hirdetés
 

Napi horoszkóp

Kedves Oroszlán!


Hatalmas teremtő erőd van, és nagyon szívesen hozol létre teljesen új dolgokat a semmiből. Könnyen lehet, hogy most azonban fontosabbnak tartod azt. hogy gyorsan szülessen meg a végeredmény, mint azt, hogy milyen lesz az. Érdemes lenne a sietség helyett a minőségre tenned a hangsúlyt. Nem baj, ha valami tovább tart, ha a minőség jobb lesz.

Kedves Ikrek!


Megvan a veszélye annak, ha úgy döntesz, hogy felvilágosító előadást tartasz az ismerőseidnek. Úgy értem, ha el akarsz magyarázni valamit, valaminek a működését vagy módszertanát, és ők nem értik az alapokat, akkor egy idő után csak még jobban összekevered őket. Érdemes lenne most az alapoknál kezdeni a magyarázatokat!

Kedves Nyilas!


Talán sokkal többet elérhetsz pénteken, mint amit gondoltál. Talán sokkal messzebbre juthatsz ma, mint ahova indultál. Egyszerűen csak azt kellene tenned, hogy felemeled a fejed, és a tekintetedet egy távolabbi célra szegezed. Ne csak arra koncentrálj, ami előtted van, de tudd azt is, hogy mi minden vár még rád azon az úton, amelyen most haladsz.

Kedves Kos!


Az idő sokkal gyorsabban szalad, mint azt hinnéd. Máris péntek van, elszaladt egy hét, és most megint itt egy csodálatos hétvége. Ha szeretnéd megfogni az idő rohanását, akkor érdemes most megírnod egy listát arról, hogy a hétvégén és a jövő héten mi mindent szeretnél megcsinálni. Ez a lista segít lelassítani az idő érzetét.

Kedves Bak!


Nyugodtan nézz a dolgok mögé pénteken. ma valaki azt szeretné, hogy gondolkodás nélkül mondj igent egy felkérésre, vagy azt szeretné, hogy gondolkodás nélkül támogasd abban, amit csinálni szeretne. Neked pedig az lesz a fontos, hogy gondolkodj. Neked az lesz a fontos, hogy ne hagyd belelovalni magad a butaságba, és megőrizd a higgadtságodat.

Kedves Bika!


Vannak, akik úgy érzik a közeledben, hogy pironkodnod kellene valami miatt. Mintha valamivel, amit teszel bűnt követnél el. Pedig valójában te semmi olyat sem tettél, ami miatt szégyenkezned kellene. Te egyszerűen csak ragaszkodtál a lefektetett szabályokhoz. Ők pedig talán nem értik ezeket a szabályokat.

Kedves Rák!


Úgy érzed, hogy lemaradtál valamiről, pedig a valóság semmivel sem állhatna távolabb ettől. Nem maradtál le semmiről, pusztán a dolgok nem úgy alakultak, ahogyan azt vártad, vagy ahogyan azt szeretted volna. Egyszerűen csak a világ működik másként, mint ahogyan azt elképzelted, és mást értél el, mint ahogyan azt gondoltad.

Kedves Szűz!


Néha nehezedre esik követni a főnökeid, kollégáid, üzletfeleid észjárását. Nem mintha nem lenne jó a felfogásod. De ma ők valamiért titkolóznak, titokzatoskodnak, és úgy tesznek, mintha nem lenne szabad elmondaniuk, hogy mit is szeretnének valójában. Pedig neked sokkal könnyebb lenne, ha nyílt kommunikációt folytatnának.

Kedves Mérleg!


Érdekes megfigyelni, hogy milyen magától értetődő módon fogadod el mások döntéseit, amelyek veled kapcsolatosak. Mintha nem lenne más választásod, csak az, hogy igent mondj. Pedig valójában olyan sok-sok választásod van. Ma ne hagyd, hogy mások irányítsanak, inkább vedd a saját kezedbe az irányítást, és hozd meg a saját döntéseidet!

Kedves Vízöntő!


Szereted azt gondolni, hogy jól csinálod az életedet, de ma valaki kemény kritikát fogalmazhat meg a szokásaiddal és az elveiddel kapcsolatban. Csak rajtad múlik, hogy hogyan reagálsz ebben a helyzetben. Érdemes lenne elgondolkodnod a szavain. Nem a stílusán, hanem a szavain. Azoknak talán van alapja, talán nincs, de mindenképp érdekes, hogy miért ezt látja belőled ő.

Kedves Skorpió!


Igazán lenyűgöznek téged a tudatos emberek. Azok, akik megterveznek minden lépést előre. De ez nem jelenti azt, hogy neked is ilyen embernek kell lenned. Nem jelenti azt, hogy neked is minden lépésedet előre meg kell tervezned. Mostanában jóval intuitívabb vagy ennél, és az intuíciód olyan előnyhöz juttat, ami sokaknak nincs meg.

Kedves Halak!


Érdemes szemléletváltásra készülnöd pénteken. Most könnyedén megértheted, hogy az a mód, ahogy eddig nézted a világot nem vitt téged előre. Könnyen lehet, hogy az a mód, ahogy a világra néztél pont abban akadályozott meg, hogy észrevedd a lehetőségeidet, vagy hogy felfedezd azt, amit tenned kell. Ma változtasd meg a szemléleted, keress egy új nézőpontot!

Kristályjóslás

Gondolkodás nélkül válassz egy követ, amelyik pillanatnyilag a leginkább vonzó számodra!

Színjóslás

Válassz egyet a színek közül!

Monogram kalkulátor

Monogram számisztika
Azt a 2 vagy 3 betűt vedd figyelembe, amelyből a monogramod áll. Lehet, hogy az eredmény ellentmondásos, hiszen összetett személyiségek vagyunk.