A Szijjártóval fotózkodó Rúzsa Magdi 32 milliót kapott a Külügyminisztérium bankjától

Startlap - Startlap
A Külgazdasági és Külügyminisztérium felügyelete alatt tevékenykedő Eximbank, amely többek között Szijjártó Péter kedvenc templomát is finanszírozta, nem először bánik tízmilliókban mérhető bőkezűséggel a művésznővel. Bulvárösszefoglaló.

MTI/Vasvári Tamás

A Szijjártóval fotózkodó Rúzsa Magdi 32 milliót kapott a Külügyminisztérium bankjától

A Külgazdasági és Külügyminisztérium felügyelete alatt tevékenykedő Eximbank, amely többek között Szijjártó Péter kedvenc templomát is finanszírozta, nem először bánik tízmilliókban mérhető bőkezűséggel a művésznővel. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Marsi Anikó kezét élő adásban tette magáévá a kutyája, amíg ő a szerelmi életéről beszélt

Mintha mi se történne az interjúalany jobb kezével, úgy folytatódott tovább a kedélyes reggeli beszélgetés, Marsi Anikó lelkesen ecsetelte gyermeke és új barátja első találkozásának történetét. A csodálatos jelenetet itt lehet megtekinteni.

ByeAlex megmutatta új barátnőjét: egy modellel jár

A hódmezővásárhelyi Benjamina, akinek léte eddig sem volt titok, de ByeAlex mindig gondosan elrejtette arcát a közösségi oldalán, több zenei klipben szerepelt és Hódi Pamelának is modellkedett. Bővebben.

Liptai Claudia megmutatta, milyen alakformáló fehérneműket hord: “Senki sem tudta, hogy valójában nem ekkora vagyok”

Saját bevallása szerint vadászik az ilyen darabokra az interneten. A téma és a konkrét ruhadarab a NőComment! adásában került felvezetésre, perceken át sírva röhögtek Liptai produkcióján, aki bemutatta, hogyan is kell felvenni, levenni, és egyáltalán, használni ezeket a kompressziós harisnyákat megszégyenítő ruhadarabokat. Videó.

Deák Bill Gyula az összes fellépését lemondta: “Nem bízunk a véletlenre semmit” 

MTI/Kovács Attila

Feleségével együtt ki sem fognak lépni a kőbányai lakásukból. További információkért katt ide.

Tornóczky Anita interjút adott: “A házasságot nem erőltetjük, én már voltam férjnél, szerintem nem a papír a legfontosabb”

Annak ellenére, hogy mindennapjai most is a kutyákról szólnak, párja “nem volt nagy kutyás”. Imád főzni, de a Konyhafőnök VIP-re külön, séfekkel készült. Boldogsága pedig egyetlen dolgot leszámítva teljes. Tornóczky Anitával az nlc.hu beszélgetett magánéletéről, munkájáról, terveiről és arról, hogyan tartja formában magát. A teljes beszélgetés erre a linkre kattintva olvasható.

Képeslapra illő fürdőruhás fotókat készített Ördög Nóráról Nánási Pál

Egy fotós férj és egy fotómodellnek beillő feleség esetén persze senki sem lepődik meg azon, ha jó fényképek készülnek a közös közreműködéséből. Ezúttal azonban Ördög egy különleges fürdőruhát és kalapot viselt, Nánási pedig hátulról fényképezett, a feketébe öltözött műsorvezető a fehér homokos parton különlegesen elegáns látványt nyújt. Galéria.

Hien újra itthon van: “Elkezdtem dolgozni egy neurotechnikai cégnek”

A vállalkozás célja a mentális betegségek gyógyítása alternatív megközelítéssel. Hien Palik László YouTube-csatornáján szerepelt, ahol izgalmas munkáján kívül a New York-i randikultúráról, illetve szerelmi életéről, valamint vietnámi nagypapája örökségéről is mesélt. Interjú.

Fiatal barátnője szülei hallani sem akarnak Papp Gergőről

Párja feleannyi idős, mint ő, és már két éve járnak egymással. 

“Nem hajlandóak tudomást venni a létezésemről”

– panaszolta Papp. Bővebben.

Zalatnay Sarolta sosem hallott történetet mesélt Máté Péterről

Fortepan/Gábor Viktor

A tragikus hirtelenséggel elhunyt Máté Péter szoros alkotói és baráti kapcsolatot ápolt Zalatnay Saroltával, akinek 73 évesen is fáj barátja hiánya. A különleges viszony története és Zalatnay Sarolta nosztalgikus sztorijai itt találhatók.

Ez is érdekelhet

képcím

Alekosz beszólt Kulcsár Edinának

képcím

Pierrot: Oláh Ibolya nem mond igazat

képcím

Riasztást adott ki a Magyar Posta