Kiemelt Hírek 2019. augusztus 06.

A kutyáját halálra kínzó nő: "Egyáltalán nem sajnálom"

Startlap Kiemelt Hírek 2019. augusztus 06.
Magyar férfi holttestére bukkantak egy amszterdami csatornában. A Pesti Srácok a kólabotrányról: "Tolószékes embereket sem szeretnénk mozgólépcsőnyi meg buszmegállónyi hirdetéseken nézegetni". 800 ezer forintot találtak a Lupán. Hírösszefoglaló.

“Egyáltalán nem sajnálom” – közölte a nő, aki büntetésből egy bálamadzaggal kötve húzta a kocsi után a félholt kutyáját

Ha el tud oda menni a büdös p**ába (…) majd gondolod, hogy a hátamon hozom

– indokolta a 68 éves nő azt, hogy miért kötötte ki madzaggal a kutyáját a kocsija után, majd húzta maga után kilométereken át olyan sebességgel, hogy az állat már képtelen volt futva követni őt, és csak vonszolódott a jármű után véres mancsaival. Az asszonyt egy autós állította meg az 5413-as úton, aki videóra vette a beszélgetésüket. A felvételen jól látszik a csaknem halálra kínzott kutya, akit a nő nem sokkal később elásott.Itt megnézheted a megrázó videót, valamint elolvashatod a rendőrség és a Mancs a kézben Kutyamentő Alapítvány részletes beszámolóját a megdöbbentő esetről.

Egy magyar férfi holttestét húzták ki egy amszterdami csatornából

Vasárnap egy 49 éves magyar férfi holttestére bukkantak az amszterdami Korte Prinsengracht vizében. Az esettel kapcsolatos információkat ide kattintva találod.

A Pesti Srácok újságírója is levonta a megfelelő következtetést a kólabotrányról: “Tolószékes embereket sem szeretnénk mozgólépcsőnyi meg buszmegállónyi hirdetéseken nézegetni”

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love is love❤️

Coca-Cola Magyarország (@cocacolamagyarorszag) által megosztott bejegyzés,

Boldog István fideszes képviselő, illetve az alaptörvényért aggódó Hit Gyülekezete után a Pesti Srácok is beszállt a Coca-Cola plakátok körüli homofób diskurzusba, méghozzá talán az eddigi legerősebb véleménnyel. Vésey Kovács Lászlónak sikerült olyan magaslatokig eljutnia az ügy kapcsán cikkében, hogy arról beszélt: az emberek mozgássérülteket sem szeretnének plakátokon nézegetni.

800 ezer forintot találtak a Lupán

Gyakorlatilag mesebeli szerencséje volt azoknak a német fiataloknak, akik vasárnap a Lupa Beachen egy napágyon hagyták a holmijaikat, köztük egy 2400 eurót (körülbelül 780 ezer forintot) tartalmazó övtáskát. A pénz előkerült, de szinte érthetetlen, hogy miként. Ha érdekel a történet folytatása, akkor kattints ide.

Az egész világ a homofób fideszes képviselőről cikkezik

Hamar híre ment annak, hogy Boldog István bejelentette, kólamegvonással tüntet a Coca-Cola meleg szerelmeseket ábrázoló plakátkampánya ellen.Ebben a cikkben megmutatják, miként számoltak be a külföldi sajtótermékek a fideszes képviselő homofób vállalásáról.

Férje közreműködésével 15 milliót csalt ki áldozataiból társkeresőn egy idősebb magyar nő

Négy férfitól 105 kölcsön formájában összesen 15 milliót csalt ki egy 51 éves nő egy online társkeresőn, ahol magát fiatal nőnek adta ki. Arról, hogy miként tudta átverni áldozatait, és hogyan segédkezett ebben a férjeitt olvashatsz tovább.

“Itt az idő, hogy az EU levonja a következtetéseket, és befejezze ennek az autoriter és korrupt rezsimnek a finanszírozását” – írja Magyarországról egy kutató a finn nagykövetnek

Kertész János hálózatkutató, akadémikus, CEU-oktató levélben válaszolt a Helsingin Sanomat című lap hasábjain a volt budapesti finn nagykövet, Petri Tuomi-Nikula ugyanitt megjelent véleménycikkére. Tuomi-Nikula az unió legkorruptabb országának nevezte a miénket, és szorgalmazta, hogy kössék össze az EU-s pénzek folyósítását a jogállamiság állapotával. A magyar kutató kicsit sem cáfolt rá…

8 bank érezhetően csökkentette a lakáshitelek kamatait

MTVA/Bizományosi: Faludi Imre

Főként a banki kamatköltségének mérséklődése miatt 8 bank kamatcsökkentést hajtott végre augusztus elsején. A pontos számokért erre a linkre kattints.

Eljárást indított az UEFA a Honvéd ellen

A Budapest Honvéd keddi sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy eljárást indított a klub ellen az UEFA. Ha érdekel, hogy miért, akkor ezt a cikket olvasd el.

Fogalmuk sincs, ki lopta el majdnem egész Bulgária személyes adatait, ezért főügyész a korrupt minisztereket lebuktató tényfeltáró portálra mutogat, és arról beszél, hogy a parlament öntözőrendszerének meghekkelésével akarják destabilizálni Bulgáriát

Akár kis hazánkban is játszódhatna a történet, ami a bolgároknál zajlik, és a főszereplője az az 5,1 millió állampolgár, akiknek júliusban hekkerek ellopták és feltöltötték az internetre a személyes adatait, illetve a Bivol nevű oknyomozó hírportál, és Bulgária főügyésze.

Utóbbi valamiért a Bivol főszerkesztőjét, Atanas Tchobanovot akarja kihallgatni az adatlopási botrány miatt, és kiberterroristákról beszél, akik át akarták venni a hatalmat a parlament öntözőrendszere felett, hogy ezzel destabilizálják a bolgár politikát.

Keresés az oldalon