Kiemelt Hírek 2020. május 26.

A járvány második hulláma az Omega végét jelentheti

bubba Kiemelt Hírek 2020. május 26.
Az 1962-ben alakult zenekar számára sorsdöntő hónapok következnek. Bulvárösszefoglaló.

A járvány második hulláma az Omega végét jelentheti

Az aggasztó hírt Kóbor János, a közel 60 éve fenálló zenekar frontembere közölte. Ha érdekel, miért van veszélyben a zenekar, akkor kattints ide.

Megszületett Boggie kislánya: rengeteg haja van a picinek

Csemer Bogi a közösségi oldalán egy boldog írással és újszülött gyermeke fotójával számolt be arról, hogy kétgyermekes anyuka lett. A bejegyzést erre a linkre kattintva nézheted meg.

Berki Krisztián tanúból gyanúsított lett, és ezt Karácsony Gergelyre fogja

Berki Krisztián és az ő Bentley-je 2018-ban koccant össze egy busszal. Az ügyet jelenleg tárgyalják a bíróságon, Berki azonban már nem tanú, hanem gyanúsított. A főpolgármesteri szerepre áhítozó egykori Fradi-vezér politikai kérdést csinált fejleményekből.

 

Petics Kristóf apja: az énekes a halála előtt írt alá egy szerződést, Tóth Andi sírós szelfivel és privát üzenetekkel emlékezik

A 2016-os X-Faktor énekesét vasárnap holtan találták egy tóban Újfehértón. Azóta a halálával kapcsolatban több dolog derült ki: ebben a cikkben Petics édesapja, barátja és a rendőrség nyilatkozik a tragédiáról.

Ha ide kattintasz, akkor pedig Tóth Andi gyászoló posztját találod, amelyben az énekesnő videókkal, fotókkal, közös üzenetváltásukkal és egy személyes vallomással búcsúzik barátjától.

Bódi Sylvi: Új célokat tűztem ki. (…) Saját tyúkjaim lesznek

Ha eddig azt hitted, Bódi Sylvi már igazi ősasszonnyá vált, akkor nagyot tévedtél. A koronavírus miatt hazatért modell, aki a járvány idején előbb egy botrányos poszttal, majd pedig azzal csapta ki a biztosítékot, hogy pénzért árult orvosi maszkokat, egy újabb elmélkedős bejegyzéssel örvendeztetett meg minket. Ebből megtudhattuk, hogy Balin sem sikerült eléggé kibontakoztatnia természetközeli énjét, Bódi “új óceánja” a tyúkól és a laskagombák. Bódi Sylvi soraiért ide kell kattintani.

Megszületett a Szulejmán főszereplőjének fia, különleges keresztnevet kapott 

Fotó: Samir Yordamovic/Anadolu Agency/Getty Images

Halit Ergenç “isten áldásának” nevezte a gyermeket. Ő és felesége, Bergüzar Korel 10 évvel ezelőtt álltak oltár elé, majd egy évre rá született meg első gyerekük.

 

Szilágyi István özvegye nem akar a férje mellett nyugodni

A 78 éves Humenyánszky Jolán már saját temetésén gondolkozik: meglepő módon nem szeretné, ha férje mellett jelölnék ki végső nyughelyét. Részletek itt.

“Teljesen kétségbe vagyok esve” – tönkretették Borbás Marcsi kertjét

A Gasztroangyal korábbi műsorvezetője videót készített a pusztításról, amit egy szokatlan elkövető végzett a veteményesében. Felvétel és további részletek itt találhatók.

Tóth Gabi aranyos fotón mutatta meg mindannyiunk gyerekkori traumáját: így nézett ki, amikor az apja vágta a haját

A ’80-as, ’90-es években tulajdonképpen mindegy volt, hogy fodrásznál vagy otthon vágták az ember frizuráját, nagyjából azonos lett a végeredmény, amit ugyanolyan, bilifejű ovisokról készült fényképek őriznek vicces mementóként. Tóth Gabi egy ilyen fotót posztolt arról, amikor a haját még édesapja igazította. Íme a kép.

Az 53 éves Mike Tyson a karantén alatt durvábbra gyúrta magát, mint amilyen fiatal korában volt

Fotó: Alex Menendez/Getty Images

A világ egyik legjobb nehézsúlyó ökölvívója visszatér. Az elmúlt hónapokban edzéssel töltötte az idejét, és nem viccelt: elképesztő izomzatot épített fel. És már olyan hírek is felröppentek, hogy újra ringbe szállhat híres ellenfele, az 57 éves Evander Holyfield mellett. Fotó és további részletek itt.

Keresés az oldalon