A müncheni német-magyar miatt fegyelmit indított az UEFA

Startlap - Startlap
A szövetség nem árulta el a vizsgálat okát, a német sajtó azonban feltárta, mi állhat a háttérben. Esti hírösszefoglaló.

A müncheni német-magyar miatt fegyelmit indított az UEFA

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) rövid közleményében nem tért ki a vizsgálat okára, a német sajtó azonban feltárta, mi állhat a háttérben. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Kétszámjegyű béremelésről döntött a három legnagyobb magyar közszolgáltató

A MÁV-Volán, a Magyar Posta és a Vízmű hároméves bérmegállapodása értelmében a dolgozók fizetése július elsejétől folyamatosan növekedni fog. Részletek itt.

Hoppá: Áder János visszadobta a lakástörvényt az Alkotmánybíróságnak

A köztársasági elnöki hivatala pénteken tette meg a meglepő bejelentését a Fidesz által elfogadott törvényről, amely ellen még a kormánypártból is tiltakoztak. Bővebben.

Csak idén indul a Vadászati Világkiállítás, de már tavaly sikerült 1372 milliót arra költeni, hogy ezt mindenkinek elmondják

Az Egy a természettel Vadászati és Természeti Világkiállítás szervezését kiérdemelt cég milliárdos állami büdzséjének felhasználása igencsak izgalmasan halad, nem csak a kiugró reklámköltségek miatt. Tízmilliókért preparálnak állatokat, és még Mészáros Lőrinc bizalmasának szakácskönyvére is jutott az adóforintokból.Bővebben.

Gyurcsány Ferenc: Minden fideszes tüntetőre, provokátorra és hepajkodóra két kamera fog jutni

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A DK elnöke a Facebookon számolt be arról, hogy az elmúlt napok során több ízben bántalmazták kollégáit a kampányrendezvényeken. Mi történt? Innen kiderül.

Több milliós jutalmat osztott ki saját magának Nagykőrös fideszes vezetése

A helyi Fidesz-frakció nem mulasztotta el megemlíteni a járvány miatt bajba jutott családokat, mielőtt három tagját közel 6,5 milliós ajándékban részesítette a veszélyhelyzeti jogrend megszűnése után megtartott első ülésén. Bővebben.

Zuglói vita: Hadházy Ákos Karácsony Gergely megjegyzésére válaszként elmagyarázta neki, mit jelent az előválasztás

A független képviselő egy videóval vágott vissza a főpolgármesternek, és egy fontos apróságra is rávilágított a jelen és korábbi zuglói polgármestereket illetően. Íme.

Rendkívüli közlekedési változások lesznek Budapesten szombaton

Június 26-án több fővárosi kerületen átívelő kerékpáros felvonulásra kerül sor, amely a tömegközlekedéssel utazókat és az autósokat egyaránt nagyban érinteni fogja. További információkért katt ide.

A Magyar Posta figyelmeztet: több szolgáltatás akadozni fog

Informatikai karbantartás miatt számos postai lehetőség nem lesz elérhető a következő napokban. Mit jelent ez pontosan? Ebből a cikkből megtudhatod.

Másodfokú riasztás érvényes fél Magyarországra zivatarveszély miatt

Stormy rain cloud background

Az Országos Meteorológiai Szolgálat péntek délután jelezte, hogy heves esőzés, komoly szél és akár jégeső is lehet. Erre a linkre kattintva órákra lebontott előrejelzésen követheted, merre és hogyan fog végigsöpörni a Dunántúl felől induló vihar.

Ez is érdekelhet

képcím

Vágó István búcsúztatása: az ATV élőben közvetíti

képcím

Teljesen lebontotta a kordonokat a Karmelitánál a Momentum

képcím

Ez volt Novák Katalin és férje koronázási szettje - a hét...