Kiemelt Hírek 2017. október 27.

A kőrözöttön múlt, hogy ki esett ki a Konyhafőnök VIP-ből

Startlap Kiemelt Hírek 2017. október 27.
Cukrászattal és villával verte a Séf a versenyzőket.

Három új versenyző csatlakozott a csapathoz: Szabados Ágnes, az RTL Híradó műsorvezetője, Király Péter (ÉNB Gabi) és Bálint Ádám színész. A versenyzőknek csapatokban kellett dolgozniuk:

  • Anger Zsolt – Bálint Ádám
  • Jakupcsek Gabriella – Kálmán Olga
  • Lotfi Begi – Király Peti
  • Varga Viktor – Szabados Ágnes

Az első feladatban háromféle reggelit kellett elkészítenie a csapatoknak. Szabados Ági annyira izgult, hogy a remegő kezeivel sorra törte össze a tojásokat, később pedig már a tehetetlenség miatt akadt ki annyira. A Viktor és Ági közötti feszültség sajnos a következő feladatra is rányomta a bélyegét.

De az igazi kihívás a második feladat volt. Itt háromféle desszertet kellett elkészíteniük, aminek a tojásfehérje volt az alapja.

Mivel az előző feladatban Anger Zsolt és Bálint Ádám tett szert előnyre, így ők úgy döntöttek, Olgát és Gabit hátráltatják. Robotgép helyett villával kellett felverniük a 8 db tojásfehérjét. Az első húsz percben csak a tojásfehérjéket verték, Olga már szteroid injekcióért kiáltott. Nem is tudták kitálalni a süteményeket, egy bent maradt a sütőben, egyet pedig a sütőtálcán tettek a zsűri elé.

Elsőként Zsolt és Ádám mehetett fel a galériára, őket követte Begi és Peti. A lent maradt négy versenyzőnek párbajoznia kellett egymással.

Egy kőrözöttet kellett elkészíteniük öt perc alatt. A zsűri döntése értelmében, akik kiestek a versenyből: Varga Viktor és Kálmán Olga.

Fotók: RTL

Keresés az oldalon