hirdetés
 

Napi horoszkóp

Kedves Oroszlán!


Mostanában egyre színesebbeket, egyre élesebbeket, egyre fontosabbakat álmodsz. Könnyen lehet, hogy az álomszínházban fontos üzeneteket kapsz a tudattalanodtól, vagy az égi segítőidtől. Érdemes az álmaiddal eltöltened egy kis időt, és elmeditálnod azon, hogy vajon mit jelenthetnek az éjszaka látott képsorok. ha pedig nem emlékszel az álmaidra, akkor szervezd úgy a holnap reggelt, hogy legyen öt perced ébredés után arra, hogy átérezd azt a hangulatot, amellyel ébredsz.

Kedves Ikrek!


Talán egy olyan életszakaszban vagy, amelyben a legnagyobb luxus az, ha néhány percet egyedül tölthetsz. Ha ez így van, akkor nagyon értékelni fogod a szombatot, hiszen ma lesz arra lehetőséged, hogy csak magaddal legyél. Érdemes kihasználnod ezt a lehetőséget. Ne azon rágódj, hogy mi lehet a többiekkel, akik elmentek egy másik programra, hanem azt találd ki, hogy ezeket az értékes perceket mivel szeretnéd eltölteni.

Kedves Nyilas!


Olyan sok szeretet van benned, és olyan sok segíteni akarás, hogy ezzel szinte megfojtod azokat, akik a környezetedben vannak. Érdemes lenne megkérdezned tőlük: Hogyan szeresselek, hogy jól szeresselek? Lehet, hogy ha máshogy fejezed ki a szeretetedet, mint ahogyan azt szeretted volna, azzal ők is jobban megértenek, és neked is könnyebb lesz, hiszen célba érnek az érzelmeid.

Kedves Kos!


Itt az ideje, hogy keress egy jó könyvet, és keress egy kényelmes sarkot, ahol olvasgathatsz. A legjobb az lenne, ha ez valahol a szabadban történne meg. A legjobb az lenne, ha ma a szabadban olvasgatnál. Hogy milyen könyvet olvass? Ne szakkönyvet. Ne lelki tanácsadó könyvet. Keress egy pozitív hangvételű női regényt, amely őszintén de optimistán beszél az élet kalandjairól.

Kedves Bak!


Olyan egyszerű lenne, ha nem akarnál mindenképpen pletykálkodni az ismerőseid között. Olyan egyszerű dolgod lenne, ha nem te lennél a barátnőid között a hírforrás, az, aki mindig továbbadja azt, amit nem kellene. Egyszerűen csak ne oszd meg azokat a titkokat, amelyeket rád bíztak a barátnőid. Ugye, milyen egyszerű ez? Ugye mennyivel egyszerűbb lenne, ha a titkok titkok maradnának?

Kedves Bika!


Könnyen lehet, hogy szombaton olyasvalaki akar kioktatni téged, aki nálad sokkal kevesebbet tud. Természetesen megteheted azt, hogy mélységesen felháborodsz, és leüvöltöd a haját. De mennyivel szórakoztatóbb lenne végighallgatni a butaságait, megsimogatni a vállát, majd elmondani mindazt, amit te tudsz erről a témáról. Azzal teszed a legjobbat mindenkinek, ha egy kicsit tanítgatod őt.

Kedves Rák!


Fontos, hogy észrevedd: A szombat a legjobb lehetőség arra, hogy letedd a heti stresszt, és hogy végre kipihend magadat. Ma iktass be egy délutáni szunyókálást, a legjobb az lenne, ha egy vízparton szundítanál egyet. Mindenképp menj ki a szabadba, lehetőleg vízpartra, mert a vízparton tudsz igazán feltöltődni. Annyi is elég, ha bokáig állsz a vízben, máris elkezd kiszivárogni belőled a feszültség.

Kedves Szűz!


Arra jöhetsz rá, hogy a szavaidnak ereje van. Próbáld ki: Mondj kedves, erőt adó, segítő szavakat valakinek, és ő szárnyakat ad. Ha másvalakinek lelombozó, kemény, bántó szavakat mondanál, ő teljes letargiába esne. (Ezt természetesen nem kell kipróbálnod.) Szombaton válogasd meg a szavaidat, és élj velük tudatosan. Egy-két jól megválasztott szóval jobb hellyé teheted ezt a világot.

Kedves Mérleg!


A szombat nagyon gyorsan eljött, és nagyon gyorsan tova is szalad. Értékeld a mai napot, és használd ki teljes egészében. Töltsd meg a szombatot faltól falig programokkal, mert ez segíteni fog neked abban, hogy jól érezd magad, és hogy sikerüljön valóban kikapcsolódnod. Kötelező programoknak, mások kedvéért, muszájból vállalt feladatoknak nincs helye a mai napodban, ezt ne felejtsd el.

Kedves Vízöntő!


Nagyon ügyes vagy abban, amikor másokra kell kényszerítened a véleményedet. Úgy tudod megoldani mindezt, hogy ők észre sem veszik: Te most éppen elnyomod a saját akaratukat. Igen könnyen intézed úgy a dolgokat, hogy mások azt higgyék, pont ugyanazt akarják, amit te is. A legjobb azonban az lenne, ha engednél egy kicsit, és ha hagynád, hogy mások akarat is érvényesüljön.

Kedves Skorpió!


A gyermekkori emlékeid ösztönöznek a hétvégén. Ma szívesen megmutatod ezeket az emlékeket másoknak. Különösen akkor vagy boldog, ha a saját gyerekeidnek mutathatod meg, hogy hol és hogyan szoktál nyaralni, táborozni a gyerekkorodban. Olyan őszinte lelkesedéssel beszélsz a gyerekkori játékaidról, hogy mindenki azonnal ki akarja próbálni azokat. Azon se lepődj meg, ha a szerelmedet is magával ragadja a nosztalgia.

Kedves Halak!


Vagy te teljesítesz többet szombaton, mint ahogy azzal számoltál, vagy az idő halad lassabban, mindenesetre könnyen azon kaphatod magadat, hogy majdnem mindent megcsináltál, olyasmiket is, amiket csak vasárnap szerettél volna. Lehet, hogy ezt a hatékonyságot érdemes lenne elcsomagolnod a jövő hétre, mert akkor talán nem megy majd minden olyan gyorsan, mint ahogyan azt gondolnád.

Kristályjóslás

Gondolkodás nélkül válassz egy követ, amelyik pillanatnyilag a leginkább vonzó számodra!

Színjóslás

Válassz egyet a színek közül!

Monogram kalkulátor

Monogram számisztika
Azt a 2 vagy 3 betűt vedd figyelembe, amelyből a monogramod áll. Lehet, hogy az eredmény ellentmondásos, hiszen összetett személyiségek vagyunk.