A félig japán fideszes jelölt kitiltaná a migránsokat

Startlap - Startlap
Megszólalt a Donáth Anna apját feljelentő nő: nem érti, hogyan szerzett tudomást a TV2 a bántalmazási ügyről. Több drámai részlet derült ki az andornaktályai családirtásról. Tűzoltók mentették ki a diákokat a lángoló szombathelyi kollégiumból. Hírösszefoglaló.

Félig japán a Fidesz kispesti jelöltje, de az “idegen kultúrákból származó” bevándorlókat kitiltaná

A Fidesz egyik kispesti önkormányzati képviselőjelöltje Song Simon, akinek közösségi médiás posztjaiból egy zavarbaejtő tényre derül fény: a japán származású Song bevándorlásellenes. Ha érdekelnek Song Simon posztjai, akkor ezt a cikket olvasd el.

Megszólalt a Donáth Anna apját feljelentő nő: nem érti, hogyan szerzett tudomást a TV2 a bántalmazási ügyről

Megtalálták L.M.-et, a Gaudiopolis Békásmegyeri Evangélikus Szeretetház korábbi takarítónőjét, aki rendőrségi feljelentést tett Donáth László lelkész ellen. Az ügy a kormányközeli médiából pattant ki, külön hangsúlyozva, hogy Donáth Anna momentumos politikus édesapjáról van szó. A feljelentő azonban maga sem érti, hogyan is fajulhattak a dolgok idáig, ő ugyanis nem kereste meg a médiát. Ide kattintva megtudhatod, hogyan lett botrány az ügyből.

Mit csinál két évvel az érettségi után a szegedi zseniosztály? Külföldre megy…

2017-ben járta be a sajtót a szegedi Radnóti Miklós Gimnázium 12.M osztályának híre, miután a 146 érettségiből mindösszesen három lett négyes, a többi mind ötös érdemjeggyel zárult, ezzel új rekord, vagyis 4,98-as osztályátlag született. Mi történt azóta az összetartásból is példásan vizsgázó közösséggel?

Több drámai részlet derült ki az andornaktályai családirtásról

Fotó: police.hu

Hétfő reggel egy andornaktályai házban három holttestre bukkantak, a gyanú szerint a családfő önkezével vetett véget életének, miután meggyilkolta gyermekét és annak édesanyját. A többszörös gyilkosságról most újabb részletek derültek ki a férfi személyével, valamint az áldozatokhoz fűződő viszonyával kapcsolatban, továbbá az is napvilágot látott, hogy ki talált rá a holttestekre.

Tűzoltók mentették ki a diákokat a lángoló szombathelyi kollégiumból

Trócsányi László meggondolta magát: ezért lépett vissza az EP Alkotmányügyi Bizottságának alelnöki jelölésétől

Trócsányi László levélben értesítette az Európai Parlament Alkotmányügyi Bizottságának (AFCO) elnökét, hogy mégsem indul a szakbizottság alelnöki helyéért. A fideszes EP-képviselő döntésének hátteréről ebben a cikkben olvashatsz.

Mégis folytatják a szarvasi kávéfőző gyártását

Fotó: MTI/Rosta Tibor

Augusztus közepe óta felszámolás alatt áll a Szarvasi Vas-Fémipari Zrt., ugyanakkor az eddig előállított kávéfőzők gyártása folytatódni fog, ráadásul nem kicsi darabszámban.

Még mindig felfoghatatlanul sok pénz érkezik az új szuperállampapírba

A nyári szabadságok sem hatottak negatívan a Magyar Állampapír Plusz keresletére, változatlanul gigantikus összegek érkeznek a szuperkötvénybe. A pontos számokról, valamint arról, milyen várakozásai voltak eredetileg a kormánynak, és milyen új célokat tűztek ki, erre a linkre kattintva tájékozódhatsz.

Döbbenetes képet készített egy meteorológus a Dorian hurrikán szeméről

Az idei év legerősebb hurrikánja a Dorian, ami jelenleg Florida felé tart. A Bahamákon már egész negyedeket tarolt le, és az Abaco-szigeteken egy nyolcéves kisfiú is a ciklon áldozatául esett. Garret Black hurrikánvadász meteorológusnak sikerült egy kivételes fényképet készítenie az égi jelenségről, pontosabban annak szeméről, amely az a régió, ahol nincsenek felhők, és ahol a lefelé mozgó áramlások kialakulnak.

Beköszöntöttek a hűvös éjjelek

Megérkezett a sokak által várva várt hidegfront, amelynek köszönhetően vége a kánikulának, és kifejezetten csípős éjszakák várnak ránk. A következő napok részletes időjárás-előrejelzését itt találod.

Ez is érdekelhet

képcím

Extra bérlevonással kell büntetni a sztrájkoló tanárokat

képcím

A NASA megcsinálta azt, amit az Armageddonban láttunk

képcím

Akkora a kereslet a hatósági áras tűzifára, hogy több helyen...