hirdetés
 

Napi horoszkóp

Kedves Oroszlán!


Kétségtelen, hogy az elmúlt napok legjobbika a péntek lesz. Ma csodás módon rengeteg szabadidőd képződik, ami a leginkább azért csodás, mert érzésed szerint sokkal többet dolgozol, mint ezen a héten bármikor. A mai nap segít annak megértésében, hogy a befektetett munka, és az elért eredmény nem feltétlenül aránylik egymással. Lehet, hogy bizonyos sikereid mögött több a tudás, és a gyakorlat, mint a tényleges munka. Igen, az is lehet, hogy más esetben pedig vért izzadsz, és semmi eredmény sincs. Szerencsére ez ma nem lesz jellemző rád.

Kedves Ikrek!


Kik a tanácsadóid? Kikre hallgatsz? Kikben bízol? Ezen érdemes lenne pénteken elgondolkodnod,mert könnyen lehet,hogy valaki a legnagyobb jó szándékával együtt is félreviszi az utadat. Most mindeni tanácsait érdemes fenntartásokkal kezelned, és érdemes lenne úgy intézned, hogy neked is legyen időd gondolkodnod a tanácsokon, mielőtt vakon követni kezdenéd őket. Ha hiszed, ha nem a te saját fejedben sokkal jobb ötletek születnek, mint a tanácsadóidéban. Lehet, hogy most neked kellene tanácsot adnod nekik? Mondjuk azt, hogy ne adjanak már tanácsot senkinek?

Kedves Nyilas!


Szükséged van a természet gyógyító erejére. Érdemes ma egy kis időt egy parkban, vagy egy erdőben eltöltened. Biztos vagyok benne, hogy ezt meg tudod oldani, és abban is biztos vagyok, hogy abban a pillanatban megérted a miértet, amint valóban összekapcsolódsz a természettel. A növények és az állatok közelsége most megnyugtat, és feltölt energiával. Ha szomorú vagy, akkor érdemes megölelned egy fát. (Igen, lehet, hogy cikinek tartod ezt a javaslatot, de tudod mit? Egy próbát szerintem megér!) Ha pedig kreatív ötletekre van szükséged, akkor ülj le egy fa tövébe, és figyeld a gondolataidat, hamarosan megérkezik az, amire vágysz.

Kedves Kos!


Talán úgy érezed, hogy fáziskésésben vagy, méghozzá nem is kicsiben. Lehet, hogy legalább 24 óra késésben vagy önmagadhoz képest, és ma kerítesz sort mindarra, ami tegnap szerepelt a naptáradban. Nincsen ezzel semmi baj, csak el kellene kezdened kidolgoznod a tervedet arra, hogy hogyan éred utol magad a pénteki munkáddal. A túlóra és a hétvégére hazavitt munka nem jó megoldás, ezekkel ne is kísérletezz! Ezek helyett inkább a gyorsabb tempót, és a feladatok kiszervezését kellene választanod. Ezek a megoldások segítenek neked abban, hogy ne legyél annyira elmaradva, mint eddig.

Kedves Bak!


Talán azt gondolod, hogy semmiben sincs szükséged segítségre, és mindent nagyon is pontosan tudsz. Ha így véled, akkor a pénteki nap tartogat a számodra egy-két meglepő pillanatot. Ha azonban tudatában vagy annak, hogy a segítő kezek mindig jól jönnek, vagy ha most is van valaki, akitől segítséget kértél, akkor a péntek tele lesz könnyedséggel és sikerekkel. Ma azt kell megtanulnod, hogy segítséget kérni nem szégyen, és még a legerősebb emberek is segítségre szorulnak néha. Ha ezt elfogadod természetesnek, akkor máris megértetted a mai nap legnagyobb tanulságát.

Kedves Bika!


A legszívesebben kihagynád a mai napot. Annyira a hétvége és a pihenés fókuszában vagy, hogy a péntek, és a pénteki munkanap csak egy púp a hátadon. Érdemes a munkaidőd lejárta után azonnal megkezdened a hétvégézést. Igen, úgy értem, hogy már hazafelé mehet beiktathatnál egy találkozót a barátnőiddel, és talán körülnézhetnétek a kedvenc üzletetekben is. Nem kellene azonnal hazarohannotok, és most mindketten megérdemeltek egy kis lazítást, nem gondolod? A legjobb az lenne, ha este pedig a szerelmeddel szerveznétek közös programot, csak kettesben.

Kedves Rák!


Kettős érzések vannak benned pénteken. Egyfelől érzed a hétvége felszabadultságát, másfelől azt is érzed, hogy szükség van még egy kis komolyságra és odafigyelésre is. Szívesen mondanám, hogy csak munkaidőben lesz szükség a koncentrációdra, de az az igazság, hogy otthon is figyelned kell majd egy-két dologra. Épp ezért nagyon fontos, hogy ma tudd elkülöníteni a fontos, és kevésbé fontos dolgokat, és csak a fontosokkal foglalkozz. A fennmaradó időben pedig lazíts, és kezd meg a hétvégi pihenést. Mit szólnál egy elgondolkodtató könyvhöz? Jó lenne, ha most elkezdenél olvasni valamit.

Kedves Szűz!


Tudnod kell, hogy vannak emberek, akiknek arra van szükségük, hogy valaki kimondja nekik a nyilvánvalót, és elmagyarázza az egyértelműt. Igen, jól sejted, ezt azért mondom pont most, pont neked, mert a mai napon te leszel az az ember, aki kimondja ezt a teljesen egyértelmű dolgot. Százszor. Persze kettőnél már unni fogod, de ha ez a megértés feltétele, akkor el kell mondanod újra, meg újra. Egészen addig, amíg végül meg nem születik a megértés. Vagy legalábbis meg nem tanulják a mondandódat. Hidd el, ezzel az önismétléssel nagyon is sokat segítesz valakinek.

Kedves Mérleg!


Könnyű félreérteni egymást, hiszen mindannyian ugyanazokat a szavakat használjuk, de sokszor teljesen mást értünk alattuk. Épp ezért fontos lenne, hogy ma ne akarj szembesíteni senkit se a szavaival, mert ő nem fogja érteni, hol látod az ellentmondást az ígéretek és a tettek között. Inkább a megértésre törekedj, arra, hogy megnézd az ő álláspontját is, és vedd észre a hibás kommunikáció okait. Vedd észre, hogy mindketten elbeszéltetek egymás mellett, és vedd észre, hogy ha most újrakezditek higgadtan, akkor neked irányítanod a beszélgetést, és neked kell megmutatnod, hogy mi a helyzet.

Kedves Vízöntő!


Az ember annyi idős, mint amennyinek érzi magát. Akkor hány éves vagy? 10? 100? Olyan, mintha ma képtelen lennél a saját koroddal azonosulni. Lehet, hogy a belső gyermekedet engeded szabadjára, és ma egész nap úgy játszol, és úgy szaladgálsz, mint egy kislány. És az is lehet, hogy a benned lakó bölcs öreget ereszted ki, így egész nap lassú, megfontolt, és hihetetlenül okos leszel. Mindegy, hogy melyik irányban billensz ki a valós korodból tudnod kell, hogy ez most nem véletlen. Tudnod kell, hogy amíg gyerekeskedsz, vagy bölcs öreget játszol valami gyógyul a lelked mélyén is.

Kedves Skorpió!


Pénteken tettekre van szükséged és nem elméletre. Ezt valahol a lelked mélyén érzed is, de érdemes tudatosítanod magadban, hogy valóban így van. Érdemes tudatosítanod magadban, hogy a sok beszéd, és a sok elméletgyártás ma csak lefáraszt. Arra van szükséged, hogy végre a tettek mezejére léphess. És persze arra is, hogy mindenki más is a tettek mezejére lépjen körülötted. De talán te vagy az egyetlen, aki valóban lendületes és tetterős pénteken. Ma sokan készülnek a hétvégére, és sokan mennek el inkább elméleti irányba. Így az a biztos, ha te cselekszel és nem vársz másra.

Kedves Halak!


Tanulni, tanulni, tanulni – ez lesz a pénteki jelszavad, hiszen ma megérted, hogy tanulni sohasem késő. Lehet, hogy ma egy tanfolyamra készülsz, legalábbis lélekben. Érdemes megnézned a kínálatot, hiszen ma megjön a kedved a tanulásra. Választhatsz egy nyelviskolát, egy szakmai továbbképzést, vagy egy spirituális tanfolyamot – a lényeg, hogy olyasmit tanulj, ami érdekel is. Minél több ismeretre teszel szert ma, annál könnyebbek lesznek a következő napok, ezért érdemes egész nap jegyzetelned, és magadba szívnod azt a hihetetlen mennyiségű információt, ami az utadba kerül.

Kristályjóslás

Gondolkodás nélkül válassz egy követ, amelyik pillanatnyilag a leginkább vonzó számodra!

Színjóslás

Válassz egyet a színek közül!