A Kétfarkú Kutya Párt 5 perce az M1-en: megcsörrent a telefon

Startlap - Startlap
Tóth Imre a maradék időben nagyon szépen megköszönte, hogy "szívhatjuk mi is a szabadság levegőjét", és megkérdezte, hogy ugye négy év múlva újra meghívják. Délelőtti hírösszefoglaló.

Négy percen át telefonált a köztévében a Kétfarkú Kutya Párt szimpatizánsa

Tóth Imre, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) egykori jelöltje az ellenzéki pártoknak bőkezűen biztosított 5 perces műsoridőből 4 percen át telefonált, a további egyben pedig nagyon szépen megköszönte, hogy az MKKP is megjelenhet az M1-en és “szívhatjuk mi is a szabadság levegőjét”. Videó.

Republikon: az utolsó pillanatban dőlhet el, hogy ki nyeri a választást

Alig kettő százalékkal, vagyis hibahatáron belül, de vezet a Fidesz a teljes népesség körében a Republikon Intézet friss kutatása alapján. A lakosság nagy része szerint pedig Ukrajnának akkor is segíteni kel, ha ez negatív gazdasági következményekkel jár. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Az oroszok kifosztottak egy különleges csernobili labort, 100 ezer ember esett fogságba Mariupolban

Mikhail Svetlov/Getty Images

Az Európában egyedülálló laborban “rendkívül aktív minták és radionuklidok mintái voltak”, Volodimir Zelenszkij videótelefonon bekapcsolódik a csütörtöki NATO-találkozón, Dmitrij Peszkov a Kreml szóvivője nem zárta ki az atomfegyverek bevetését, Vlagyimir Putyin részt kíván venni az indonéziai G20-csúcstalálkozón. Az orosz-ukrán háború történései percről-percre.

RTL Klub: Több munkásnak felmondtak a Paks 2 építkezésén

A nyilatkozó érintettek több havi elmaradt fizetésről, kényszerszabadságról és szerződésbontásról számoltak be, Harangozó Tamás szocialista képviselő a Roszatom csődjétől tart, az orosz vállalat magyarországi képviselete elismerte, hogy vannak problémák. Videó és további részletek itt.

“Ha van üzemanyag, akkor miért nincs?!”

A Független Benzinkutak Szövetsége csütörtöki demonstrációja során a Mol székháza előtt teszi fel a fenti kérdést. A Mol szerint van benzin, csak logisztikai problémák merültek fel. A helyzet abszurd ellentmondásaira világít rá ez a cikk, amelyben az ellátási problémákat magyarázni kívánó különféle állításokat gyűjtöttek össze szakértőktől és politikusoktól, de sajnos a valósághoz egyiknek sincsen semmi köze.

Orbán korruptabb, de meg tudja védeni Magyarországot – így látják a szavazók a miniszterelnök-jelölteket 

Orbán Viktor nem csak meg tudja védeni a hazát, de jobb vezető és jobban ért a gazdasághoz, mint Márki-Zay Péter, legalábbis a választókorú magyar népesség szerint. És jóval korruptabb – derül ki a Závecz Researc közvélemény-kutatásából. Részletek.

Koronavírus itthon: 42 beteg hunyt el

Megérkeztek a legfrissebb, hivatalos magyar járványügyi statisztikák az elhunytak, kórházi kezeltek, fertőzöttek és oltottak számának alakulásáról. Íme.

A Boeing MAX miatt a legrosszabbat sejtik a kínai repülőgép-baleset mögött

Drew Angerer/Getty Images

Továbbra sem tudni, mi okozhatta a kínai China Eastern légitársaság Boeing-737-800 NG típusú gépének hétfői tragédiáját. Kínában az összes Boeing-737-800-ast kitiltották a forgalomból, és az esetről mindenkinek a Boeing 737 MAX-nál feltárt súlyos problémák jutottak az eszébe. Akkor a vállalat eltitkolta a modell hibáit, és az Airbus elleni verseny miatt megkerültek több biztonsági protokollt. Ha kiderül, hogy a hétfői baleset mögött is áll tervezői hiba, az beláthatatlan következményekkel járhat. Bővebben.

Ezer forintért vert agyon vaslapáttal két kutyát egy férfi Szentdomonkoson

A fiatalabb állat azonnal elpusztult, az idősebb kutya több órán át bénultan haldoklott a koponyáját ért nagy erejű ütésektől. A 61 éves férfit többrendbeli állatkínzás miatt áll bíróság elé. Az esetről ebben a cikkben írnak.

Két hónapot ugrott előre az időjárás

Hétvégén még februárt idéző kemény reggeli fagyokkal indultak a napjaink, szerdán viszont már akár 23 fokot is mérhetünk. A következő napok időjárás-előrejelzése itt olvasható.

(Címlapkép: YouTube/Aknow)

Ez is érdekelhet

képcím

Orbán Viktor: Óriási pechünk van

képcím

Hivatalos: Erdogan nyerte a török elnökválasztást

képcím

Orbán Viktor köszönetet mondott az Európai Uniónak