Alec Baldwin lelőtt egy operatőrt egy kellékként használt fegyverrel

Startlap - Startlap
A 42 éves Halyna Hutchins operatőr meghalt, egy férfi pedig megsérült a Rust című film új-mexikói forgatásán. Délelőtti hírösszefoglaló.


Mark Sagliocco/Getty Images for National Geographic

Alec Baldwin lelőtt egy nőt egy kellékként használt fegyverrel

A 42 éves Halyna Hutchins operatőr meghalt, egy férfi pedig megsérült a Rust című film új-mexikói forgatásán. Mi történt? Innen kiderül.

A jó, a rossz és a csúf: a minisztériumi epidemiológus felvázolta a negyedik hullám három lehetséges forgatókönyvét

Oroszi Beatrix, az Innovációs és Technológiai Minisztérium járványmatematikai munkacsoportjának vezető epidemiológusa szerint csak az oltás nem lesz elegendő a fertőzöttek számának mérsékléséreBővebben.

Kövér László: Gyurcsány a kamerák előtt az egyik sérült rendőr betegágyánál állt, de valójában a ravatalánál szeretett volna ott lenni

Az Országgyűlés elnöke úgy véli, 2006 októberében “előre megtervezett provokáció történt”, amelynek “emberhalállal kellett volna végződnie”, a cél pedig a politikai ellenfelek eltüntetése volt. Kövér László gondolatai ebben a cikkben olvashatók.

Direkt36: a TEK főigazgató-helyettesét is lehallgatták az izraeli kémszoftverrel

MTI Fotó: Kovács Tamás

Titkosszolgálati tiszteket is meglepett, hogy Bodnár Zsolt megfigyelés alatt állhatott, ennyire magas rangú nemzetbiztonsági vezető esetében ilyesmire csak extrém esetben kerülhet sor. Bővebben.

Koronavírus itthon: 2500 felett jár az új fertőzöttek száma

Immár százas nagyságrendben romlanak a friss megbetegedések adatai. A legfrissebb, hivatalos járványügyi statisztikák itt nézegethetők.

Gyurcsány Ferenc boldog születésnapot kívánt

A Demokratikus Koalíció elnöke a párt megalapítását ünnepli a Facebookon. Íme.

Alaposan felfordul Budapest közlekedése szombaton

Az október 23-i ünnepségek miatt már péntektől számíthatunk forgalmi nehézségekre. A programokról, lezárásokról, illetve főként a közösségi közlekedés változásairól erre a linkre kattintva tájékozódhatsz.

Eltűnhet a magyar krumpli a boltokból

MTVA/Bizományosi: Róka László

Rohadnak a termények a földeken, a munkaerőhiány hatalmas problémákat okoz, több hazai terményből egyáltalán nem kérnek az üzletek. Ha érdekel a téma, akkor itt folytasd az olvasást.

Megtalálták Gabby Pepito vőlegényének maradványait

Brian Laundrie maradványait, aki ellen szeptember óta elfogatóparancs volt érvényben, egy floridai parkban azonosították. Az esetről és annak fejleményeiről ebben a cikkben írnak.

Vasárnap hajnalban már fagyni fog

A hétvégén szép, napos idő várható, ugyanakkor több fokkal lehűl a hőmérséklet. A következő napok időjárás-előrejelzése itt olvasható.

Ez is érdekelhet

képcím

Beáll Karácsony mögé a DK az önkormányzati választáson

képcím

Leugrott egy diák a 3. emeletről a budapesti Veres Pálné...

képcím

Tényleg megérkezett a tél: videón a budapesti hószállingózás,...