A Duna bal vagy jobb partján található ez a város? Kvíz

Startlap - Startlap
Tíz közismert magyar település következik, amelyek földrajzi helyzetét nehezebb megtippelni, mint gondolnád. Vasárnap délelőtti hírösszefoglaló.

A Duna bal vagy jobb partján található ez a város? Kvíz

Különleges vasárnapi fejtörőnkben ezúttal hazai településeket sorolunk, neked pedig – a folyásirány szerint pozícionálva magad – azt kell kitalálnod, hogy a folyó melyik oldalán található a helység. Erre a linkre kattintva teheted próbára tudásodat.

Meghalt Haumann Péter

A Nemzet Színésze 81 éves volt. Haumann Péter karrierjéről és halálának körülményeiről ebben a cikkben írnak.

Kovács Patrícia beszólt Liptai Claudiának, aki válaszra se méltatta

Kovács Istenes Bence műsorában csak “híres médiaszemélyiségként” utalt rá, de egyértelmű volt, hogy Claudiáról beszél, és az egyes körökben nagy port kavart kijelentéseiről, amelyekkel a #metoo mozgalmat illette. Kovács Patrícia elítélte Liptai megnyilvánulásait, aki viszont a menedzserén keresztül azt üzente, nem kíván többet hozzáfűzni a témához. Mi történt? Innen kiderül.

Magyar árnyékszínház nyűgözte le a Britain’s Got Talent zsűrijét

A műsor 2013-as évadát megnyerő Attraction után a világhírű brit tehetségkutató színpadán megjelent az Attraction Juniors. A név egyezése nem véletlen: a junior verzió vezetője az eredeti Attraction alapítójának a fia. És további érdekesség, hogy az ítészek összetétele sem változott kilenc év alatt, és ahogy annak idején, úgy most is odáig voltak a produkcióért. Videó és további részletek itt.

Károly herceg erdélyi birtokain tartott szemlét

Vogler – Pool/Getty Images

Erzsébet királynő koronájának várományosa a koronavírus előtt sűrűn járt Romániába, ahol több ingatlana is van, és rendkívüli módon lelkesedik a környékért. Galéria.

Újra összeállt az Abba

Stílusosan az új londoni ABBA Arénában kezdte meg turnéját a svéd popcsapat. A közönség soraiban ült többek között Károly Gusztáv svéd király és Szilvia királynő, Kylie Minogue, Keira Knightley és London polgármestere is. Videó és további részletek itt.

Flipper öcsi szerelmei: a nő, aki a válóper tárgyalásán is az ölében ült, és a menyasszony, akinek a koporsójába kellett eltemetnie jegygyűrűjét

A 2008-ban elhunyt Jeszenszky Béla Tibornak viharos kapcsolata volt a nőkkel, kétszer házasodott, de halála előtt ismét szeretett volna oltár elé állni. Erre a lagzira már nem került sor, az alkoholizmusban szenvedő Flipper Öcsit 46 évesen, két aranygyűrű társaságában temették el. Bővebben.

Szabó Győző: Olyan este nincs, hogy ne igyak meg egy pohárral

Egy karibi nyaralás öt gyönyörű, meztelen nővel sem tud olyan élményt nyújtani, mint amilyet a heroin – némileg lerövidítve így Szabó Győző érzékletes hasonlata. A színész a heroint ugyan letette, az alkoholt viszont nem, mert ez neki “jár”, hiába vélekedik a témáról egész másként az őt egykor kezelő orvos, Zacher Gábor. Szabó Győző a Forbes magazin rendezvényén nyilatkozott. Bővebben.

Hargitai Bea: Tíz napig elvan nélkülem a család

Az egykori playmate a léböjtkúrák nagy rajongója, minden évben sort kerít rá, és állítja, “hamar rájön az ember, hogy nem is éhes”. Hogy ez hogyan lehetséges, és miért olyan jó dolog, amikor az ember tíz napon át csak vizet, gyógyteát és szűrt zöldséglevest iszik, arra ebből a cikkből kaphatunk magyarázatot Hargitai Beától.

Egy hónappal a szülés után a vörös szőnyegre állt Ronaldo barátnője, és gyönyörű volt

Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

Georgina Rodríguez ikreket várt, azonban a szülést csak kislánya élte túl, a baba ikertestvére meghalt. A portugál világklasszis futballista barátnője a tragédia óta először Cannes-ban, a filmfesztiválon állt nyilvánosság elé. Fotók.

(Címlapkép: Wolfgang Kaehler/LightRocket via Getty Images)

Ez is érdekelhet

képcím

Kvíz: régi idők legendás bemondói - mindenkit ismersz?

képcím

Kvíz: minden tudsz a 2024. júniusi választásokról?

képcím

Kvíz: mindent tudsz a kínai elnök látogatásáról?