A fehérvári fideszes polgármester védte meg a terhes DK-s képviselőt, akit súlya miatt támadtak

Startlap - Startlap
Cser-Palkovics András felháborítónak és visszataszítónak tartja azt, ahogy képviselőtársával bántak, és reméli, hogy ez nem fogja visszariasztani a nőket a közélettől. És szurkol "Jucinak" a következő hónapokhoz.

A Fehérávári Csujjogatós nevű Facebook-oldal durván ekézte Ráczné Földi Juditot, a Demokratikus Koalíció székesfehérvári képviselőjét testalkata miatt. A várandós képviselő mellett a helyi polgármester, Dr. Cser-Palkovics András is kiállt – írja az ATV.

FIÚK ne legyetek gyáva férgek!!! Álljatok elém, vállaljátok arccal, ne kamu oldalakról, kamu profillal! Legyetek végre férfiak és vállaljátok fel. Tudjátok ezzel nem engem sértettetek meg, hanem nagyon sok fehérvári édesanyát, nagymamát, nőt, lányt. Vállalom az összes plussz kilót ami rajtam van és büszke vagyok rá, hosszú évek szenvedései ezek, de képzeljétek megérte

– írta közösségi oldalán Ráczné, aki két képernyőfelvételen mutatta meg, hogy miket írtak róla.

A város fideszes polgármestere is a Facebookon szólalt fel az ügy kapcsán. Cser-Palkovics videójában “visszataszító, aljas” módszernek nevezte azt, ahogy a troll-oldal képviselőtársára támadt, aki politikai ellenfele, de “székesfehérvári polgár, és ami mindennél fontosabb: Ráczné Földi Judit gyermeket vár, édesanya” – fogalmazott.

Volt, és lesz is, hogy politikai értelemben csatázunk egymással. Volt, és lesz is, hogy ütköztetjük a véleményünket. Volt, és lesz is, hogy ároknak érezzük a köztünk lévő különbséget. De soha nem támadtuk egymást személyeskedve és nem is fogjuk! Felháborít, ami történt, és kikérem magamnak, hogy egy anarchista csoport egymásnak akarja ugrasztani Fehérvár közéleti szereplőit!

– közölte a városvezető. Hozzátete: szurkol “Jucinak”, hogy minden rendben menjen a következő hónapokban, valamint azért is, hogy “a hölgyek ne ijedjenek meg ettől, és ne adják fel a közélettel történő foglalkozás igényét”.

Biztos vagyok benne, hogy minden jóérzésű ember, politikai hovatartozástól függetlenül egyetért velem ebben és elhatárolódik ezektől a szélsőséges megnyilatkozásoktól. Székesfehérvár maradjon meg békés, szerethető városnak, igazi közösségnek.

Ez is érdekelhet

képcím

Fideszes polgármester kongatja a vészharangot a rezsihelyzettel...

képcím

Elismerte a kormány, hogy komoly problémák vannak a...

képcím

Székesfehérváron sem lesz tűzijáték