37 év után szabadult a floridai férfi, akit tévesen ítéltek halálra majd életfogytiglanra

Startlap - Startlap
Robert DuBoise 18 éves volt, amikor börtönbe zárták egy nemi erőszak és gyilkosság miatt, és 55 évesen szabadulhatott. Reggeli hírösszefoglaló.

37 év után szabadult a floridai férfi, akit tévesen ítéltek halálra majd életfogytiglanra

Robert DuBoise 18 éves volt, amikor börtönbe zárták egy nemi erőszak és gyilkosság miatt, és 55 évesen szabadulhatott. A 37 évet egy hibás harapásnyom-elemzésnek köszönhetően ülte le tévesen. DuBoise drámai történetét ebből a cikkből ismerheted meg.

28 évesen meghalt Selmeci Sarolta

A német TG Nürtingen kézise daganatos betegséggel küzdött. Karrierjéről és halála körülményeiről itt írnak.

Pintér Sándor kérésére Orbán Viktor kirúgta a titkosszolgálat fejét

Öt év után, szeptember 15-i dátummal, azonnali hatállyal menesztette Orbán Viktor az Alkotmányvédelmi Hivatal (AH) főigazgatóját, Kiss Zoltánt. Pedig a miniszterelnök tavaly még dicsérte KisstRészletek itt.

Videón, ahogy egy férfi Los Angelesben odasétál egy járőrautóhoz majd tüzet nyit a rendőrökre

A két fiatal amerikai rendőrt életveszélyes állapotban szállították kórházba. Az eset helyi idő szerint szombat este hét óra környékén történt, a végzetes jelenetet egy térfigyelő kamera rögzítette. Az ügyön 14 gyilkossági nyomozó és az FBI is dolgozik, de már a szövetségi igazságügyi minisztérium is felajánlotta segítségét, és gigantikus nyomravezetői díjat tűztek ki. Donald Trump gyors tárgyalást és halálbüntetést akar, amennyiben a két rendőr életét veszti. Videó és további részletek itt.

Első körben Novák Katalin családjának életszínvonalát védik meg, akár félmilliós fizetésemeléssel

Fotó: MTI/Krizsán Csaba

Orbán Viktor szombat este jelentette be, hogy minisztert csinál Novák Katalinból. Az államtitkárnak októbertől családügyi miniszterként a családok életszínvonalát kell majd védelmeznie. Első lépésként saját családja életszínvonalát védik meg egy jókora béremeléssel. Mennyi pénze van Novák Katalinnak most, és mennyit vihet haza majd miniszterként? Erről szól ez a cikk.

Keddtől igyenes maszkokat ad az utasoknak a BKK

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a főváros öt forgalmas megállójában fogja osztogatni a maszkokat a koronavírus-fertőzés terjedésének megelőzése érdekében. Minderről bővebben itt írnak.

Kárpáti Márton: 1-2 héten belül indul a Telex

Kárpáti Márton, az Index egykori főszerkesztőhelyettese, aki immár az Index utódjaként elinduló telex.hu mögött álló Van Másik kft alapító-tulajdonosa a Spirit FM vendégeként hétfő este mesélt arról, hogyan és milyen anyagi forrásokból fogják elindítani az új portáljukat. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

A koronavírusba beleremeg az esküvőipar

Az esküvők körül dolgozó kisvállalkozókat súlyosan megviselte a tavaszi rendezvénystop, ami után alig indították újra az üzletet, máris beütött a második hullám, és a párok újra elkezdték halasztgatni a nagy napjuk dátumát. Ebben a cikkben a iparág dolgozói, házasulandó párok, valamint friss házasok segítségével utánanéztek annak, mi a helyzet jelenleg az esküvők piacán. Nőnek az árak? Mikor jár vissza a foglaló? Mi számít vis maiornak?

Egymilliós villanyszámlát küldött egy dunakeszi lakásba az Elmű

A kép illusztráció. (MTI Fotó: Kovács Tamás)

A lakás tulajdonosa véletlenül kihagyott egy számlát, amit a szolgáltatás kikapcsolása követett, majd amikor visszakötötték az áramot, különös dolog történt. Az asszony panaszleveleitől az Elmű kicsit megenyhült, de a teljes követelést nem engedik el. Hogyan történt mindez? Innen kiderül.

Sarkvidéki hidegfront fojtja meg a nyarat

Csütörtök délután érkezik a Skandináv-félsziget irányából az a markáns hidegfront, amely hétvégére jelentősen mérsékli a nappali felmelegedést. A következő napok részleted időjárás-előrejelzését itt találod.

Ez is érdekelhet

képcím

Hivatalos: Erdogan nyerte a török elnökválasztást

képcím

Demonstráló pedagógusok és diákok beszéltek Novák Katalinnal

képcím

Újabb fejlemény Gálvölgyi János állapotában - a hét fontosabb...