Ákos elment Londonba, de úgy érezte Mozambikban, sőt Nagykanizsán van - meglepő felvétel

Bíró Ica egy másik ingatlanát is bukhatja, Borbás Marcsi óriási elismerésben részesült, Kovács Koko István titokban megnősült. Heti bulvárösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-05-04 14:00

Kovács Ákos érdekesen beszélt az angol fővárosról

Turnéstart Londonban címmel Youtube csatornájára töltött fel pár napja egy videót Kovács Ákos, Kossuth-díjas magyar zenész. Az összeállítás 55. másodpercétől érdekes megjegyzéseket tesz az utcán lévő gyalogosokra, belekeverve Kazincbarcikát, sőt még Mozambikot is.

Az, hogy miként és miért kommentálta így a felvételt,ide klikkelve tudhatod meg.

A pénteken történtek után erre senki sem számított: Bíró Ica egy újabb ingatlanát is bukhatja

Tegnap lakását és házát is el kellett hagynia Bíró Icának, aki tüntető tömeg és rendőri jelenlét mellett tette meg mindezt. Tíz éve vette fel a svájcifrank-alapú hitelt, amelyet már régóta nem tudott törleszteni, így egy jogerős ítélet alapján mindkettőtől el kellett búcsúznia. A kilakoltatást élőben közvetítették, itt nézheted meg.

Szombaton azonban kiderült, hogy még nincs vége a történetnek – ide kattintva újabb részleteket tudhatsz meg.

Borbás Marcsi óriási elismerésben részesült

Olyan díjat kapott a népszerű műsorvezető, amelyre nem is számított. Az alábbi cikkben részletesen beszámol arról, mivel érdemelte ki a nagy megtiszteltetést.

Részletek:

“Összeomlott a szervezetem, a világon semmi sem maradt meg bennem” – Pásztor Erzsi először beszélt a rák ellen folytatott heroikus küzdelméről

A Kossuth-díjas színésznő súlyos betegsége 2018-ban derült ki, de akkor még hallgatott arról, hogy végbélráktól szenved. A közkedvelt művész azonban legyőzte a kórt, és úgy érezte ideje megtörnie a csendet. Itt olvashatod el, milyen fájdalmas részletességgel  számolt be a betegsége kezdeteiről, az azt követő nehézségekről, amiket végig képes volt derűsen megélni.

Kovács Koko István titokban megnősült 

Lapzártakor kapta a hírt a Story magazin, hogy Kovács Koko István május 1-jén megnősül. Sem a sportoló, sem a párja nem akart nagy felhajtást.

Húsz év után távozik a Barátok köztből a Berényi Miklóst megformáló Szőke Zoltán

Szőke Zoltán a kezdetektől markáns tagja volt a Barátok közt stábjának, ennek azonban a sajtóértesülések szerint több mint 20 év után hamarosan vége lesz. Ebben a cikkben elolvashatod meddig marad még a Mátyás téren, illetve azt is, mivel indokolta színész a távozását.

Ijesztő, milyenre retusálták Stahl Juditot

Az utóbbi idők egyik legfelkapottabb magyar ruhamárkájának állt modellt az ismert műsorvezető, azonban a Photoshop alkalmazásával nem szerénykedtek a kép készítői. Stahl Judit úgy néz ki a végeredményen, mintha valamelyik animációs mese királylánya lenne, akit egy kicsit elvarázsolt a gonosz boszorka. 

Ide kattintva nézheted meg te is a képet, azonban előtte idézd fel, miként is néz ki emlékeidben a kitűnő szakácsnő, mert alig fogsz ráismerni.

Mai nap hírei

Schobert Lara csak Jack-kel szereti a kólát, noha még nincs 18

ifaktor.hu2 órája

3 dolog, amit te is túl sokáig használsz

she.life.hu6 órája

Már nem titok, miért hagyta ott Harry és Meghan egykori házát Eugénia hercegnő

joy.hu16 órája

Vihart kavart a sanghaji infektológus vakcinaposztja

tozsdeforum.hu17 órája

„Más elengedett kézzel biciklizik – én betét nélkül menstruálok!”

wmn.hu17 órája

Idén érkezik az új elektromos Volkswagen ID.4

tisztajovo.hu17 órája

10 ruhadarab, ami régen menő volt, ma pedig csak röhögünk rajtuk

unilife.hu18 órája

Elhunyt Munkácsi Miklós

168ora.hu19 órája