A TV2 bejelentette: két párossal kevesebb táncol majd szombat este

Startlap - Startlap
Eseménydús időszak ez a Dancing with the Stars stábja számára. Bulvárösszefoglaló.

A TV2 bejelentette: Szombat este két párossal kevesebb táncol majd

Eseménydús időszak ez a Dancing with the Stars stábja számára: Gabriella Spanic édesanyja halála után Horváth Tamás lesérült, most pedig a csatorna jelezte, hogy a harmadik élő adásban két párral kevesebb szerepel majd. Minderről bővebben itt írnak.

Osváth Zsolt: Minden könnyű és nehéz drogot kipróbáltam a heroinon kívül

Osváth Zsolt Berki Krisztiánnak tárta fel fiatalkora árnyoldalát, plusz elárulta, milyen káros szenvedélyeknek hódol azóta. Ide kattintva rövid videón nézheted meg a jelenetet, vagy akár el is olvashatod a lényeget.

Szulák Andrea: Szaglik rólam, hogy azokat a mondatokat rám kényszerítették

Szulák Andrea a Mondd el Tatár Csillának vendégeként vallott régi munkáiról, és arról, hogyan vált “ócska ripaccsá”. Videó és további részletek itt.

Zalánki Gergő megnősült, Tóth Fruzsina elképesztően szép menyasszony volt

Zalánki Gergő a férfi vízilabda-válogatott tagja edzésén a Hajós Alfréd Sportuszoda Széchy medencéjében 2016. július 25-én. (MTI Fotó: Koszticsák Szilárd)

A világbajnoki ezüstérmes és Európa-bajnok magyar válogatott vízilabdázó az Instagramon posztolt a nagy eseményről. Zalánki és modellként dolgozó felesége egy elegáns szertartás keretében ünnepelték szerelmüket, Tóth Fruzsina fantasztikusan festett gyönyörű menyasszonyi ruhájában. Íme a fotók és a további részletek.

Csobot Adél megmutatta, milyen jól áll neki, amikor németül énekel

Istenes Bence egy néhány perces videót vágott össze arról, hogyan néz ki náluk egy autós utazás. Az ő szavaival élve “minden utunk egy Carpool Karaoke”. Vagyis énekelnek, elég sokat, Csobot Adélt németül is élvezet hallgatni. Íme a felvétel.

Demcsák Zsuzsa egyszerűen nem akarta elhinni, hogy Gáspár Zsolti és Győzike nem tudnak lakatot feltörni

Pedig Demcsák Zsuzsa biztos volt benne, hogy Gáspárék értenek a lakatfeltöréshez... Erre a linkre kattintva videón nézhetsz bele a Farm VIP forgatási szünetébe, ahol kiderült Demcsák véleménye.

Singh Viki: Másfél évig nem beszéltem édesapámmal, megváltoztattam a telefonszámomat, mert annyira megijedtem

A 34 éves énekesnő édesapja azt szerette volna, ha lánya követ egy régi indiai hagyományt. Singh Viki viszont inkább megszakította vele a kapcsolatot. Kíváncsi vagy, mi történt? Ebből a cikkből megtudhatod Singh Vikitől.

Ugye te is emlékszel A farm ahol élünkre? Mutatjuk, mi történt a szereplőkkel a sorozat óta

 

 

 

 

A Laura Ingalls Wilder amerikai írónő önéletrajzi ihletésű regényeiből készült, 1974-től mintegy két évtizeden át forgatott amerikai sorozat jóval később, csak 1998-ban érkezett Magyarországra, vagyis a szereplők alaposan megváltoztak már azóta. Ebben a cikkben régi és új fényképeket találsz a színészekről, és megtudhatod, mi történt velük, mióta véget ért a széria.

Ismerd meg Debreczeni Dórit, Debreczeni Zita unokatestvérét

Az életmódtanácsadóként dolgozó Debreczeni Dóri a Vacsorakirály legújabb adásában tűnt fel. Ismert unokatestvérére nem különösebben hasonlít, leszámítva, hogy ő is nagyon csinos. Katt ide a fotókért és a további részletekért.

Vasvári Vivien és ByeAlex közös fotójára senki sem számított

Gondoltad volna, hogy a luxusfeleség Vasvári és a mostanában leginkább furcsa kinyilatkoztatásaival hódító ByeAlex jóban vannak egymással? Nos, mégis így van, a páros utóbbi tagjának friss Insta-posztjából derült erre fény, amelyen nemcsak ők ketten, hanem egy különös ajándéktárgy is fontos szerepet kap. A fotót itt lehet nézegetni.

Ez is érdekelhet

képcím

Vasvári Vivien babát vár

képcím

Megható felvétel Vilmosékről és Harryékről: meglepték a...

képcím

Íme az első fotók Hosszú Katinka és Gelencsér Máté...