Kiemelt Hírek 2019. szeptember 24.

44 évesen váratlanul elhunyt a tévés sztárszakács

Startlap Kiemelt Hírek 2019. szeptember 24.
Barátait is sokként érte a hír. Bulvárösszefoglaló.

44 évesen váratlanul elhunyt a tévés sztárszakács

Szeretteit is megdöbbentette, hogy Carl Ruiz étteremtulajdonos, és egyben több tévés főzőműsor arca távozott az élők sorából. A séf halálának körülményeiről és személyéről itt olvashatsz bővebben.

Demcsák Zsuzsa hosszú interjút adott: “Az elején sem adtam mást, csak magamat, és azt a mélységes utálatot, amit abban az időszakban a műsor iránt éreztem”

Szerencsére már nem jut minden egyes napra egy Demcsák-hír, de még így is elég sokat szerepel a műsorvezető a bulvárrovatokban. A mai napra ugyanakkor egy tök jó interjú jutott a Szanyi Tiborral készült beszélgetés óta hírhedtnek számító tévéssel, amelyben a fő téma az Ázsia Expressz, és ennek kapcsán egy csomó érdekes dologra derül fény Demcsák életéről, személyiségéről, házasságáról, és a versenyben megélt kalandjairól.

Király Linda feszes polóban mutatta meg alakját, pontosabban tekintélyt parancsoló melleit

Korábban nem kellett sokáig nézegetni Király Linda Instagramját ahhoz, hogy feltűnjön valami furcsaság: az énekesnő szinte kizárólag az arcáról készült, előnyös szögben kattintott képeket osztott meg, akkurátusan elrejtve, mennyire meghízott. Ennek azonban vége, az énekesnő komoly fogyásnak indult, és azóta már tele van az oldala egész alakos képekkel. Ezúttal ugyan csak egy sima farmer és poló kombóban pucsított egy szelídet egy pálmafa alatt, az eredmény mégis nagyon is említésre érdemes, a címben már ellőttük ennek legfőbb okát.

Láttad mostanában Gáspár Virágot? Mi nem ismernénk rá

Amennyire sokat van jelen a médiában Gáspár Győző nagyobbik lánya, annyira eltűnt a nyilvánosság elől Evelin húga, Virág. Egy családi nyaralós fotónak köszönhetően most viszont azok is alaposan megszemlélhetik, milyen most a kisebbik Gáspár-nővér, akik nem követik aktívan az Instáját. És vagy velünk van a baj, vagy Virág eléggé megváltozott.

Egy csomó eddig nem látott fotó között egy fürdőköpenyes kép is előbukkant Meghan hercegnéről

Ezen a héten kerül adásba a Suits legutolsó epizódja, ami egy közel tíz éves utazás vége, amiben mind együtt voltunk. Szóval helyénvalónak tűnik, hogy az elkövetkezendő napokban posztoljak néhány képet a kezdeti időkből

– olvasható Patrick Adams frissen feltett képei alatt, amelyeknek jelentős részén Meghan Markle látható, ugyanis ha esetleg valaki még nem tudná, egészen 2018-ig ő is az említett sorozat egyik oszlopos tagja volt. Amellett, hogy korábban nem látott fényképekről van szó, külön izgalmassá teszi a dolgot az a fotó, amelyen a hercegné egy szál fürdőköpenyben látható. Adams képei erre a linkre kattintva érhetők el.

Caramel felesége megindító posztot írt arról, mit jelent számára fiatalon anyának lenni

Gyönyörű síremléket kapott Székhelyi József 

Napra pontosan 13 hónappal a halála után vasárnap a Kozma utcai temetőben felavatták a 71 évesen elhunyt Székhelyi József síremlékét. Az eseményen fia, Székhelyi Márton mondott beszédet. A síremlékről készült fényképeket a művész fia megindító szövegének kíséretében ebben a cikkben nézheted meg.

Káosztól kell félnetek Budapesten, de jó lesz, mert csak Will Smith miatt

Fotó: Kevin Winter/Getty Images for AFI

Will Smith szerdán érkezik Budapestre, méghozzá a születésnapján, és a szervezők nem kicsi felfordulásra számítanak a jelenléte miatt. Az alábbiakból kiderül, miért, ahogyan az is, melyik hotelben száll meg az értesülések szerint Smith, plusz egy további részlet a fővárosi programjáról.

Magyar márka estélyijét választotta egy amerikai színésznő az Emmy-gálán

Mihalik Enikő már Cannes-ban felvonultatta Rubint Réka kedvenc magyar tervezőjének egyik estélyijét, de ez közel sem volt akkora szám, mint az, hogy az itteni idő szerint hétfő hajnalban Los Angelesben rendezett Emmy-gálán egy tengerentúli színésznő is ezen márka kreációját viselte.

Nánási Pál: Az este, amikor egy idegen férfi megfogdosta a feleségem, és nem voltam féltékeny

Ördög Nóraférje #handjob hastaggel tette közzé azt a videót, amelyen tulajdonképpen tényleg az látható, ahogy egy férfi megfogdossa a feleségét, de rossz az, aki rosszra gondol.

Keresés az oldalon