444: kijózanító közvélemény-kutatást kapott az ellenzék

Startlap - Startlap
Az egyelőre nem nyilvános felmérésből kiderült, mennyien akarnak most kormányváltást Magyarországon. Délelőtti hírösszefoglaló.

MTI/Szigetváry Zsolt

444: kijózanító közvélemény-kutatást kapott az ellenzék

Szerdán kapták kézhez az ellenzéki pártok vezetői a legújabb, egyelőre nem nyilvános közvélemény-kutatást, amit már az új, összefogott kampányközpont rendelt meg, a számok pedig kijózanítóak, írja a 444.hu. Ha érdekel, mennyien akarnak most kormányváltást Magyarországon, ide kattints.

Még nagyobb lesz jövőre a drágulás, mint az, amit idén átélünk

Óriási pénzszórást folytat az Orbán-kormány a választások előtt, ezért lesz még jövőre is hatalmas a költségvetési hiány – ez a következtetés vonható le a Kopint-Tárki gazdaságkutató cég legfrissebb előrejelzéséből. Természetes mindezt a pénztárcánk is megérzi majd. A témáról bővebben itt olvashatsz.

Már nem választási ígéret a jövő évi béremelés

Megjelentek a rendeletek. Hivatalossá vált, hogy emelkedik a minimálbér, a garantált bérminimum és a közmunkások bére. A pontos számokat ez a cikk közli.

Tisztázatlan forrásból vásárolt a belvárosi polgármester 24 hektárt

MTI/Szigetváry Zsolt

Két, nemrég nyilvánosságra hozott vagyonnyilatkozat szerint Szentgyörgyvölgyi Péter úgy gazdagodott több mint 20 hektárnyi bakonyi földdel, hogy azt pénztárcája alig érezte meg. Egy NER-közeli üzletembertől vásárolta a területet. Részletek.

Rákay Philip betelefonált a Klubrádióba

Rákay Philip szerdán este betelefonált a Klubrádióba élő adásban Bolgár György műsorába, hogy megvédje később törölt posztját, amiben Fekete-Győr Andrásnak a kisbabájával készült szelfijéhez azt a kommentet írta, „Szép új világ…:D”. Ha kíváncsi vagy, mivel védte magát a jobboldali véleményvezér, innen megtudhatod.

Koronavírus itthon: tovább csökkent a napi elhalálozások száma

A legfrissebb, hivatalos magyar járványügyi statisztikákat erre a linkre kattintva találod.

Rendőröket vezényeltek Debrecen környéki vonatokra

Megnőtt a Debrecen környéki éjszakai és kora reggeli járatokon a rendbontások száma, így egyes vonatokon november 29-től készenléti rendőrök és vasútőrök is utaznak. A témáról itt írnak bővebben.

Jelentős változás jön a mézpiacon

Getty Images

Az elmúlt időszakban több szabálytalanságot is feltártak a hatóságok a mézpiacon. A helyzet rendezése érdekében hamarosan életbe lépnek a Magyar élelmiszerkönyv szigorításai. Bővebben.

Feszült a hangulat a fekete párduc miatt Halason

Feszült volt a hangulat szerdán a kiskunhalasi tanyavilágban, miután a rendőrség közölte, valódi a videó, amin a szakértők szerint egy fekete párduc látható, írja a Blikk. A lap többekkel is beszélt a helyszínen, a legérdekesebb megszólalásokat itt olvashatod.

Szeles idő kíséri a következő napokat

Csütörtökön főként a Dunántúlon erősödik meg a szél egy melegfront hatására. Hétvégére hidegfrontok érkeznek. Péntektől viharos lökések is felléphetnek, szintén jellemzően a dunántúli területeken. A részletes időjárás-előrejelzést itt találod.

Ez is érdekelhet

képcím

Országos 24 órás rendőrségi razzia indult: itt a traffipaxok...

képcím

Magyar Péter arról, hogy kik jelentkeztek a pártjába

képcím

Vasárnap jön az óraátállítás: így változnak a menetrendek