Kiemelt Hírek 2020. április 03.

"A kilátástalanság miatt a sírás kerülgetett" - patikában dolgozik most a magyar olimpikon

Startlap Kiemelt Hírek 2020. április 03.
Tobai-Sike Renáta világbajnoki bronzérmes sportlövőnek most az olimpiai kvóta megszerzéséért kéne küzdenie, de a koronavírus miatt egy gyógyszertárban kénytelen segíteni. Bulvárösszefoglaló.

“A kilátástalanság miatt a sírás kerülgetett” – patikában dolgozik most a magyar olimpikon

Tobai-Sike Renáta világbajnoki bronzérmes sportlövő korábban még úgy tervezte, hogy az idei tavaszt az olimpiai kvóta megszerzésének jegyében tölti majd, de a koronavírus közbeszólt. Így egy gyógyszertárban vállalt munkát, ahol kemény élményekben volt része. Ezekről, és arról, hogyan került a patikába, ebben a cikkben nyilatkozik a 41 éves sportoló.

A Jóban Rosszban egykori szereplője sikeres üzletasszony lett Amerikában

Novák Heni, aki amúgy Noszály Sándor exe, és egyben Vajna Tímea barátnője, 10 évvel ezelőtt helyezte át a székhelyét a tengerentúlra. Ott nemcsak a munkában, hanem a szerelemben is megtalálta a számításait. Minderről ebben a cikkben beszél Novák.

A mi kis falunk szereplői káromkodva kérik, hogy most már tényleg mindenki maradjon otthon

A kijárási korlátozások ellenére még mindig sokan keresik fel a forgatás helyszínét, és ennek nem túlzottan örülnek a színészek. Ezért videóra vettek egy “közérdekű közleményt”, amelyben Csuja Imre, Lengyel Tamás, Bata Éva és több más szereplő bíztatja a házi karanténra az embereket. A minifilm elég szellemesre sikerült, ha kíváncsi vagy rá, akkor itt folytasd az olvasgatást.

Sebestyén Balázs kisfiával közös videót posztolt

A rádiós híresen félti a családját a nyilvánosság elől, gyakorlatilag sportot űz abból, hogy gyermekeit egyszerre meg is mutatja, meg nem is. A friss videójában sem változtatott ezen, ugyanakkor ezúttal mégis egy, a szokásosnál érdekesebb kontentről van szó. Sebestyén Balázs ugyanis egy olyan videót posztolt, amelyen egyrészt gitározik, másrészt a kisfia készítette, és ennél fogva hallhatjuk, ahogy Noel tök aranyosan narrálja a történéseket. Íme a felvétel.

Catherine Zeta-Jones énekelt és zongorán kísérte magát, a kommentelők pedig imádták ezért

Fotó: Frazer Harrison/Getty Images for AFI

Michael Douglas felesége piros kaftánban leült a zongora elé, dalra fakadt, és maga kísérte énekét. A felvétel akkora sikert aratott, hogy már egy újabb musicalszerepet követelnek tőle. Az éneklős Zeta-Jonest itt tudod megnézni.

Nos, Meghan Markle és Harry herceg végül saját maga oldotta meg a védelmét, és nem is akárhogyan

A királyi családdal való szakítás miatt Angliából előbb Kanadába, majd Los Angelesbe költözött pár mindkét új otthonában felzúdulást keltett azzal, hogy mennyi pénzbe kerül kettejük védelmének biztosítása. Biztos ami biztos, Donald Trump nemrégiben nyilvánosan megüzente nekik, hogy ők biztosan nem fognak ezért fizetni. Most kiderült, hogy Harry és Meghan már intézkedett az ügyben. Részletek itt.

Lovasi András: A betegségem miatt veszélyeztetettnek számítok

A 24.hu Vizit címmel sorozatot indított, amelyben videóhívással házhoz mennek ismert személyiségekhez, hogy megtudják, hogyan telnek a pandémiás mindennapok. A legújabb részben Földes Eszterhez és Lovasi Andráshoz néztek be, akiknek 2018 nyarán született meg közös gyermekük, és érdekes módon mióta össze vannak zárva, kevesebbet veszekednek. Hogyan lehetséges ez, és miket árult el még az életéről a művész házaspár? Innen kiderül. 

Exkluzív interjút készítettek Havas Henrikkel

Híresen megosztó személyiség, botrányhős, aki szinte alig mosolyog, és legtöbbször érzéketlennek tűnik. Havas Henrik, akiről senki nem hinné el, hogy óriási szíve van, most megkapó őszinteséggel mesélt magáról és a családjáról.

 

Majoros Hajnalka szerint “bárhova kellett két nagy mell”, oda őt hívták

Majka felesége Tatár Csilla műsorában idézte fel huszas évei elejét, vagyis ismertsége hajnalát. Videó és további részletek itt.

Palvin Barbara megmutatta, hogyan néz ki egy reggele, amikor szabadnapja van

Forrás: YouTube/ Vogue Paris

A világhírű magyar modell a Vogue stábját engedte be magánélete rejtekeibe, még a járvány kitörése előtt. A Vogue-ról lévén szó, a felvételen nagy hangsúlyt kap a reggeli öltözködés és bőrápolás, de szerencsére csomó más apró, izgi dologba pillanthattunk be. Ha érdekel Palvin Barbara koronavírus-mentes párizsi reggele, akkor ide kattints.

Keresés az oldalon