A Dunában találták meg az ELTE eltűnt kutatójának holttestét

Startlap - Startlap
A 47 éves Klein László az egyetem Pszichológiai Intézetének munkatársa volt. Délelőtti hírösszefoglaló.

A Dunában találták meg az ELTE eltűnt kutatójának holttestét

A 47 éves Klein László az egyetem Pszichológiai Intézetének munkatársa volt, és október 28-án veszett nyoma. Az esetről itt írnak

Figyelem!
Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Portfolio: százezreket fizet az oltás után a dolgozóknak egy dunaföldvári cég

A portál a Pannon Bio vezetőjének levele alapján írta meg, hogy a vállalat kötelezővé tette a koronavírus elleni vakcinát, ugyanakkor az oltási igazolások bemutatását követően kiemelkedően magas összeget utal. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el. 

Több oltóponton tömegek állnak sorban vakcináért

Hétfő reggel elindult az oltási akcióhét, amelynek során regisztráció és időpontfoglalás nélkül lehet koronavírus elleni védettséget szerezni. Részletek.

Koronavírus itthon: majdnem 400-an haltak meg a hétvége alatt

MTI/Balogh Zoltán

Május óta nem volt ilyen magas az aktív fertőzöttek száma. A legfrissebb, hivatalos járványügyi statisztikákat erre a linkre kattintva találod.

Benzinturizmus kirobbanásától félnek a kutak

A legfeljebb 480 forintban meghatározott üzemanyagár jóval kedvezőbb a környező országok kínálatánál. A forgalmazók nem örülnek a növekvő keresletnek, a Magyar Ásványolaj Szövetség a jogszabály módosításáért folyamodott. Bővebben.

25 ember fagyott halálra október óta

Az áldozatok többsége idős ember, akiket saját, fűtetlen otthonaikban ért a halál. Az elmúlt években ezrek hunytak el kihűlés miatt. A Magyar Szociális Fórum az államilag elhanyagolt szociális rendszerre hívta fel a figyelmet, Tordai Bence, a Párbeszéd politikusa a Karmelita kolostor előtt demonstrált. Videó és további részletek itt.

Ezermilliárdhoz közelít a sporttámogatásra fizetett összeg, ami a költségvetésből esik ki

Az Orbán-kormány sporttámogatási rendszerének meg se kottyant a koronavírus okozta válság. A pénzosztási létra csúcsán álló Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány kitüntetett helyét sem fenyegeti veszély, a futballdobogó második helyén pedig Tállai András pénzügyminiszter kedvenc csapata áll. A 24.hu körkérdést intézett a taoprogram hat kedvezményezett sportágához, hogy kiderüljön, kik és mennyi pénzt szereznek a társasági adókon keresztül. Bővebben.

Nyolcvan rabló támadott meg egy luxusboltot Kaliforniában

A kisvárosi áruházat símaszkban, feszítővasakkal és fegyverekkel felszerelkezve fosztották ki, majd drága autókba szálltak és elhajtottak. Az elkövetőket videóra vették. Alig egy nappal korábban egy nagyon hasonló bűncselekmény történt néhány tíz kilométerrel távolabb. Részletek.

Terepjáróval hajtottak át a wisconsini karácsonyi vásáron, öt ember meghalt

Jim Vondruska/Getty Images

A sérültek száma több mint negyven fő. A hatóságok egyelőre nem tudják, hogy terrorcselekmény történt-e, az esetről több felvétel készült, amelyeken látszik, ahogy a jármű padlógázzal a tömegbe hajt, majd hallani a sikolyokat. Íme.

A leghidegebb őszi reggelek következhetnek

A hőmérséklet akár 10 fokkal fagypont alá is süllyedhet egy hidegfrontnak köszönhetően. A következő napok időjárás-előrejelzése itt olvasható.

Ez is érdekelhet

képcím

Árvíz: lezárják az alsó rakpartokat, bezárt a Műegyetem...

képcím

Üdülőterületeket veszélyeztet a dunai árhullám

képcím

Verőcei hajóbaleset: megtalálták a hatodik holttestet