A VV-győztes bemutatta eddig titkolt fogyatékos nővérét

Startlap - Startlap
Kelemen Anna smink nélkül egy felismerhetetlen, szép nő. Meghan Markle látványos fogyásnak indult. Nagy Feró elárulta, miért szakított a Bikinivel, Zoltán Erika pedig azt, hogy tényleg könnyűvérű-e. Bulvárösszefoglaló.

VV Zsuzsu bemutatta Melindát, a 35 éves, halmozottan sérült nővérét, akiről még sosem beszélt

“Nem vagyok vöröskereszt” – indokolta korábban VV Zsuzsu azt, miért nem szeretne adakozni a nyereményéből. Ehhez képest mégis eljuttatott egy szervezetnek egy nem is olyan kicsi összeget, és így kiderült, hogy van egy halmozottan sérült nővére. Erre a linkre kattinva egy videót találsz, amelyben megismerheted Zsuzsu testvérét.

Kelemen Anna smink nélkül szinte felismerhetetlen, cserébe meglepően szép

Két évvel ezelőtt Cinthya Dictator a természetesség jegyében lőtt pár képet Kelemen Annáról. A műszempilla maradt, meg nyilván a szilikont sem szedték ki a szex jószolgálati nagykövetének szájából, de az eredmény így is több mint fantasztikus. Az van ugyanis, hogy Kelemen Anna egy szép nő, csak olyan vastag festékréteg alatt tartja valódi arcvonásait, hogy erről eddig nem tudtunk.

Zoltán Erika végre lerántotta a leplet arról, hogy tényleg könnyűvérű-e

Zoltán Erika a BEST magazinnak mesélt közel három évtizede tartó házasságáról, és ennek apropóján arról, miként vélekedik a hűségről, mi az, ami belefér a párkapcsolatába, és mi az, ami nem. Az énekesnőről sokan azt feltételezik, hogy könnyen adja magát – de vajon tényleg így van?

Meghan Markle látványos fogyásnak indult

Fotó: Ben Birchall – WPA Pool / Getty Images

Harry herceg felesége május 6-án adott életet Archie Harrison Mountbatten-Windsor névre hallgató gyermekének, és azóta néha feltűnt bizonyos eseményeken, de alapvetően elég ritkán lehetett látni. Egészen pontosan csütörtökig, ami mostantól piros betűs ünnep lehet a királyi család rajongói számára, ekkor ért ugyanis véget Markle kurta szülési szabadsága. Ennek örömére készült róla egy csomó kép, amelyeken alaposan meg lehet szemlélni, hogy jelentősen megváltozott az alakja a szülés óta.

Az elmúlt két hétben L.L. Junior volt felesége összesen egy órára találkozhatott kisfiával

A sajtóértesülések szerint még mindig nem tudott megegyezni nagyobbik fiuk láthatásáról Hopp Csilla és L.L. Junior.

“Én halálosan megsértődtem, és közöltem, soha többé nem írok nekik egy sort sem” – Nagy Feró elárulta, miért szakított a Bikinivel

Eléggé kiakadt a tárgyalásán Aurelio, aki a Való Világhoz hasonlítja a börtönt

A több társával együtt emberrablással és bántalmazással vádolt VV Aurelio büntetőpere pár hónap kihagyás után a minap folytatódott. Aurelio felhúzta magát a tárgyalás alatt, de engedjük meg neki, hogy inkább ő mondja el, miért. Az alábbi cikkben nemcsak ezt idézik tőle, hanem egy érdekes párhuzamot is, amelyet a Való Világ és a börtön között vont a valóságshow-szereplőből műsorvezetővé avanzsált bajai olasz celeb.

Havas Henrik elárulta, miért tűnt el a képernyőről

A NőComment! vendége volt Havas Henrik, és ez két dolog miatt érdekes: egyrész hozta a szokásos formáját, vagyis igen érdekes hangulatban telt a műsor, másrészt pedig kiderült, miért nem tűnt el a tévénézők kíváncsi szemei elől. Kattintás után videós részleteket találsz az adásból, de ha csak el akarod olvasni a lényeget, arra is lesz lehetőséged.

Röhejesen idióta dolog miatt lett botrány Melania Trump kabátjából

Fotó: Chip Somodevilla/Getty Images

A szeptember 11-i terrortámadás évfordulója alkalmából Melania Trump hivatalos Twitter-oldalán megjelent egy kép, amelyen ő és férje látható visszafogott, fekete öltözékben, hátulról. Döbbenetes módon ezen a nagyon egyszerű fotón is sikerült találni egy jelentéktelen apróságot, ami miatt aztán kitört a botrány…

Kíváncsi vagy, hogyan élhetnél, ha a te nagyszüleid is emigrálnak, és világsztár leszel? Akkor most megnézheted, mert eladó Drew Barrymore háza

Ugye tudod, hogy Drew Barrymore édesanyját Ildikónak hívják? A színésznő tehát az egyik leghíresebb magyar származású filmcsillag, ezért különösen érdekes lehet, milyen körülmények között él. Mivel újfent piacra dobták közel 3,3 milliárd forintért azt a villát, amelyet 2010-től három évig birtokolt, ahhoz, hogy belessünk az életébe, nem kell törvényt sérteni, elég egyet kattintani, meg némán hálálkodni az ingatlanosoknak.

Ez is érdekelhet

képcím

Meghalt az Operettszínház bonvivánja - a hét legfontosabb...

képcím

Harry herceg szerint "nagyon sok mindenre nincs magyarázat"...

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...