"A szakmán belül már nyílt titok" - Dobó Kata állítólag ezzel a híres színésszel randizik

Startlap - Startlap
Hét évvel fiatalabb kollégájához fűződő új viszonyáról ír a Blikk. A témáról nyilatkozó színházi bennfentes behatóan ecsetelte a kapcsolat alakulását. Bulvárösszefoglaló.

“A szakmán belül már nyílt titok” – Dobó Kata állítólag ezzel a híres színésszel randizik

Hét évvel fiatalabb kollégájához fűződő új viszonyáról ír a Blikk. A témáról nyilatkozó színházi bennfentes behatóan ecsetelte a kapcsolat alakulását. Kiről van szó? Innen kiderül.

Szebeni István: Eddig is utáltam az összes érzékenyített nyugati barmot

Az azóta már törölt bejegyzésben a TV2 műsorvezetője szabályos kirohanással reagált arra, hogy az UEFA három zárt kapus meccset rendelt el, miután a magyar szurkolók minden meccsen üvöltve skandálták a homofób rigmusaikat, és ne feledkezzünk meg a dobálózásról vagy a füstgránátokról sem. Szebeni minden szava arany, és ezzel Schobert Norbi is egyetértett, lelkesen osztotta tovább a szöveget. Íme.

Kiderült, ki az a titokzatos félmeztelen férfi, akivel Zimány Linda együtt nyaral

Dr. Zimány Instagramján gyakorlatilag kizárólag saját magáról készült képek láthatók, jelenleg éppen nyaralás közben. Egy másik közösségi oldalon felbukkant fénykép lebuktatta, hogy most nincs egyedül. További információkért katt ide.

Édesanyja halálával terrorizálta zaklatója Szily Nórát

A nő eleinte rajongott a tévésért, túlzott közeledésével vált feltűnővé, majd támadóvá vált. Kilenc éve küldi a mocskolódó és fenyegető üzeneteit. Szily Nóraebben a cikkben számol be az ügyről.

Minden, amit tudni lehet Fucsovics Márton barátnőjéről, akire Boris Beckernek köszönhetően a fél világ felfigyelt

Fotó: Alex Pantling/Getty Images

Böszörményi Anett nem olyan régen tévés szerepléssel is próbálkozott, sikertelenül, ezenkívül többször szakítottak Fucsoviccsal. Ez kevés volt az igazi ismertséghez, miután azonban az egykori világelső teniszező csinosnak nevezte őt, kitört a botrány. Szóval mi történt és kicsoda Böszörményi Anett? Ebből a cikkből megtudhatod.

Schobert Norbi megmutatta, hogyan fogyasztja le Rácz Jenőt az esküvőjére

Esküvőre kocka lesz a Séf!

– foglalta össze a lényeget Norbi, és habár egy névelővel még ki lehetne egészíteni ezt a szép tőmondatot, tartalmi szempontból ennél többet valóban nem lehet a dologhoz hozzátenni. Inkább nézd meg a közös képeket

Csonka András 30 évvel a sorozat indulása után csoportképet készített a Família Kft. szereplőivel

Csonka Picin kívül Mónika, Ágica, az ikrek és Hajnalka álltak össze egy nosztalgikus felvétel erejéig. Fotó.

Keleti Andrea egy szál ingben bizonyította, hogy 52 évesen is fantasztikus formában van

A táncművész evezéssel töltötte a hétvégét a Tiszán, ennek megfelelő öltözékben egy kenu előtt pózolt. Fotó.

Schobert Lara elárulta, mire gyűjti a pénzét

Kihagyta a szüleivel közös görögországi nyaralást, a barátai is hiányolják, mégis egész nyáron dolgozni fog. Norbi lánya a Reggeliben mesélte el, miért. Videó és további részletek itt.

György herceg szomorúságát látva te is átérzed majd, mit veszített Anglia vasárnap éjjel

Fotó: UEFA/UEFA via Getty Images

A hétéves herceg az első meccsén még viszonylag unottnak tűnt, de hamar profi szurkolóvá vált.Amilyen kitörően örült az első gólnak, épp annyira komorodott el, amikor a hazai csapat elvesztette kezdeti előnyét. Katalin és Vilmos sem igyekeztek palástolni érzelmeiket. Ha kíváncsi vagy, hogy követte a brit királyi család a Wembley stadionban a foci-Eb döntőjét, akkor nézd meg ezeket a fényképeket.

Ez is érdekelhet

képcím

Hajdú Péter egyetlen kérdésére sem tudott válaszolni a Berki...

képcím

Rácz Jenő: Valamiért az emberek azt gondolják, hogy én egy...

képcím

Megjelent Berki Krisztián utolsó interjúja, amit néhány nappal...