A terhes Luxus Dalma állandóan csak azt akarja, ezért rendszeresen kergeti a férjét

Szerencsére a férjének nagyon tetszik a pocakja és a "két kis dinnyéje".

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-04-09 16:19

A Feleségek luxuskivitelben szereplője, a 31 éves Smaltig Dalma terhessége nyolcadik hónapjában jár, és emiatt teljesen hormonjai rabjává vált, írja a Bors.

A terhes nő nem bírja tűrtőztetni szexuális vágyait, gyakorlatilag üldözi a férjét. “Egy várandós nőnél dúlnak a hormonok, és ez a hangulatingadozás mellett a szexuális étvágyban is megmutatkozik. Napjában akár négy­­szer is megkívánnám a férjemmel a szexet, viccesen kergetni is szoktam, hátha tudok lopni pár forró pillanatot kettőnk számára” – árulta el Dalma.

Férje, Tamás munkája miatt nem mindig ér rá arra, hogy kielégítse hitvese féktelen vágyait, így Dalmának sajnos be kell érnie napi kettővel. “Nem mindig kivitelezhető, hiszen rengeteget dolgozik, hogy mindent meg tudjon nekünk teremteni. Azért reggelente és este mindig találunk egy kis időt az együttlétekre, de legnagyobb sajnálatomra ez napi kétszer szokott csak előfordulni” – mesélte Dalma, aki azt is elárulta, hogy nagyon kevés plusz kilóval gyarapodott a súlya mostani terhessége alatt.

“Az első terhességemnél többet szedtem fel, most csupán 6 kilót híztam. A tudatos táplálkozás volt ebben nagy segítségemre, nem hinném, hogy csokival és egyéb káros dolgokkal kellene magamat tömnöm, hiszen az a babának sem tesz jót, ha már születése előtt sok a cukor a szervezetében” – fejtette ki véleményét a reality szereplő, akinek a sport a szexuális vágyait is csillapítja kicsit.

Dalmának szerencséje van, hiszen Tamásnak nagyon tetszik mostani, terhes formája is: “A férjem viccesen meg is szokott dicsérni, hogy olyan gyönyörű vagyok terhesen a kis pocakommal meg a két kis dinnyémmel.”

Címlapkép: Instagram

Mai nap hírei

Elolvadtunk! Michael Douglas először tarthatta a kezében pár hetes unokáját

joy.hu7 órája

Végéhez közelít a Dunaferr drámája

autopro.hu10 órája

Müller Cecília elárulta, mikortól válhat kötelezővé a koronavírus elleni védőoltás

life.hu10 órája

6,6 millió Pfizer-vakcina érkezik Magyarországra az év végéig

168ora.hu11 órája

Egyre többen használják a DuckDuckGo privát keresőt

gsmring.hu11 órája

A szülő nők magukra maradtak a hálapénz eltörlése miatt?

wmn.hu12 órája

Hagyjuk-e sírni a babát?

szimpatika.hu13 órája

Katasztrofális sátrazásom története: laza vagyok, de ami sok, az sok, és ez bizony sok volt

she.life.hu14 órája