A debreceni polgármester elárulta, hogyan lehet belőlük főváros

Startlap - Startlap
Papp Lászlót arról is kérdezték, hogy miért éppen a közpénzen épült, milliós tandíjú nemzetközi iskolába íratta a gyermekét. Reggeli hírösszefoglaló.

A polgármester elmagyarázta, hogyan lehet főváros Debrecenből

Az októberben újraválasztott Papp Lászlóval itt olvashatsz egy interjút, amelyben a fővárossá avanzsáláson túl az atlétikai  világbajnokság, a BMW építkezése, a Hunép, a debreceni repülőtér is szóba került. De arról is kérdezték a polgármestert, hogy miért íratta gyermekét abba az elhíresült nemzetközi iskolába, amely közpénzen épült, mégis milliós a tandíj.

A leendő 22 éves helyettes államtitkár apja egy ismert popsztár a 90-es évekből

Elég valószínű, hogy az ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkári poszton Illés Boglárkát váltó 22 éves diáklány, Rácz Zsófia apjának van olyan slágere, amire te is emlékszel.

Kocsis Máté feleségének 100 milliós balatoni nyaralója van

Kocsisné Márkus Szilvia pár éve lett az egyedüli tulajdonosa a luxusháznak. Férje, a Fidesz frakcióvezetője írásban és szóban is tájékoztatást adott az ingatlanszerzés körülményeiről, valamint megmutatta az ingatlan dokumentumait.

Borzasztóan sokba fog kerülni az idei karácsonyi menü

Sokan emiatt inkább étteremből rendelik az ünnepi ételtRészletek itt.

Áder János felesége és gyerekei is napidíjat kapnának a külföldi utakon

A Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter által benyújtott törvényjavaslatban a napidíj mellett több más, az államfő családját érintő komoly kedvezmény szerepel, valamint a korábbi köztársasági elnökök számára is tartogat pozitív meglepetéseket. Ha érdekelnek a javaslat részletei, akkor ide kattints.

Egy munkás meghalt a berogyott gáton, pedig elvileg mindent rendben volt a Mátrai Erőműnél

A Mátrai Erőmű Zrt. visontai zagytározójánál történt keddi halálos baleset után az emberek attól féltek, hogy nehogy egy újabb Kolontár legyen a vége. A tragédia körülményeiről és arról, miként reagáltak az esetre az érintettek, itt írnak.

A János kórház szerint bizonyos hiányzó fogyóeszközök csak tévedésből kerültek az adománygyűjtő listára, mert igazából nem is hiányoznak

A budai Új Szent János Kórház decemberre meghirdetett facebookos gyűjtéséről van szó, ennek leírását frissítette a kórház, miután az akció bekerült a hírekbe. A szövegbe egy igen különös magyarázkodást is beleírtak a korábban összeírt hiányzó fogyóeszközökről, valamint az ellenzéki sajtót is ekézik.

Sorra mondja fel a szerződéseket a közmédia az ellenzéki vezetésre váltó városok helyi tévéivel

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap kifejezetten azokban a városokban mondja fel a szerződéseket, ahol az ellenzék került hatalomra, illetve közgyűlési többségbe. Ez a helyi csatornák számára súlyos anyagi következményekkel jár. Ebben a cikkben bemutatják, hogyan történt mindez több településen, valamint a Helyi Televíziók Országos Egyesületének elnöke  is kifejti véleményét.

Több tízmilliárd forintnyi aknákat rejt a sporttámogatási rendszer

A tavalyi költségvetéstől a tervezettnél 50 milliárdnál többet vont el a sportszervezetek tao-támogatása, és ennek csak az egyik oka az, hogy a kormány erősen alábecsülte az érintettek támogatásigényét. A másik gond az, hogy a rendszer tízmilliárdokban mérhető kifizetendő tételeket tartogat több éven keresztül. Ebből a cikkből kiderül, miről van szó.

A Mikulás nem hoz havat, de ettől még lehet fehér az ünnep

Fotó: Adam Berry/Getty Images

A következő napok részletes időjárás-előrejelzését itt találod.

Ez is érdekelhet

képcím

Lemondott Rácz Zsófia

képcím

Képeken a hét jelentősebb hírei

képcím

Áder János takarékos tippeket ad: így lehet olcsóbban főzni,...