Videón, ahogy olvasóink adományai célba érnek a Budaörsi Állatmenhelyen

Startlap - Startlap
Nagyon sok felajánlás érkezett a Startlap jótékonysági gyűjtése során, amiben a Budaörsi Állatmenhelyet támogattuk. Olvasóink adományait a telepre szállítottuk, ahol simogatásra váró cicák és igazi otthonban reménykedő kutyák fogadtak minket, mutatjuk az átadásról készült videót.

A Budaörsi Állatmenhely október közepén írt segítségkérő bejegyzést a Facebook-oldalán, miután egy sajnálatos baleset történt a telephelyükön: megrongálódott az egyik, kiskutyák számára fenntartott épületük és tizennégy állat elpusztult a füstben. Akkor a Startlap szerkesztősége úgy döntött, hogy a karácsonyi, jótékonysági kampányában a menhelyet támogatja, és adománygyűjtést indított, hogy segítsen a több száz védtelen állatot befogadó szervezetnek. Hetek alatt nagyon sok kutya- és macskaeledel, takaró, törölköző, az állattartáshoz szükséges használati tárgy érkezett a szerkesztőségünkbe, amiket nemrég el is juttattunk a Budaörsi Állatmenhelyre. 

A tekintetükkel mindent elmondó és reménykedve csóváló kutyákat, a simogatásra váró és doromboló macskákat elnézve egyértelművé vált: jó helyre kerültek az adományok.

Varga Anita, a menhely képviselője az átadáskor elmondta, nagy szükségük lenne segítségre ahhoz, hogy felújíthassák a megrongálódott épületet. Elsősorban olyan szakemberek segítségére számítanak, akik fel tudják mérni és elmondják, hogy pontosan mire van szükség az újjáépítéshez, amit természetesen szeretnének minél előbb el is kezdeni.

Ez is érdekelhet

képcím

Azonnal összegyűlt a Bethesdának a pénz, és még több is

képcím

219 millió forint jött össze a tüntetésen indított...

képcím

Már 141 milliónál jár a pénteki tüntetésen indított...