Kiemelt Hírek 2020. június 03.

A 67 éves Bay Éva fürdőruhában mutatta meg látványos fogyása eredményét

bubba Kiemelt Hírek 2020. június 03.
Mióta speciális segítséggel ledobott közel 20 kilót, a bemondónő bátran mutogatja magát. Bulvárösszefoglaló.

A 67 éves Bay Éva fürdőruhában mutatta meg látványos fogyása eredményét

A Magyar Televízió egykori bemondónője és az ő nagy metamorfózisa megtöltött már néhány interjút és újságcikket, de fürdőruhában még nem merészkedtek a nyilvánosság elé. Ebben a cikkben egyrészt egy ilyen fotót találsz, másrészt elolvashatod, hogy mi a titka Bay Éva fogyásának, és az is kiderül, miért csak a nők dícsérik a változást.

Ambrus Attila üzent a frissen szabadult Kaiser Edének

18 év után június elsején szabadult a börtönből a 2002-es móri mészárlás miatt tévesen elítélt, de végül egyéb bűncselekmények miatt rács mögé került Kaiser Ede. Ambrus Attila a sajtón keresztül üzent neki. Részletek itt.

Istenes László ritkán látott feleségéről, Zséda 12 éves fiáról posztolt fotót

Kata Istenes László második felesége, de immár 23 éve vannak együtt. A műsorvezető magánéletéről nem sokat tudunk, illetve hát amit igen, az Istenes Bence személyében foglalható össze leginkább. Most mégis megosztott egy közös fotót a feleségével. Zséda esetében hasonló a helyzet: ő is igyekszik megőrizni magának a színpadon kívüli dolgait, és szintén két évtizede – illetve ő egészen pontosan két évtizede – házasságban él. Fiát Nimródnak hívják, és az énekesnő két év után, gyereknap alkalmából közölt róla egy újabb fényképet. Istenes és Kata képét itt, Zséda és a fia közös szelfijét meg itt nézheted meg.

Elhunyt Földi Teri

A Szegedi Nemzeti Színház és a Vígszínház egykori tagja 86 éves volt. Földi Teri a színpadon túl számos ikonikus filmben és tévéjátékban is szerepelt, valamint több híres szinkronszerep – Glenn Close és Jane Fonda filmjei, a Szívek Szállodája sorozat – fűződik a nevéhez. A művésznő életéről és haláláról ide kattintva olvashatsz.

Vilmos herceg is erős lámpalázzal küzdött, de volt egy különös trükkje

Fotó: Mathis Wienand/WireImage

Megnyugtató a tudat, hogy még azok az emberek is szenvedhetnek a nagy figyelemtől, akiknek gyakorlatilag az egész élete a nyilvános szereplésről szól. De Vilmos herceg példája duplán izgalmas: amellett, hogy segíthet szorongó sortársainak kevésbé egyedül éreznie magukat, a királyi család tagja elárulta, mi volt az, ami enyhítette félelmét. Ha kíváncsi vagy, miről van szó, akkor ezt a cikket ajánljuk a figyelmedbe.

Lovasi Andrást bűnösnek találta a bíróság

A Pesti Központi Kerületi Bíróság közúti baleset okozásában bűnösnek találta Lovasi Andrást. A büntetővégzésében kirótt összeg ugyan több százezer forint, ami nem zavarja a Kossuth-díjas zenészt. De az ügynek egy másik következménye is lett, emiatt pedig már fellebbezni fognak, a büntetési tétel csökkentését kérve. A balesetről és az ítéletről ebben a cikkben olvashatsz.

Bunyós Pityu videón mutatta meg, hogyan köszöntötte feleségét 35. házassági évfordulójukon

Bunyós Pityu és felesége, Brigi még akkor ismerkedtek meg egymással, amikor a mulatós zenész nem a szintetizátor mellett, hanem a boxringben töltöte napjait. Íme a felvétel.

Hódi Pamela egy hatalmas rózsacsokrot kapott a lefújt esküvője napján

Július elseje nemcsak Kaiser Ede szabadulása miatt volt nagy nap: erre a dátumra tűzte ki esküvőjét Hódi Pamela és Tóth Bence. De Berki Krisztián gyermekének anyja és a focista szakítottak inkább előtte, viszont úgy tűnik, Tóth komolyan gondolhatta, amikor arról beszélt, hogy szerinte ez még nem jelenti a kapcsolatuk végét. Szándékait egy romantikus gesztussal erősítette meg. Részletek itt.

Vajna Tímea nem meri kitenni a lábát a luxuslakásából, aggódó szerelme 100 csomag ropit küldött neki

A George Floyd halála miatt dúló megmozdulások rettegésben tartják Vajna Tímeát Los Angelesben. A fiújának ugyanis el kellett utaznia, de nagyon aggódik, és egy nem mindennapi szeretetcsomagot küldött neki, aminek döntő tömege ropiból állt. Nem érted a dolgot? Teljesen mi sem, de ez a cikk sokat fog segíteni.

Emlékszel még az Így jártam anyátokkal Robinjára? És a Seherezádé szereplőire? Mutatjuk, mi történt velük, mióta véget értek a sorozatok

Cobie Smulders nevét talán kevésbé, de arcát annál inkább ismerik, hiszen ő alakította Robin Scherbatskyt kilenc évadon át a szerintünk méltatlanul a Jóbarátok utódjának nevezett Így jártam anyátokkal című sorozatban. Smulders azóta sem tűnt el, sőt, több kasszasikerben is szerepelt, karrierje mégsem mondható fényesnek. A magánéletét tekintve azonban már jobban alakított. Ha érdekel, mi történt vele az elmúlt években, akkor erre a linkre kattints, ahol ezt egy fotós összeállítás keretében tudhatod meg.

Alyson Hannigan és Cobie Smulders 2014-ben Kaliforniában. (Fotó: Frazer Harrison/Getty Images)

A török Seherezádé című sorozat csak három évadot produkált, de annyi szerelmi szenvedést, ami ott történt, nehezen is bírhattak volna ki tovább a szereplők. Érdekes, hogy ez a műsor a való életben is hatalmas románcot hozott két színész számára. Ismét egy képgalériát ajánlunk, ha kíváncsi vagy, mi lett a szereplőkkel: íme.

Keresés az oldalon