Kiemelt Hírek 2021. június 08.

A magyar játékosok nem térdelnek le a futballválogatott meccsei előtt

bubba Kiemelt Hírek 2021. június 08.
Kedden az Európa-bajnokság előtti utolsó felkészülési mérkőzésre kerül sor, majd az Eb csoportkörében a portugálokat és a franciákat fogadja a Puskás Arénában a magyar labdarúgó-válogatott. A szövetség nyilatkozott a Fair Play-jel kapcsolatban. Délelőtti hírösszefoglaló.

A magyar játékosok nem térdelnek le a futballválogatott meccsei előtt

Kedden az Európa-bajnokság előtti utolsó felkészülési mérkőzésre kerül sor, majd az Eb csoportkörében a portugálokat és a franciákat fogadja a Puskás Arénában a magyar labdarúgó-válogatott. Az MLSZ megindokolta, miért nem térdelnek majd le  – tiltakozásul a kirekesztés és a rasszizmus minden formája ellen – a játékosok a meccsek előtt. Részletek itt.

“Jó eséllyel elszabadulnak a fizetések”: jövőre visszatérhet a két számjegyű béremelés

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége pompás kilátásokat jósól, de nem minden ágazat lesz ugyanolyan szerencsés. Bővebben.

Bencsik András: Ferenc pápa meg akarta alázni Magyarországot

Fotó: MTI/Varga György

A Békemenet szervezője úgy érzi, az egyházfőt figyelmeztetni kellene Jézus “félreérthetetlen útmutatására”, és imádkozik azért, hogy XVI. Benedek “megvilágosítsa” Ferenc pápát kötelességeiről. Bencsik András gondolataiért ide kell kattintani.

Erőszakkal próbáltak visszafoglalni egy Mercedest a Kálvinon, a térfigyelő kameráknak hála senki sem maradt le a döbbenetes jelenetről

Az eset múlt pénteken történt az Üllői út és a Kálvin tér kereszteződésében egy piros lámpánál. A ferencvárosi nyomozók másnap hajnalban elfogták az elkövetőket. Videó.

hvg.hu: őrizetbe vették az éjszakai élet egyik legtekintélyesebb figuráját, akinek a Borkai-ügy tanúvallomásaiban is rendre felbukkan a neve

Gyanúsított lett a Kubatov Gábor “katonájaként” emlegetett Tóth Csabából, aki durva futballmeccsek biztosításával szerzett magának nagymúltú hírnevet. És az egykori győri polgármester szexbotrányát övező zsarolási ügy egyik fontos szereplője. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

A tolna megyei fideszes képviselő és családtagjai néhány év alatt dúsgazdag milliárdos cégvezetőkké változtak

Fotó: MTI/Kiss Dániel

A több hírhedt kormányoldali botrány kapcsán már korábban feltűnt Horváth István és legszűkebb rokonsága akkora vállalkozói potenciálokat rejtegetett, hogy az EU bőkezű támogatását is kiérdemelték. A képviselő angoltanár felesége például közel félmilliárd forintot kapott saját húsüzem létrehozására. Horváthék virágzó cégbirodalmáról ebben a cikkben írnak.

Elhunyt Urbán Erika, Kabos László özvegye

Imádtam Lacit, az illatát, a gyönyörű lelkét, pedig soha nem vett feleségül.

A színésznő 71 éves korában távozott az élők sorából. Urbán Erika életéről, Kabos Lászlóhoz fűződő kapcsolatáról és halála körülményeiről erre a linkre kattintva olvashatsz.

Különleges napfogyatkozás jön, de a megfigyelésére előre fel kell készülni 

Minimum egy speciális szemüvegre van szükség, de ha van naptávcső, még jobb. Érdemes résen lenni, a rendkívüli égi jelenség nem fog sokáig tartani, és alig néhány nap múlva érkezik. További információkért katt ide.

Bőkezű vakcinacsomagot küld Magyarország Afrikába

Fotó: MTI/Rosta Tibor

A kontinens egyik legkisebb országába százezer darab oltóanyagot küldenek ajándékba a Kárpát-medencéből. Részletek itt.

30 fok fölé kúsznak a hőmérők higanyszálai

Töretlenül menetel a nyár, egészen csütörtököig, de némi csapadékot leszámítva komoly változásokra ekkor sem kell felkészülni. A következő napok időjárás-előrejelzése itt található.

Keresés az oldalon