hirdetés
 

Napi horoszkóp

Kedves Oroszlán!


A rosszindulat az a dolog, amivel egyáltalán nem tudsz mit kezdeni. Könnyen lehet, hogy pénteken olyannyira megbénít mások rosszindulata, hogy a legszívesebben semmit sem csinálnál, csak ne kelljen ezzel a rosszindulattal találkozni. Hidd el, ez a lehető legrosszabb, amit tehetsz. A rosszindulat ellen valójában csak megértéssel, odafigyeléssel, magyarázatokkal és nagy-nagy türelemmel lehet felvenni a harcot. Nem baj, ha erre nem vagy kész, de ne is vonulj vissza!

Kedves Ikrek!


Szerencsés vagy pénteken, jóval szerencsésebb, mint más napokon. Ez megnyilvánul majd az eseményekben is: eléred a buszodat, vagy senki sem kéri rajtad számon azt, amit nem végeztél el, vagy egyszerűen megvár az utolsó szép kakaós csiga a pékségben. Érdemes ma értékelned az apró szerencséket, hiszen ezek azok, amelyek később nagy szerencsékké állhatnak össze. Hidd el, ma még csak apróságokban vagy szerencsés, de holnapra talán valami egészen nagy szerencse ér téged.

Kedves Nyilas!


A legváratlanabb helyeken és helyzetekben találkozhatsz régi ismerősökkel. Lehet, hogy annyira rég nem találkoztatok, hogy az első pillanatban azt sem tudod, mit tegyél ebben a helyzetben. Fontos tudnod, hogy ők is felismernek, így elsunnyogni nem érdemes a dolgot. A legjobb az lenne, ha szóba elegyednétek egymással, mert természetesen a találkozás nem véletlen – habár valószínűleg annak tűnik. Hidd el: nagyon is érdekes mondanivalótok van egymásnak.

Kedves Kos!


Talán megdöbbenve tapasztalod (talán nem), hogy már nem vagy olyan bátor, mint régen. Azok a régi stiklik, amelyeket simán bevállaltál, ma borzasztóan kockázatos dolognak tűnnek, és eszedbe sem jutnak. Lehet, hogy azt hiszed, ez a korral jár, de az igazság az, hogy ez inkább az élettapasztalattal jár, semmint a korral. A jó hír az, hogy már van elég tapasztalatod ahhoz, hogy eldönthesd, mit szeretnél és mit nem. Pénteken emiatt könnyebb lesz nemet mondanod.

Kedves Bak!


Néha úgy érzed, hogy a világ körülötted teljesen értelmetlen és érthetetlen. Természetesen ez nem igaz (amit te is tudsz), de azért ez egy nagyon zavaró és elbizonytalanító érzés. Ma ennek az érzésnek keresed az ellenszerét. Az, hogy megtalálod-e, elsősorban attól függ, hogy kiket vonsz be szárnysegédnek a keresésbe. Hiszen egyedül nem fogod megtalálni a megoldást, de a barátaiddal és a szerelmeddel együtt meglelhetitek azt. Épp ezért ma ne félj beszélni a kételyeidről és a kérdéseidről.

Kedves Bika!


Az egész napod egy nagy-nagy csevegés lesz. Hogy kivel csevegsz ma? Az szinte teljesen mellékes. Ma nagyon szívesen beszélgetsz és barátkozol bárkivel, ennek pedig igencsak pozitív eredményei lesznek. Olyan munkatársaidról derülhet ki, hogy jó fejek, akikkel eddig nem igazán jöttél ki. A legjobb az lesz az egészben, hogy ezek a munkatársak a későbbiekben igencsak sokat fognak neked segíteni. Ebből is láthatod: a barátkozás valóban jó program mára.

Kedves Rák!


Igen szívesen foglalkozol ma pletykálkodással. Lehet, hogy eleinte ez egy teljesen jó programnak tűnik, és lehet, hogy azt gondolod, egyáltalán nincs okod visszafogni magadat. De azt azért fontos lesz tudnod, hogy mások ugyanazt mondják rólad, amit te mondasz róluk. Azaz csak olyat lenne szabad mondanod másokról, amit magadról is szívesen mondanál. Lehet, hogy ha használod ezt a szűrődet, akkor sokkal kedvesebb leszel másokkal (és talán magaddal is).

Kedves Szűz!


Igen egyszerű lenne a helyzet, ha ma képes lennél könnyen dönteni két lehetőség között. De valamiért az jár a fejedben, hogy ez a két lehetőség kizárja egymást. Valamiért úgy gondolsz ezekre a lehetőségekre, hogy ha az A-t választod, akkor a B-t elvetetted. Pedig az az igazság, hogy létezik a kompromisszumos megoldás, amikor a kecske is jóllakik, és a káposzta is megmarad. Miért ne választhatnád ezt a megoldást? Miért ne járhatna mindenki jól?

Kedves Mérleg!


Ne keverd össze mások helyzetét a tiéddel! Különösen ne keverd össze mások problémáit a sajátjaiddal. Lehet, hogy ma annyira empatikus vagy, hogy elhiszed: az, ami mások problémája, az a te gondod is. Közben lehet, hogy ezekkel a gondokkal már rég megküzdöttél. Lehet, hogy ha nem problémacentrikus látásmódot választanál, akkor te is segíthetnél másoknak abban, hogy megváltozzon a nézőpontjuk, és abban, hogy tisztán lássanak egy ügyben, amely így könnyen kezelhetővé válna.

Kedves Vízöntő!


Ma érintésekre lesz szükséged ahhoz, hogy érezd: szeretet vesz körül. Az érintés fontossága felértékelődik a szemedben, ezért szívesen megérintesz másokat, és most az ellen sem tiltakozol, ha téged érintenek, ölelnek meg mások. A tudósok szerint naponta legalább négy ölelésre van szükségünk ahhoz, hogy megőrizzük a boldogságszintünket, ezért biztos lehetsz abban, hogy minél több ölelést gyűjtesz be, annál boldogabb leszel a nap végére.

Kedves Skorpió!


Ma egész nap úgy érzed, hogy extra energiákra van szükséged. Szerencsére ez a sok extra energia ott van benned. Szerencsére nem nehéz ezeket az extra energiákat mozgósítani, csak arra van szükség, hogy mélyen magadba nézz, hiszen a lényed legmélyén még rengeteg tartalék energia van. Csak eddig azért nem mozgósítottad ezeket, mert nem volt rájuk szükséged. Most, hogy kellenek, érdemes előhoznod ezeket a tartalékokat akarattal, összpontosítással, elcsendesedéssel és a nyugalmad megőrzésével.

Kedves Halak!


A legnagyobb kihívást az jelenti a számodra pénteken, hogy kizárd a külvilág zaját a tudatodból és az életedből. Úgy is mondhatjuk, hogy a környezeted fontoskodó és rosszindulatú tagjait kellene valahogy kizárnod a tudatodból. Ez természetesen úgy nem fog menni, ha arra koncentrálsz, hogy velük ne foglalkozzanak a gondolataid. Ez lehetetlen. De koncentrálhatnál arra, hogy helyettük a támogató, kedves és pozitív emberekre irányuljanak a gondolataid.

Kristályjóslás

Gondolkodás nélkül válassz egy követ, amelyik pillanatnyilag a leginkább vonzó számodra!

Színjóslás

Válassz egyet a színek közül!