'A jászolba is befekszik a polgi?' - sarokba ültetik a Mikulást a képviselők és elveszik az ajándékait

'A kisfiamnak el kellett magyaráznom, hogy a Mikulás bizonyára elfáradt, ezért a polgármester bácsi adja át a csomagot.'

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-12-06 12:13

Fotó: Szabó Zsolt/Facebook

Különös elképzeléseik vannak a fideszes politikusoknak az ünnepekről: a kormánypárti képviselők egész szabályosan elkezdték átvenni a Télapótól a hatalmat. A 444.hu két cikket isszentelt a témának, olyan sok narancssárga Mikulás örvendeztette meg a gyerekeket az idén. 

Dióssi Csaba, Dunakeszi polgármestere a szokásos városi Mikulás-ünnepségen nemes egyszerűséggel kiültette az előtérbe Télapót, hogy aztán ő oszthassa ki a távozó gyerekeknek az ajándékokat.

 

 

 

 

Közzétette: Dióssi Csaba – 2018. december 4., kedd

 

 

 

 

 

A kisfiamnak el kellett magyaráznom, hogy a Mikulás bizonyára elfáradt, ezért a polgármester bácsi adja át a csomagot. (…) Értem én, hogy városi ünnepség, meg városi költségvetés, de émelyítően gyomorforgató így törleszkedni a Télapóhoz. Még pár év, és a jászolba is befekszik a polgi?

– tette fel a kérdést egy olvasó.

Szabó elvette az ajándékot

“Sajnos több a Mikulás, mint a fideszes politikus, így nem minden gyerek annyira szerencsés, mint a hatvani kórházban fekvő betegek. Nekik ugyanis jutott egy kormánypárti képviselő, Szabó Zsolt, aki elvette a Mikulástól az ajándékot. És ő adta oda azt a beteg gyerekeknek, igazán különlegessé téve az eseményt, hiszen a Mikulással évente találkozhatnak, de ilyen nagyvonalú honatyával nem. Hacsak óvodában nem találkoztak már vele, vagy frakciótársaival az elmúlt években” – írja a portál.

Szabón és Dióssin kívül két másik kormánypárti manó is azon volt, hogy boldoggá varázsolja a kicsiknek az ünnepet: Becsó Zsolt és Becsó Károly országgyűlési képviselők egy egész óvodai körutat csináltak egy nagy piros zsák ajándékkal. Erről fotót a 444 oldalán tekinthetsz meg.

 

Hozzászólások

     
     

Mai nap hírei

„Úgy tettem, mintha naiv volnék, és nem tudnám, mi zajlik ebben a házban” – Modern kori rabszolgaság

wmn.hu|5 órája

Voltak elveink… Aztán lett gyerekünk – Nyomjad, anyukám! videópremier Senával

wmn.hu|7 órája

Többfelé éjszaka is kitartanak a vasárnapi zivatarok

kiderul.startlap.hu|12 órája

„Leéltem közben egy másik életet” – El Camino, az út

wmn.hu|15 órája

Felhőszakadásra, jégesőre figyelmeztetnek

kiderul.startlap.hu|16 órája

A svéd tini, aki többet ért el a klímaváltozásban, mint Leonardo DiCaprio

wmn.hu|18 órája

Mérséklődik a meleg a jövő héten

kiderul.startlap.hu|20 órája