Kiemelt Hírek 2019. szeptember 02.

Összeomlott az L.L. Junior kisfiát elgázoló sofőr

Startlap Kiemelt Hírek 2019. szeptember 02.
Cigányozik a szolnoki ellenzék, Kis Grófo fotójával. Szétvertek egy mentőt Nyíregyházán, mert nem ért ki hamarabb. Megkezdődött a tanév, de "vannak olyan iskolák, ahol teljes tanári kart keresnek". Hírösszefoglaló.

A piroson szaladt át L.L. Junior kisfia, összeroppant a vélhetően ártatlan idős gázoló

Több szemtanú is nyilatkozott, valamint az autót vezető 76 éves férfit is megtalálták, aki szombaton halálra gázolta L.L. Junior hároméves gyermekét, Dávidot. Ebből részletesen kiderült, miként történt a tragikus baleset. Minderről a részleteket ebben a cikkben olvashatod.

Cigányozik a szolnoki ellenzék, Kis Grófo fotójával

A Szolnoki Többség Facebook-oldalán jelent meg egy fénykép, amelyen Szalay Ferenc szolnoki fideszes polgármester több roma emberrel, például Kis Grófóval és édesapjával látható együtt. És a fotót nem akármilyen megjegyzéssel tálalta a szolnoki ellenzéki összefogást támogató Facebook-oldal…

Lassan ért ki szerintük a mentőautó, ezért szétverték

Szétverték a kiérkező mentőautót a rokonok, akik segítséget hívtak egy férfihoz Nyíregyházán.

“Vannak olyan iskolák, ahol teljes tanári kart keresnek”

Fotó: MTI/Varga György

Miközben Kásler Miklós és Palkovics László örvendezve beszéltek a tanévnyitókon az oktatás hazai helyzetéről, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete csak azért nem tudott demonstrálni, mert nem engedték meg nekik. A DK szerint pedig az oktatás központosított modellje megbukott.

A MÁV bevallotta, hogy miért csökkentették radikálisan a Nyugati pályaudvari pénztárak nyitvatartását

Amikor a Nyugati pályaudvar nyitva van, a belföldi jegypénztáraknak is folyamatosan üzemelniük kellene, ehhez képest majdnem egész szeptemberre jelentősen megnyírbálták a nyitva tartásukat.

Új kedvence van a magyar autótolvajoknak

Az ORFK megküldte a 2019-es év első félévének autólopási statisztikáit, amelyből két érdekes dologra derült fény: a tolvajok máshol lopnak, és másmilyen autókra fenik a fogukat, mint korábban. Az alábbi cikkben az izgalmas statisztikákon túl a rendőrség a legeredményesebb nyomozásairól is olvashatsz beszámolót.

Újra elővették Orbán tervét az egyetemek egybeolvasztásáról

2014-ben, a harmadik Orbán-kormány megalakulása után röppent fel a híre annak, hogy a miniszterelnök egybegyúrna több budapesti egyetemet. Ebből a tervből akkor semmi sem lett, most viszont ismét egyre komolyabban foglalkoznak az ötlettel. Miért dédelgeti a miniszterelnök az összevonás álmát, és meddig jutottak ennek megvalósításában?

Rogán Antal azt mondta, az embereket nem lehet megvenni, majd jól benyalt a nyugdíjasoknak

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Rogán Antal Bayer Zsolt vendége volt vasárnap este a Hír TV-ben, ahol rezsicsökkentésről, rezsiutalványról, Tarlós Istvánról, meg arról beszélt, hogy a jobboldalnak újra a kommunizmussal kell megküzdenie, csak éppen zöld ideológiába csomagolva.  Ha kíváncsi vagy, miket mondott a propagandaminiszter, akkor ezt a cikket olvasd el.

Elképesztően szép űrfényképet készített Budapestről egy orosz asztronauta

Oleg Kononyenko orosz űrhajós a Nemzetközi Űrállomáson az éjszakai városokról készít fotósorozatot. A magyar főváros képe éppen attól lett különösen gyönyörű, hogy még csak kevés helyen cserélték LED-re a közvilágítás fényeit.

Kedden már az ország keleti részét is eléri a hidegfront

A legfrissebb adatok szerint már kedden elér Magyarország keleti részére is az a hidegfront, mely jelentősen mérsékli a hőmérsékleteket a térségünkben. A következő napok részletes időjárás-előrejelzését itt találod.

Keresés az oldalon