Kiemelt Hírek 2018. július 17.

A Kerozin énekesét a barátnője apja verte meg - ismert debreceni művész az elkövető

Startlap Kiemelt Hírek 2018. július 17.
Kovács Axelnek még most is fáj mindene, apósjelöltje meg is fenyegette, de mégsem tesz feljelentést.

A rendőrséget is ki kellett hívnia Kovács Axelnek, miután saját apósjelöltje rátámadt.

„Hajnalban értem haza egy fellépésről, és a barátnőm hívására ébredtem kora délután. Zaklatott volt, azt mondta, menjek érte, de ne szálljak ki a kocsiból, mert az apja megver” – mesélte Kovács Axel a Blikknek.

A Kerozin énekese hozzátette, tudja, a lány szülei nem nézik jó szemmel a kapcsolatukat, ezért is fajulhatott a konfliktus tettlegességig.

Miután leparkolt az autóval, hogy megvárja párját, hirtelen ott termett az apja, aki rányomta a nyitott kocsiajtót Axel lábára, majd folyamatosan ütlegelve próbálta őt kirángatni a kocsiból.

„Tudtam, nem üthetek vissza, de azt sem akartam, hogy megverjen – tette hozzá. – Alacsonyabb nálam, így a fejemet célzó ütések elől elhajoltam, de a combom most is sajog a rúgásaitól és a hasam is fáj, akkora gyomrost kaptam. Miután a cukrászdába menekültem, kértem az egyik felszolgálót, hívjon rendőrt, de azt hitte, viccelek.”

De aztán a lány apja is megérkezett a helyszínre, majd azzal fenyegette a Kerozin énekesét, hogy szétveri a fejét, és megöli. Utána már néhány perc alatt kiértek a rendőrök.

Kovács Axel barátnője az egész jelenetet levideózta, hogy megfékezze az apját, de nem járt sikerrel. Annak ellenére, hogy bizonyíték van az esetről, és a rendőrök is neki adtak igazat, a barátnőjére való tekintettel nem tett feljelentést Kovács Axel.

A Blikk úgy tudja, az agresszív apa egy ismert debreceni művész.

Keresés az oldalon