A Konyhafőnök VIP: sírva főzött a kieső, Fördős Zét felakasztották a nyers húsok közé 

Startlap - Startlap
Míg az első kieső, Nagy Alexandra kifejezetten jól kezelte az ügyet, ezúttal egy komoly összeomlás előzte meg a búcsúzást. Ugyanakkor Fördős Zé esete már nem volt ennyire drámai. Bulvárösszefoglaló.

A Konyhafőnök VIP: sírva főzött a kieső, Fördős Zét felakasztották a nyers húsok közé 

A döntő második versenynapján újabb híres szakács távozott, de míg az első kieső, Nagy Alexandra kifejezetten jól kezelte az ügyet, ezúttal egy komoly összeomlás előzte meg a búcsúzást. Más izgalmak is történtek: Fördős Zét két kollégája elkapta, megbilincselte, és fellóggatták a húsok közé, majd jól megdobálták tortával. Amilyen drámainak hangzik ez írásban, annyira vidám volt a valóságban. Videó és további részletek erre a linkre kattintva nézehethetők.

Ember nem sütött még olyan gusztustalanul tükörtojást, mint VV Virág

Miután VV Virág megmutatta matematikai képességeit, konyhatechnológiai ismereteibe is bepillantást engedett, és itt is hasonló szintet hozott, mint a számok terén. A Való Világ hivatalos oldalára feltett videó sem fukarkodik a kommentárokkal, íme.

Ördög Nóra és Kárpáti Rebeka is felszólalt az alaptörvény módosítása ellen

“Az anya nő, az apa férfi” – december 15-e óta ez a hivatalos magyar álláspont a családokról a parlamentnek köszönhetően. A hírességek közül többen kifejezték, hogy ők bizony nem így gondolkodnak a családokról. Ördög Nóra posztját itt, Kárpáti Rebekáét meg ide kattintva lehet megtekinteni.

Judy sokkoló fényképeket posztolt 22 évvel ezelőtti balesetéről

Hétfőn volt 22 éve, hogy a Groovehouse énekesnője zenésztársaival autóbalesetet szenvedett, amelynek következtében több csontja eltört, egyik bordája átszúrta a tüdejét, és arca szinte felismerhetetlenre roncsolódott. Azóta 40 műtéten esett át. Bővebben.

Radics Gigi kislányának különleges ajándékott küldött Quincy Jones

Fotó: Mat Hayward/Getty Images

Bella Szófia még csak októberben született, de máris komoly kapcsolatai vannak: a babához Orbán Viktor külön gratulált, most pedig a 20. század egyik legbefolyásosabb zenészeként számontartott Quincy Jones küldött neki egy valóban csodás ajándékot. A hírről Radics a közösségi oldalán posztolt, a bejegyzés itt található.

Vastag Csaba és Görgényi Fruzsina több mint 5 év után szakítottak

A Barátok közt színésznője és az énekes már külön is költözött. A szakításról ebben a cikkben olvashatsz.

Szegedi Fecsó Vasvári Vivien hasonmásával jár

Határozott ízlése lehet a nők terén a Vasvári Vivien ismertsége révén a tévéműsorok rendszeres szereplőjévé váló Szegedi Fecsónak. A luxusfeleség exe először egy Vivien nevű lánnyal jött össze a tavalyi szakítás után, új barátnője viszont még ennél is több közösséget vállal az eredeti Viviennel, ugyanis egy naiv szemlélő nem biztos, hogy meg tudná őket különböztetni a hetes buszon. Katt ide a fényképes bizonyítékért.

Polgár Tünde: Én vagyok a vendéglátósok és a szállodások réme

Polgár Tünde saját magát “borzadálynak” nevezte, és azt mondta, Michelin-ellenőrnek kéne mennie. Az általa előadott sztorik alapján valóban nagy hasznát vennék inspektorként. Részletek itt.

Tom Cruise magából kikelve ordibál egy hangfelvételen: “Ki lesztek b***a”

Fotó: Jamie McCarthy/Getty Images

A sajtó birtokába jutott anyagon Tom Cruise szabályosan tajtékzik a dühtől kollégái miatt a Mission Impossible hetedik részének forgatásán, kirúgással fenyegetve őket. Cruise idegállapota nem véletlen, a stáb nem tartotta be a szigorú előírásait, amelyeknek köszönhető, hogy Hollywood egy része egyáltalán dolgozni tud. De inkább hallgasd meg, mi történt.

Emlékszel még a Barátok közt első részére? Mutatjuk, hogy néztek ki a szereplők akkor

Amikor még Novák Laci fejét sűrű hajkorona ékesítette, Varga Izabella mindösszesen 25 éves volt, Várkonyi András pedig távol állt a nagypapa kortól, na ekkor indult az RTL Klub első saját gyártású sorozata. Ebben a cikkben tesznek egy kis időutazást, és visszatérnek a Mátyás térre, 1998-ba.

Ez is érdekelhet

képcím

"Egy kezemen meg tudnám számolni azokat, akik nem a híres embert...

képcím

Vasvári Vivien babát vár

képcím

Farkasházi Réka előtt kezdtek ki a férjével