24.hu: Matolcsy fia és barátnője is magánrepülővel utazgat

Startlap - Startlap
Új Bombardier tűnt fel a Liszt Ferenc Repülőtéren, a gépet hónapok óta figyelik, az utasokról fényképek is készültek. A keleti oligarchák kedvelt bécsi cége által üzemeltetett repülő úti céljait gyakran Matolcsy Ádám barátnőjének Instagram-oldala is remekül illusztrálja. Délelőtti hírösszefoglaló.

24.hu: Matolcsy fia és barátnője is magánrepülővel utazgat

Új Bombardier tűnt fel a Liszt Ferenc Repülőtéren, a gépet hónapok óta figyelik, az utasokról fényképek is készültek. A keleti oligarchák kedvelt bécsi cége által üzemeltetett repülő úti céljait gyakran Matolcsy Ádám barátnőjének Instagram-oldala is remekül illusztrálja. A Magyar Nemzeti Bank elnökének fia mellett, aki a közpénzmilliárdok esőjébe a közelmúltban került bele édesapja munkásságától nem függetlenül, az ifjú NER-esek egy régi motorosa is feltűnt a dollármilliós repülőgép körül. Matolcsy Ádám megszólalt az ügyben. Bővebben.

Foci-Eb: Róma egy pillanat alatt hatalmas bulihelyszínné változott a történelmi győzelem után

1976 óta most először dőlt el tizenegyesekkel az Eb-aranyérem sorsa, hiába nyitott a döntők valaha volt leggyorsabb góljával Anglia, az olasz válogatott három éve tartó, 34 meccset számláló veretlenségi sorozata folytatódott. Erre a linkre kattintva helyszíni videón nézheted meg, hogyan tombolt az örömmámorban úszó Olaszország. Itt pedig a mérkőzés legfontosabb pillanatait pótolhatod be egy alapos beszámolóval és videókkal.

Idea: A biztos szavazóknál már a Fidesz áll nyerésre

Az Idea Intézet közelmúltban végzett közvélemény-kutatásában apró, de fontos elmozdulást mértek a kormánypárt javára. Az elemzők két fontos következtetést vontak le az eredményből a bizonytalan szavazókkal és a parlamenten kívüli pártokkal kapcsolatban, amely döntő lehet a választás kimenete szempontjából. Részletek itt.

Online is kitölthető a nemzeti konzultáció

A kormány újabb pompás kérdőíve, valamint a kérdések külön ebből a cikkből elérhetők.

Magyar Nemzet: A Budapest Airport tulajdonosai már nem zárkóznak el az eladástól

Fotó: Nicolas Economou/NurPhoto via Getty Images

A tárgyalások megkezdődtek a magyar kormány ajánlatáról, jelenleg a probléma a felajánlott ár – értesült a lap. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Nagyon drága lett a lángos a Balatonon

Egy sajtos-tejfölösért már lassan annyit kell fizetni, mint egy rendes ebédért, de a vendéglátósok szerint nincs reklamáció. Részletek itt.

És ha már lángos, akkor figyelmedbe ajánlanánk felhívásunkat is, amelynek keretében a legjobb lángosozókat keressük a tó partján. Ha szeretnéd megismerni a nagy lángoskörképünk jelenlegi állását, vagy te is beküldenéd a kedvenc helyed, akkor nincs más hátra, mint kattintani.

A világ legkisebb köztársaságába is megnyílt az út a magyar védettségi igazolvánnyal

A kormány újabb kétoldalú megállapodása értelmében keddtől a festői szépségű dél-európai törpeállamba is utazhatunk. Ebben a cikkben a védettségi igazolványok kölcsönös elfogadásáról szóló megállapodásban érintett összes országot ismertetjük.

Izraelben megkezdik az oltások harmadik körének beadását

Fotó: Amir Levy/Getty Images

Az országban három héttel ezelőtt indult be a negyedik hullám, az új fertőzöttek fele a beoltottak közül került ki. További információkért katt ide.

Koronavírus itthon: tovább csökkent az aktív fertőzöttek száma

Ha kíváncsi vagy a legfrissebb, hivatalos járványügyi statisztikákra – vagyis a fertőzöttek, a súlyos betegek és az elhunytak számának, illetve a vakcináció haladásának alakulására -, akkor itt folytasd az olvasást.

A kánikula továbbra sem kegyelmez

A hétvégi, átmeneti enyhe felfrissülést követően újabb hirtelen melegedés érkezik. A következő napok időjárás-előrejelzése itt található.

Ez is érdekelhet

képcím

Padlógázzal tolja a Fidesz a kampányhajrában, országszerte...

képcím

Magyar Péter lefújta a margitszigeti bulit

képcím

Magyar Péter egy fillért nem költött hirdetésre a Facebookon