A terhes Luxus Dalma állandóan csak azt akarja, ezért rendszeresen kergeti a férjét

Startlap - Startlap
Szerencsére a férjének nagyon tetszik a pocakja és a "két kis dinnyéje".

A Feleségek luxuskivitelben szereplője, a 31 éves Smaltig Dalma terhessége nyolcadik hónapjában jár, és emiatt teljesen hormonjai rabjává vált, írja a Bors.

A terhes nő nem bírja tűrtőztetni szexuális vágyait, gyakorlatilag üldözi a férjét. “Egy várandós nőnél dúlnak a hormonok, és ez a hangulatingadozás mellett a szexuális étvágyban is megmutatkozik. Napjában akár négy­­szer is megkívánnám a férjemmel a szexet, viccesen kergetni is szoktam, hátha tudok lopni pár forró pillanatot kettőnk számára” – árulta el Dalma.

Férje, Tamás munkája miatt nem mindig ér rá arra, hogy kielégítse hitvese féktelen vágyait, így Dalmának sajnos be kell érnie napi kettővel. “Nem mindig kivitelezhető, hiszen rengeteget dolgozik, hogy mindent meg tudjon nekünk teremteni. Azért reggelente és este mindig találunk egy kis időt az együttlétekre, de legnagyobb sajnálatomra ez napi kétszer szokott csak előfordulni” – mesélte Dalma, aki azt is elárulta, hogy nagyon kevés plusz kilóval gyarapodott a súlya mostani terhessége alatt.

“Az első terhességemnél többet szedtem fel, most csupán 6 kilót híztam. A tudatos táplálkozás volt ebben nagy segítségemre, nem hinném, hogy csokival és egyéb káros dolgokkal kellene magamat tömnöm, hiszen az a babának sem tesz jót, ha már születése előtt sok a cukor a szervezetében” – fejtette ki véleményét a reality szereplő, akinek a sport a szexuális vágyait is csillapítja kicsit.

Dalmának szerencséje van, hiszen Tamásnak nagyon tetszik mostani, terhes formája is: “A férjem viccesen meg is szokott dicsérni, hogy olyan gyönyörű vagyok terhesen a kis pocakommal meg a két kis dinnyémmel.”

Címlapkép: Instagram

Ez is érdekelhet

képcím

Blikk: Klapka György megkárosított másokat, volt, akit egy ház...

képcím

Sok hosszú hétvégénk lesz 2021-ben: mutatjuk, mikor nem kell majd...

képcím

Százmilliókért küldött a kormány rezsiutalványt külföldre,...