hirdetés
 

Napi horoszkóp

Kedves Oroszlán!


Egy barátságod változni kezd, és ez eleinte igazán megijeszt téged. Talán egy több évtizedes barátságod érkezett a következő szakaszához. Érdemes tudatosítanod magadban, hogy bármilyennek is tűnik ez a változás, ez valójában fejlődés. Olyan fejlődés, amely mindkettőtök – ás talán sokaknak – az érdekeit szolgálja. Engedd, hogy ez a viszony megváltozzon.

Kedves Ikrek!


Vacakol a telefonod? Nem indul a tableted? A számítógépeddel vannak gondok? Keress valakit, aki helyetted elintézi a telekommunikációs eszközeid karbantartását vagy javítását. Nem érdemes tovább szerelgetned ezeket otthon, sokkal jobban jársz, ha másra bízod a gondok megoldását. Persze lehet, hogy csak arra van szükség, hogy valaki kipucolja az elporosodott alkatrészeket.

Kedves Nyilas!


Nem kell kapkodnod! Csütörtökön hajlamos vagy arra, hogy kapkodj, és hogy mindent sokkal gyorsabban csinálj meg mint máskor. Pedig egyszerűbb lenne az életed, ha hagynál időt ahhoz, hogy elvégezd a dolgodat. Ma ne vállalj túl sokat, és amit elkezdesz, azt nagy odafigyeléssel, lassan, türelmesen végezd el. Nem kell rohannod!

Kedves Kos!


Az sem baj, ha csütörtökön nem alakul minden pontosan úgy, ahogyan eltervezted. Lehet, hogy a terveid nem is jók annyira. Lehet, hogy a terveidben olyan alapvető hibák vannak, amelyekről nem is tehetsz. Lehet, hogy épp ezért már most el kellene engedned a terveidet. Csütörtökön érdemes rögtönöznöd, mert most a rögtönzéssel sok kellemetlenséget megelőzhetsz.

Kedves Bak!


Át kellene gondolnod a munkaszervezési szokásaidat. Ha eddig a könnyebb végén fogtad meg a munkát, és mindig annak álltál neki, amihez kedved volt, akkor ideje változtatnod. Most az lenne a jó, ha a legnehezebb feladattal kezdenéd. Tudod, ha azon túl leszel, akkor máris minden sokkal, de sokkal egyszerűbbnek tűnik majd.

Kedves Bika!


Talán túl sokat foglalkozol mások dolgával, és talán túl fontossá vált a számodra az, hogy mit kellene tennie másoknak. Pedig csütörtökön pont az lenne a lényeg, hogy önmagaddal foglalkozz. Vedd észre, hogy ami elvonja a figyelmedet önmagadról az valójában lényegtelen. Vedd észre, hogy valójában sokkal egyszerűbb önmagadra figyelni, és sokkal egyszerűbb magadon segíteni, mint másoknak.

Kedves Rák!


Ügyesen használod ki a legkevesebb időt is arra, hogy valami hasznosat csinálj. Csütörtökön nagyon nehezen viseled az üresjáratokat, és most mindent megteszel azért, hogy hatékonynak érezd magad. Ennek pedig meglesz a következménye: Igen hatékonyan éred el azt, hogy mindenki felnézzen rád a szorgalmad és a teljesítményed miatt.

Kedves Szűz!


Figyelned kellene a testedre és az egészségedre. Úgy tűnik, hogy a tested még nem készült fel a télre. Lehet, hogy az izmaid ellustultak, és lehet, hogy most el kellene kezdened sportolni egy kicsit. Csütörtökön megtalálhatod azt a mozgásformát, amely segíteni fog neked megőrizned a lendületedet, az energiádat és az erődet ősszel és egész télen is.

Kedves Mérleg!


Valaki azt hiszi, hogy nem látod át a körülötted zajló folyamatokat. Valaki azt hiszi, hogy könnyedén meg tud vezetni téged. Talán a szelídséged vagy a kedvességed tévesztette meg. Lehet, hogy most visszaélhetnél a kedvességeddel: Nagyon kedvesen, és látszólag naivan irányíthatod úgy a dolgokat, hogy végül minden neked kedvezzen.

Kedves Vízöntő!


Egyszerre legalább háromféle dolgot szeretnél csinálni, de ennyi mindent természetesen képtelenség lesz egyszerre megoldanod. Létfontosságú a számodra csütörtökön, hogy tudd elkülöníteni a feladataidat Most nagyon fontos, hogy átlásd mi az, ami prioritást élvez a többi feladatoddal szemben. Ha megvan a megfelelő sorrend, minden könnyebb lesz.

Kedves Skorpió!


Tudod, hogy mi a legjobb megoldás a feszültséged levezetésére? Fuss. Vagy biciklizz. Esetleg sétálj egy nagyot vagy menj el úszni. A lényeg, hogy ma mozgással szabadulhatsz meg a feszültségtől. Ma kimozoghatod magadból az összes stresszt, és nemmellékesen az egészségednek, a testednek és az alakodnak is jót teszel a mozgással.

Kedves Halak!


Ma könnyedén átveszed mások hangulatait. Ez azonban olyasmi, amit jobb lenne elkerülnöd. Ismered azt az állapotot, amikor egyik pillanatról a másikra megváltozik a hangulatod, ráadásul olyasmit kezdesz érezni, amire semmi okod sincs? Ilyenkor más hangulatát vetted át. Ez ellen sokféleképpen védekezhetsz. Például, képzelj magad köré egy fényburkot.

Kristályjóslás

Gondolkodás nélkül válassz egy követ, amelyik pillanatnyilag a leginkább vonzó számodra!

Színjóslás

Válassz egyet a színek közül!

Monogram kalkulátor

Monogram számisztika
Azt a 2 vagy 3 betűt vedd figyelembe, amelyből a monogramod áll. Lehet, hogy az eredmény ellentmondásos, hiszen összetett személyiségek vagyunk.