Kiemelt Hírek 2020. szeptember 25.

A 16 éves Schobert Lara spórolt pénzéből vett magának egy több milliós autót

bubba Kiemelt Hírek 2020. szeptember 25.
Schobert Norbert felettébb büszke posztban közölte a hírt, amiben felsorolta, miből telt lányának új kocsira. Bulvárösszefoglaló.

A 16 éves Schobert Lara spórolt pénzéből vett magának egy több milliós autót

A hírt édesapja, Schobert Norbert közölte egy fényképes, felettébb büszke posztban, amiben felsorolta, miből telt lányának új kocsira. Mások pedig kiszámolták, mennyivel is lett könnyebb pontosan az ifjú Schobert malacperselye. Íme a bejegyzés és a további részletek.

Várkonyi Andrea végre elárulta, miből fog élni váratlan felmondása után

Amikor egy hónappal ezelőtt távozott a Life TV-től, bértárgyalással sem kívánt élni, és csak homályosan utalt bizonyos ajánlatokra, amik a határozott döntése hátterében álltak. Most viszont Várkonyi Andrea mégis beszélt a terveiről. Bővebben.

Puskás Peti a tévében vallotta be először, hány nővel feküdt le, Dallos Bogi elbőgte magát az elképesztő szám hallatán

A Nyerő Páros legutóbbi adásában egy kvízműsoros feladat során feltették mindannyiunk egyik kedvenc “mennyi az annyi” típusú kérdését. A reakciókat eleinte vidám kacagások kísérték, egészen addig, amíg sorra nem került Puskás Peti és Dallos Bogi párosa. A jelenetről természetesen van felvétel, amit erre a linkre kattintva nézhetsz meg.

Hajdú Péter egyszer megpróbálta felszedni Demcsák Zsuzsát: “Gondoltam, felhívom magamhoz Zsuzsát, és ő jött”

Hogy valójában mégis mi volt Hajdú Péter és Demcsák Zsuzsa között, az nem teljesen világos, mindenki kicsit máshogy emlékszik: tagadni senki se tagad, de Hajdú igyekezett egy látványosan visszafogottab verzióval előrukkolni. Ha érdekel a teljes sztori, akkor ezt a cikket olvasd el.

A járvány miatt szobalánynak állt a Drága örökösök színésznője, és amikor meghallotta, hogy felvették, örömében elsírta magát

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Fekete Linda nagyon nehezen talált munkát, és hozzá hasonlóan a zongoraművész barátja is hatalmas szakmai vargabetűre kényszerült a koronavírus miatt. Minderről bővebben ebben a cikkben olvashatsz.

Kárpáti Rebeka és Megyeri Csilla végre forintosították azt, amit mindig tudni akartál: kiderült, mennyit keresnek az influenszerkedéssel, és mit veszítettek a koronavírus miatt

A 24.hu felkeresett három influenszert – a címben említetteken túl még Horváth Cincót -, és ahhoz képest, amire számítottunk, egészen konkrét számok hangzottak el a munkájuk anyagi oldaláról. A bikinis képekből és hétköznapi fotóknak álcázott reklámposztokból élő lányok a koronavírus előtti és utáni helyzetükről is beszéltek, illetve arról, hogyan kellett átalakítani az életvitelüket, a szokásaikat és a céges együttműködéseiket a járvány miatt. Az interjúról videó készült, amelyet itt lehet nézegetni.

“Ő volt a pótpapám” – Nyertes Zsuzsa könnyezve beszélt Verebély Ivánról a Mokkában

A Centrál Színház szerda délután jelentette be, hogy a 83 éves Verebély Iván egy hosszú betegség után elhunyt. A szomorú bejelentés másnapján Nyertes Zsuzsa és Cserna Antal a Mokka vendégei voltak, hogy együtt emlékezzenek jó barátjukra. Nyertes felidézte Verebélyhez fűződő kapcsolata kezdetét, és azt is elmesélte, miként búcsúztak el egymástól. Videó és további részletek itt.

Csonka András: Pozitív lett a tesztem

Csonka egy Facebook-posztban számolt be állapotáról, és egyúttal kihirdette a “csonkarantént”. Íme a bejegyzés.

Sir David Attenborough Guiness-rekordot csinált az új Instagram-fiókjával

Fotó: Tim P. Whitby/Getty Images

A tudományos ismeretterjesztés úttörője nem csak hazai pályán, de az Instagramon is képes népszerűségi rekordot dönteni.  Elég komolyat ráadásul, ugyanis ezúttal Jennifer Anistont sikerült legyőznie. Részletek itt.

Rácz Jenő olyan durván nekiment a barátnőjének, hogy ő lett a Nyerő Páros új közellensége

Gusztustalan, számomra elviselhetetlen stílus, én ezt a jelenséget nem bírom elviselni

– közölte Járai Máté, miután Rácz Jenő annyira leoltotta Gyuricza Dórát, hogy még egy kupaktanácsra is sor került, ahol mindenki ventillálhatott. Az alábbi cikkben videón nézheted meg, hogyan történt mindez.

Keresés az oldalon