A Keresztanyu több jelenetét is ki kellett vágni az orosz-ukrán háború miatt

Startlap - Startlap
Az ukrán-magyar határon játszódó sorozat népszerűsége töretlen, de szükség volt változtatásokra. Bulvárösszefoglaló.

A Keresztanyu több jelenetét is ki kellett vágni az orosz-ukrán háború miatt

Az RTL Klub állítása szerint az ukrán-magyar határ melletti képzeletbeli községben játszódó sorozat nézettsége az orosz invázió ellenére is stabil, a forgatóköny egyes részein viszont változtatni kellett. Bővebben.

Vidnyánszky Attila rokonai egy harkovi lakótelep pincéjében bújkálnak

A pusztítást semmi sem igazolja, semmi, semmi.

A kárpátaljai rendező egy rövid videóinterjúban tájékoztatott arról, mi történik most a szeretteivel, és hogyan fogott össze a színházi szakma a háború elől menekülők megsegítése érdekében.

Balázs Klári és Korda György megfenyegették zaklatóikat: “Arccal, névvel és az írásaikból a legszebbeket fogom nyilvánosságra hozni, hogy mindenki lássa”

A házaspár azt mondja, az ügy három éve tart, egy egész esettanulmányra elég bizonyítékot gyűjtöttek, és bíróságra mennek, mert már nem bírják tovább. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

100 milliós vagyoni hátrány okozása miatt kell bíróság elé állnia a Barátok közt producerének

Kalamár Tamás és két társa ellen tavaly emelt vádat az ügyészség, mivel Köbli-Sík Viktória azt állítja, ellopták tőle regényét, és egyben saját életét az RTL Klub egyik sorozatához. A producer szerint a vád “teljesen alaptalan”. Bővebben.

Nádai Anikó jókora pocakot villantott: “Félidőhöz érkeztünk”

Smagpictures.com/RTL Klub/Sajtóklub

Nádai Anikó és Hajmásy Péter növekvő babájuk genetikai vizsgálatának alkalmából reklámposztra ragadtaták magukat. A budai géndiagnosztikai központ érdekében Nádai gömbölyödő formáin túl még az ultrahangfelvételeket is megmutatták. Fotó.

Soma Mamagésának látomása volt a háború előtt, és auratisztítást javasol

A Mokka szerda délelőtti adásában Spitzer Gyöngyi osztotta meg alternatív tanácsait a lelki egészség fenntartásáról a háborús időszak idején. Miközben Orosz Barbara finoman bólogatva, szemöldökeit is összeráncolva koncentrált, és kérdezgette Spitzer Gyöngyit az energiatestünk és az érzelemtestünk karbantartásának technikájáról, Istenes László egy darabig csak merev arccal nézett maga elé, aztán nem bírta tovább, és általános iskolai tanárt idéző szigorral kérdezte rá, hogy komolyan gondolják-e az elhangzottakat. Videó.

60 éves lett Zoltán Erika, de nagy vágyát nem sikerült beteljesítenie

Tíz évvel ezelőtt határozta el, mi az, amit szeretne elérni, mire betölti a hatvanat, a tervet azonban el kellett halasztani. Zoltán Erika nem bánja ugyanakkor sem ezt, sem az életkorát. A születésnapos énekesnő a rádióban nyilatkozott. Részletek.

Görbe Nóra hónapokig kirándulgatott Srí Lankán: “Egy számomra ismeretlen ember hívására elindultam”

A kissé nehezen érthető történet szerint a férfi azzal kereste meg, hogy volna-e kedve egy hosszabb utazáshoz, ő pedig fogta a kézitáskáját és elutazott, majd 3000 kilométeren át zarándokolt vele. További információk itt.

Járai Máté először beszélt arról, hogy karácsonykor meghalt az édesanyja: “Láncdohányos volt, nagyon sokat ivott, elképesztően lefogyott”

Maár Gyula Kossuth-díjas rendező idősebbik lányáról van szó, aki december 25-én hunyt el. Járai Máté azt mondja, úgy érzi, valójában már sokkal korábban elveszítette a súlyos alkoholizmussal küzdő asszonyt. Részletek.

Steve Jobs lánya modellkedni kezdett az egyik leghíresebb ügynökségnél

Justin Sullivan/Getty Images

A 23 éves Eve Jobs a néhai Apple-vezér legkisebb lánya, a Stanfordon végzett, és a világ egyik legjobb fiatal díjugratójaként tartják számon. De tekintve, hogy a jelen hír nem kifejezetten Eve tanulmányaira fókuszál, valami más apróságra hívnánk fel a figyelmet: a lány rendkívüli mértékben hasonlít édesapjára. Fotók és további részletek itt.

(Címlapkép: Smagpictures.com/RTL Klub/Sajtóklub)

Ez is érdekelhet

képcím

Cserhalmi György is beszólt Vidnyánszky Attilának

képcím

Udvaros Dorottya 22 év után távozik a Nemzeti Színházból

képcím

Távozhat a Nemzetiből Udvaros Dorottya, Vidnyánszky nem nyilatkozik