Akikről eddig hallgattak: Csernobil magyar hősei és felelősei

Startlap - Startlap
Vujity Tvrtko visszatért a katasztrófa színhelyére stábjával, és megrázó élményekkel tért haza. Bulvárösszefoglaló.

Vujity Tvrtko bemutatja a csernobili katasztrófa magyar felelőseit, áldozatait és hőseit

Az HBO sikersorozatát övező érdeklődésen felbuzdulva a tévés leforgatta a saját, magyar Csernobil-filmjét. Az alábbi cikkben Tvrtkofelidézia forgatás kemény részleteit, valamint Iván bácsiról is mesél, aki visszaköltözöttazukrán városba az erőmű balesete után. Ezen kívül egy előzetest is találsz kattintás után. A folytatásért ide kattints.

Gattyán György Halloween-buliján egy lépést nem lehetett tenni anélkül, hogy ne egy híres emberbe fuss bele: mutatjuk a jelmezeket, plusz Cinthya Dictatort, aki máshol mulatott, de azt rémálomba illő szerkóval tette

Gattyán György évente rendez cégespartit október 31-én, és tényleg eléggé komolyan veszik az amerikai hagyományokat: erről az erőslátványvilág, és a gondosan beöltözött vendégek gondoskodnak. Idén többek között Talmácsi Gábor, Ördög Nóra és Nánási Pál, Smaltig Dalma, Majka, Zimány Linda, Vajna Tímea is megjelent, és mindannyiukról készült fénykép is.

Cinthya Dictator nem a vetkőzős nőkkel meggazdagodott magyar vállalkozó rendezvényére ment csütörtökön – legalábbis erre lehet következtetni a jelmezéről posztolt fotó helyszínéből. Viszont ő volt az, akinek a legjobban sikerült az álruhája: elcsépelt karaktert választott ugyan – Jokerneköltözött az Öngyilkos osztagból -, azonban tette mindezt úgy, hogy még a vér is belédfagy, ha ránézel a szettre.

Vasvári Vivien pornós fényképpel filozofálgatott a hitről és a bátorságról, valamint elárulta, milyen feltételekhez kötne egy új párkapcsolatot

Comközépig érő csizma, fekete fehérnemű, lakk kabát és széttett lábak: Vasvári Vivien úgy érezte, ez az, ami a leginkább illik egy jó kis elmélkedéshez az élet nagy dolgairól. De lehet, hogy ebből nem egyértelmű, mi történt: a luxusfeleség kiposztolt magáról egy merőben erotikus képet, és mellette hosszas lamentálásba bocsátkozott olyan dolgokról, mint a hit, vagy a bátorság. A fotó és a magvassorok  erre a linkre kattintva érhetők el.

De nem ez az egyetlen Vasvári-hír a mai napra: a válófélben lévő Viviennel a Fókusz riportot készített, amelyben ő elmagyarázta, milyen feltételekkel vágna bele egy új kapcsolatba

Elképesztő összegért kerülhet kalapács alá Olivia Newton-John ruhája a Grease-ből

Fotó: Brad Elterman/FilmMagic

A színésznő az árverés kapcsán felfedett egy érdekes titkot a jelmezről, és egyébként az eseményen több más, izgalmas tárgyra is licitálhatnak a résztvevők. Minderről bővebben ebben a cikkben írnak.

Varga Izabella megmondta a magáét a kommentelőkről

Varga Izabella Tatár Csilla vendégeként fejtette ki erős – de abszolút érthető – véleményét a kommentelőkről, amelyből amúgy kiderült, szokta-e egyáltalán olvasni az ilyen írásokat. Ha érdekel, hogyan nyilatkozott a témában a színésznő, akkor ezt a cikket olvasd el!

Íme a fénykép, ami miatt 40 millió dollárt akarnak kiperelni Katy Perryből

Egy 2016-ban készült fotóról van szó, amit egy halloweeni bulinlőttek a barátjával közösen Hillary és Bill Clintonnak öltözött énekesnőről. Mi volt a gond a képpel?

Már Selena Gomez is magyar tervező ruhájában feszít

A fiatal amerikai művésznő a külföldön legnépszerűbb dizájnerünk darabjába bújt. Ki ő?

Gárdonyi Géza titkosírásos naplóját évtizedekig nem tudta megfejteni senki

Nem közismert, de Gárdonyi Géza naplót írt, méghozzá titkosnyelven, amit egészen 1969-ig senki sem tudott lefordítani. Akkor azonban egy egyetemi hallgató és egy honvéd szinte egyszerre oldották meg a rejtélyt… Részletek itt.

Catherine Zeta-Jones együtt modellkedett világszép lányával

Csobot Adél hiába remekelt a Nyerő Párosban, Istenes Bence nem bízott benne

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hamarosan érkezünk.. 🥰✌🏻🙈✨😜#nyerőpáros #tartsatokvelünk #reklám

Csobot Adél (@adelcsobot) által megosztott bejegyzés,

Csobot Adél mindent beleadott, IstenesBenceviszont nem gondolta, hogy felesége ilyen jól fog teljesíteni, így végül habár az énekesnő érte el az egyik legjobb eredményt a Nyerő Páros feladatában, mégis ők jártak a legrosszabbul. Csobot kicsit ki is akadt… Az adás vonatkozó részletét itt találod.

Ez is érdekelhet

képcím

Hivatalosan kiderült, mi okozta II. Erzsébet halálát

képcím

Sorra zárnak be Schobert Norbi boltjai

képcím

Felismered az országok zászlóit? Kvíz