Kiemelt Hírek 2018. október 23.

A szemtanúk szerint az autóhoz kötötték a rendőr kutyáját, úgy húzták haza

Startlap Kiemelt Hírek 2018. október 23.
Mindenki állatkínzásról beszél, kivéve a rendőröket, akik szerint erről szó sincs.

Különös eset rázta meg Ómassát. Az egyik lakos felháborodottan írt Facebook-oldalán arról, hogy egy kisbusz 50 km/h-s sebességgel száguldott el a helyiek szeme láttára, mégpedig úgy, hogy a jármű hátuljához egy kutya volt odakötözve – írja az index.hu. A történtek felkavarták a lakosokat, akik rögtön rendőrt hívtak.

A kutya az egyik rendőré volt, és a sofőr állítólag csak vissza akarta szállítani neki az ebet. A rendőrök, miután kiértek, elküldtek mindenkit a helyszínről, akik szerették volna, ha megszondáztatják a sofőrt.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság elismerte, hogy történt rendőri intézkedés, és állatkínzás gyanúja miatt eljárást indított, ám hozzátették, a kutya elszökött, és a férfi, aki megtalálta, csak haza akarta vinni. A rendőrség szerint arról szó sincs, hogy a kutya az autó után volt kötve, és a kutya mancsán csak horzsolások vannak, más sérülést nem szenvedett.

Ettől azonban teljesen eltér a szemtanúk verziója, akik szerint szörnyű látvány volt, ahogy a kutya az autóhoz volt kötve, ráadásul a szája is össze volt kötve zsinórral, hevederrel és madzaggal.

Ómassa…kics falu a Bükk szívében, csend, csörgedező patak….aztán jön egy kék kisbusz kb 50km/h sebességgel és KUTYA…

Közzétette: Noémi Tóthné Borisz – 2018. október 22., hétfő

Keresés az oldalon