A-osztályú Mercedesekkel bővül a MOL Limo flottája

50 prémium kategóriás gépjármű kerül forgalomba.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-09-25 17:38

Sajtótájékoztató keretében jelentették be a MOL Limo és a Mercedes együttműködését, mely során azt is megmutatták, hogy a jövőben milyen autókkal lehet közlekedni, aki igénybe veszi a szolgáltatást.

Ezek alapján a MOL Limo flottája 50 prémium kategóriás Mercedes-Benz A-osztállyal bővül szeptembertől. A budapesti autómegosztó így már 450 járművel rendelkezik, szolgáltatási területe pedig immár 70 négyzetkilométer.

A vadonatúj Mercedesek ráadásul a kecskeméti gyárban készültek, amelyekkel a márka a fiatalos, dinamikus irányvonalat képviseli, ami egyben azt is jelenti, hogy a MOL Limo újabb felhasználókat céloz meg.

A szolgáltatásnak jelenleg 35 ezer felhasználója van, akik a januári kezdetek óta összesen 1,5 millió kilométert tettek meg eddig.

„Az elmúlt fél év tapasztalataiból kiindulva magától értetődő volt, hogy nem állunk le a fejlesztéssel, mivel a MOL Limo azonnal népszerű lett a budapestiek körében – mondta Ratatics Péter, a MOL-csoport fogyasztási szolgáltatásokért felelős ügyvezető igazgatója. – Továbbra is azért dolgozunk, hogy megtaláljuk azokat az innovatív szolgáltatásokat, amelyekkel még kényelmesebbé tehetjük az úton lévők életét. Mobilitást kínálunk mindenkinek, függetlenül attól, hogy van-e gépjárműve, vagy nincs.”

Márpedig bárkinek óriási élmény lehet egy A-osztályú Mercedes-Benzt vezetni, ráadásul nem is sokkal drágább, mint a többi gépjármű. A havidíjas felhasználók 99 forint/perc, míg az alkalmi felhasználók 111 forint/perc áron használhatják a prémium autókat, miközben a flotta korábbi autóit 66 Ft/perc, illetve 77 Ft/perc áron lehet használni.

„Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a Mercedes-Benz az új, részben Kecskeméten gyártott A-osztállyal csatlakozhatott a MOL Limóhoz – mondta Jörg Schmidt, a Mercedes-Benz Hungária Kft. ügyvezető igazgatója. – Biztosak vagyunk benne, hogy a MOL innovatív autómegosztó rendszeréhez tökéletesen passzol a legmodernebb technológiai megoldásokat felsorakoztató, ugyanakkor rendkívül praktikus és elegáns autó, mely a városban valóban elemében érzi magát.”

Mai nap hírei

„Magyarországon akarok élni”

demokrata.hu3 órája

Trumpnak a távozása sem lesz szokványos

168ora.hu4 órája

Hó és jég a Szahara kapujában - havazott a sivatagban

koponyeg.hu5 órája

A katonai parádé végül elmarad, Trump egy légi támaszponton búcsúzik majd az elnökségtől szerda kora reggel

444.hu6 órája

Tízmilliók menekülnek a Whatsappról

digitalhungary.hu7 órája

Megan Fox annyira mini ruhát vett fel, hogy képtelenség nem belátni a lábai közé

promotions.hu8 órája

Hatalmas szélturbina omlott össze Svédországban

alternativenergia.hu9 órája

Harry herceg szíve összetört: nem tud túllépni a történteken

joy.hu10 órája