8 ezres büntetés jár, ha nem tartod be ezt a járványellenes intézkedést

Startlap - Startlap
Közleményben hívták fel az utasok figyelmét egy szabályra, amely oltási igazolványtól függetlenül mindenkire vonatkozik. Esti hírösszefoglaló.

8 ezres büntetés jár, ha nem tartod be ezt a járványellenes intézkedést

A BKK közleményben hívta fel az utasok figyelmét egy olyan szabályra, amely oltási igazolványtól függetlenül mindenkire vonatkozik. További információkért katt ide.

Az indiai mutáns megjelent Magyarországon

György István, az országos oltási munkacsoport vezetője az operatív törzs pénteki sajtóeseményén tájékoztatott az indiai variánssal azonosított betegekről. A fertőzöttek egyike sem járt külföldön. Bővebben.

“És van bőr a képén” – Jakab Péter reagált a reggeli Orbán-interjúra

Orbán Viktor szokásos reggeli rádióinterjújában megjegyezte, őt is megviselte a válság, ahogy minden bérből és fizetésből élőt, hiszen ő is bérből és fizetésből él. Jakab Péter finoman szólva másként látja a helyzetet, kifakadása erre a linkre kattintva olvasható.

Rákay Philip megcsinálja a jobboldali Partizánt

Rákay Philip saját bevallása szerint olyan sikeres és gazdag ember lett, hogy nyugodtan visszavonulhatna a közéletből, de

a lelkiismeretem küldött, s a hazám miatt tértem vissza

– fogalmazott. A “túloldal” pedig csak irigységből hergeli a tömeget, amikor a vagyonosodása körülményeit firtatják. Indul tehát a Patrióta. Részletek itt.

Sidi Péter vallomást tett, ami újabb kérdéseket vet fel a sportlövők botrányáról

Sdi Péter a férfi légpuska versenyszám döntője elõtt a II. Európa Játékokon a minszki Lövész Központban 2019. június 24-én. (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

A Magyar Sportlövők Szövetségének fegyelmi bizottsága csütörtökön hallgatta meg Sidit, hogy elmondja, mit keresett 45 percen keresztül vetélytársa, Péni István szállodai szobájában a márciusi indiai világkupán. Sidi az ülésen nem jelent meg, egy levelet küldött maga helyett, amelyben feltárta saját verzióját a történtekről. A szöveg tartalmát ebben a cikkben ismertetik.

Kiderült, miért tűnt el a Facebookról az ország egyik legnagyobb mémoldala

A közösségi platform nem értette az Illiberal Memes oldal egy évvel ezelőtti viccét. Mi történt? Ebből a cikkből megtudhatod.

Karácsony Gergely nyitotta meg drMáriás kiállítását: “Védjük meg a dadaista művészt a dadaista valóságtól”

Budapest főpolgármestere szerint “szerencsésebb helyeken” kompromittálná a művészeket, ha egy politikus szólalna fel egy megnyitón. Karácsony egy kifejezetten izgalmas beszédet tartott a szürreális művészetet fenyegető egyre abszurdabb valóságról volt szó. Íme.

Újabb enyhítéseket jelentettek be Horvátországban, ami a turistáknak is kedvez

Könnyebb lesz a határátlépés, plusz a szórakozási lehetőségek terén is beállt néhány örvendetes változás, amelyek június közepéig érvényesek. A vendéglátósok viszont nem fogadták kitörő örömmel a friss intézkedéseket. Részletek itt.

Nyílt levélben tiltakozik Mohamed Aida olimpiai csapatba kerülése ellen négy tőröző

Mohamed Aida, Lupkovics Dóra, Kreiss Fanni és Kondricz Kata a vívó-világbajnokság női tőr csapatversenyében a budapesti BOK Csarnokban 2019. július 21-én. (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

A magyar női tőrválogatott négy tagja, Kreiss Fanni, Pásztor Flóra, Kondricz Kata és Lupkovics Dóra azt szeretné, ha a sportági szövetség átgondolná Lupkovics és Mohamed pozícióját. Udvarhelyi Gábor szövetségi kapitány válaszolt. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

Párba álltak és elfoglalták költőhelyeiket a csodaszép hazatérő szalakóták

Az Afrikából visszarepülő, híresen vehemens természetű, ugyanakkor gyönyörű madársereg jelenleg látványos forgalmat bonyolít a Körös-Maros Nemzeti Park területén. A természetvédők mesterséges odúkkal segítik a természetes költőhelyekben megfogyatkozott fajt. Fotók és további részletek ebben a cikkben.

Ez is érdekelhet

képcím

Hivatalos: Erdogan nyerte a török elnökválasztást

képcím

Orbán Viktor köszönetet mondott az Európai Uniónak

képcím

Orbán a diáktüntetésekről: A törvényeket be kell tartani