Kiemelt Hírek 2018. április 25.

A Ponyvaregényhez hasonlítja legújabb filmjét Quentin Tarantino

Startlap Kiemelt Hírek 2018. április 25.
A Manson-családról szóló Once Upon a Time in Hollywood című műben Brad Pitt és Leonardo DiCaprio játszik együtt.

Igaz, a bemutató még odébb van, Quentin Tarantino örömmel mesélt legújabb filmjéről, a Once Upon a Time in Hollywoodról – közölte az MTI. A zseniális, Oscar-díjas rendező ezúttal a Manson-család történetét dolgozza fel, a film pedig 2019. augusztus 9-én, vagyis éppen 50 évvel azután kerül a mozikba, hogy Charles Manson bűntársai megölték Sharon Tate színésznőt és a házában tartózkodó négy barátját.

„Valószínűleg ez áll minden filmem közül a legközelebb a Ponyvaregényhez” – hasonlította mostani alkotását Tarantino a mesterművéhez, a filmtörténet egyik klasszikusához.

Az 55 éves rendező a Las Vegas-i CinemaCon rendezvényen beszélt a filmről, amelyen már öt éve dolgozik. Elárulta, élete nagy részét Los Angelesnek azon a részén töltötte, ahol a gyilkosságok történtek, sőt már a bűntény idején is ott élt. De Tarantino kitért arra is, hogy Paul Newman és Robert Redford óta a legizgalmasabb dinamikájú párost hozzák a moziba, méghozzá Brad Pittet és Leonardo DiCapriót. Bár a rendező mindkét filmsztárral dolgozott már együtt – Pittel a Becstelen Brigantyk, DiCaprióval a Django elszabadul című filmben – , a két színész korábban még egyszer sem szerepelt ugyanabban a filmben.

Keresés az oldalon