A NAV őrizetbe vette az egyik legnagyobb magyar élelmiszerlánc tulajdonosát

Startlap - Startlap
A több mint félmilliárdos adócsalással gyanúsított vállalkozó házában egy halom engedély nélküli éles lőszert és vagy ezer liter, tisztázatlan eredetű gyümölcspálinkát is találtak. Az adóhatóság ugyan nem közölte, de alighanem a CBA egyik korábbi tulajdonoságról lehet szó. Esti hírösszefoglaló.

A NAV őrizetbe vette az egyik legnagyobb magyar élelmiszerlánc tulajdonosát

A hatóság közleménye szerint a vállalkozó 540 millió forint adót csalt el, és úgy tett, mintha az Egyesült Arab Emírségekben élne, miközben valójában Magyarországon lakott. A sajtóértesülések szerint a NAV által szemérmesen titkolt vállalkozó nem más, mint K. Ferenc, aki korábban a CBA Kereskedelmi Kft.-ben is tulajdonos volt. A folytatásért kattints ide, ahol megnézheted az adóhatóság videóját is a házkutatásról.

Közzétette a rendőrség a videót, amelyen D. Csaba vajdasági sorozatgyilkos elmondja, miért és hogyan lőtte fejbe a vállalkozót a Pólus Center mögött

Két évnyi nyomozati munka után a Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya lezárta D. Csaba, a két évvel ezelőtti Szilas-pataki és amszterdami gyilkossággal gyanúsított vajdasági sorozatgyilkos ügyét. D. Csaba, akit a cseh rendőrök kapták el egy prágai szállodában, mindkét emberölést, és még egy harmadik, belgrádi gyilkosságot is beismert. A magyar rendőrség pénteki sajtótájékoztatóján izgalmas felvételeket mutattak be: az egyiken a hollandiai merénylet utáni percek láthatók, a másik pedig a Szilas-pataknál készült, ahol D. Csaba beszámolt a helyszínen elkövetett gyilkosság okáról és körülményeiről. Videók és további részletek itt.

Közel 100 ezer forintba kerül egyetlen PCR-teszt a hódmezővásárhelyi kórházban

A Csongrád- Csanád Megyei Ellátó Központ több mint háromszor annyit kér a vizsgálatért, mint amennyit a Nemzeti Népegészségügyi Központ kalkulált. Minderről bővebben itt írnak.

Ha új élményekre vágysz, akkor irány Hévíz!

A töretlen népszerűségnek örvendő városában található, Európában egyedülálló természetes tőzegmedrű meleg vizű tó csak egy a csábító látnivalók közül. Ebben a cikkben sorra veszik, mik azok a programlehetőségek, amelyeknek köszönhetően Hévíz garantáltan felejthetetlen kikapcsolódást nyújt.

Szlávik János szerint az iskolakezdés hozhatja meg az újabb járványügyi szigorításokat

Fotó: MTI/Kovács Attila

A Dél-pesti Centrumkórház főorvosa az ATV-nek beszélt arról, miért nem tartja riasztónak a fertőzöttek számában az elmúlt napokban tapasztalt növekedést, milyen intézkedésekre számíthatunk a közeljövőben, és mi a helyzet a vakcinákkal. Ha kíváncsi vagy, mit mondott, akkor ezt a cikket olvasd el.

Bemutatkozott a “szupercsapat”, vagyis az Orbán Viktor által emlegetett járványügyi bevetési egység

Péntek este Budapesten egy sajtótájékoztató keretében ismeretették a fertőzési gócpontok lokalizálására és a vírus továbbterjedésének megakadályozására felállított járványügyi egység pontos feladatait és tagjait. Bővebben.

Fekete-Győr Balatonöszödről üzent Gyurcsánnyak: NEM MANIPULÁLUNK hangfelvételt tisztességes emberek lejáratása céljából

A DK elnöke pénteki Facebook-bejegyzésében daganatos betegséghez hasonlította a gödi polgármester körül kirobbant ügyet, amit a Momentum szerint egy manipulált hangfelvétel váltott ki. Erre reagált Feteke-Győr Gyurcsány Ferenc híres 2006-os beszédének helyszínéről. Fotó és további észletek itt.

Drasztikus veszteséggel zárta a tavalyi évet a BKK, a hatóságok keresik a felelőst

Karácsony Gergely a Facebookon számolt be arról, hogy a BKK az elbukott elektronikus jegyrendszer miatt sosem tapasztalt veszteséget könyvelt el 2019 végén. A főpolgármester ugyanakkor ígéretet tett a projekt megvalósítására. Íme a bejegyzés.

Népszava: Az elhunyt Koncz Ferenc lányát indítja a Fidesz az időközi választáson, amelytől a kétharmad sorsa függ

MTI Fotó: Marjai János

A lap értesülései szerint a július 10-én motorbalesetben elhunyt képviselő körzetében Koncz Zsófiát, Koncz Ferenc lányát indítja a kormánypárt, de egy másik név is felmerült. Az ellenzék részéről is két jelöltet fontolgatnak. Részletek itt.

Elhunyt Baraté Péter, a NOX együttes táncosa

Péter Szabó Szilvia, a NOX egykori tagja megtört üzenetben közölte a szomorú hírt közösségi oldalán. A bejegyzést erre a linkre kattintva találod.

Ez is érdekelhet

képcím

444.hu: Megérkezett az Orbán család harmadik generációja a...

képcím

Orbán Viktort feljelentették egy Sinopharmmal oltott édesanya...

képcím

Rendelet még nincs, sok a megválaszolatlan kérdés az...