hirdetés
 

Napi horoszkóp

Kedves Oroszlán!


Szívesen hagysz nyomot magad után az életben, de talán nem tudod pontosan hogy mi lenne a legjobb mód ahogy emlékezetessé teszed magadat mások számára. Szerdán megértheted, hogy valójában nem kell tudatosan arra törekedned, hogy nagy hatással legyél az emberekre. Sőt! Elég lenne arra törekedned, hogy szeresd az embereket – és mindenki jó szívvel gondolna rád.

Kedves Ikrek!


Attól tartasz, hogy nem vagy elég jó ember. Ez a gondolat arra jó, hogy stresszeljen egész nap, pedig ha megvizsgálnád, máris rájönnél, hogy milyen butaságokat gondolsz. Ki a jó ember? Mitől éreznéd magadat jó embernek? Vajon miért nem elég az egódnak az, hogy szeretetteli vagy, hogy szereted a családodat, a barátaidat. Miért érzed azt, hogy ezen felül még „nagy dolgokat” is kellene tenned?

Kedves Nyilas!


Szerdán a több jóval kevesebb, és fordítva: A kevés ma sokkal többet ér, mint a sok. Szerdán elég egy keveset teljesítened, de azt tökéletesen kell megcsinálnod. Ma nincs szükséged arra, hogy sokat teljesíts, de azt a néhány dolgot, amit megcsinálsz csináld szívből. Ami pedig a többieket illeti: Másoktól is ugyanezt várhatod el: Csináljanak keveset, de azt jól!

Kedves Kos!


Csak egy apró csavarra van szükséged szerdán. Mindent nyugodtan csinálj úgy, ahogyan szoktál. Nyugodtan kövesd a megszokott forgatókönyvet, de az utolsó lépésnél valamit változtass. Az utolsó pillanatban dobj be egy csavart, egy változtatást, valamit, amit máshogyan szeretnél csinálni, mint ahogyan azt eddig megszoktad. A siker nem marad el!

Kedves Bak!


Nyugodtan használd ki az elemző képességedet, és az elemző gondolkodásmódodat akkor, amikor szeretnéd megoldani a helyzeteket az életedben. Egyszerűen csak vedd sorra, hogy milyen lépések vezethetnek a sikerhez, és hogy hogyan teheted meg ezeket a lépéseket. A szerda alkalmas arra, hogy terveket készíts, amelyeken majd később végighaladsz.

Kedves Bika!


Kérdezz szerdán! Nem kell neked tudnod mindenre a választ, elég ha azt tudod, hogy mit kitől és mikor érdemes megkérdezned. Talán ez eleinte furcsa lesz neked. Talán eleinte nehezen teszel fel kérdéseket, és nehezen mutatod meg a tudatlanságodat. Pedig valójában pont a tudatlanságod beismerése az, amire ma szükséged van. Azzal, ha kérdezel, lehetőséget kapsz arra, hogy megleld a megoldást.

Kedves Rák!


Végre megtaláltad a hangodat, és végre el tudod mondani, hogy mit szeretnél. Szerdán könnyen állsz ki az érdekeid mellett és könnyen mondod el mindazt, amit eddig csak elhallgattál mások elől. Ma érdemes is beszélned: Bátran mondd ki a gondolataidat, és bátran mondd el, hogy mit gondolsz a világról valójában. Ezzel segítesz másoknak.

Kedves Szűz!


Egy kicsit csípősebb a nyelved szerdán a megszokottnál. Ez azzal járhat, hogy néhány embert megbántasz a határozott szavaiddal, és a kemény megfogalmazásaiddal. Megteheted, hogy tompítod a szavaidat, de az lenne a legjobb, ha minden megszólalásod előtt végiggondolnál valamit. Gondold végig: Valóban szükséges ezt most kimondanod?

Kedves Mérleg!


A világ tele van olyan emberekkel, akik mások tanácsait követve mentek tönkre. Ezt tartsd észben ma, mielőtt tanácsot adnál valaki másnak. Szerdán ahelyett, hogy másoknak magyaráznád, mit kell tenniük inkább magadnak mondd el, hogy neked mit kell tenned. Ne felejtsd el: Amikor másoknak adsz tanácsot, azt gyakran azért teszed, hogy ne kelljen a saját problémáddal foglalkozni.

Kedves Vízöntő!


Végre elkezded felismerni, hogy kik azok a barátaid, akik hasonlítanak egymásra, és végre elkezded érteni, hogy ők nemcsak külsőleg hasonlítanak, de a reakcióik, a gondolkodásmódjuk is hasonló. Talán nem szívesen kategorizálsz, mégis érdemes most kategóriákba sorolni az ismerőseidet, és érdemes megtalálnod minden kategóriával a hangot.

Kedves Skorpió!


Bátran mondj nemet szerdán! Már napok óta próbálsz visszautasítani valamit, de közben attól is félsz, hogy nem lesz több jó lehetőséged. Valójában a helyzet az, hogy ez a lehetőség nem jó lehetőség, de a félelmteli részed szívesen mondana rá igent. Valójában azonban megteheted, hogy megvárod a valóban jó és neked kedvező ajánlatot.

Kedves Halak!


Sokat gondolkodsz azon, hogy hogyan segíthetnél az embereknek. talán túl nagy dolgokra gondolsz, és talán azt hiszed, hogy ezek a nagy dolgok fogják megváltoztatni mások életét. Pedig valójában a kis dolgok fontosabbak. Valójában mindössze a kis dolgok tökéletes végrehajtására van szükség ahhoz, hogy segíts magadnak és másoknak is.

Kristályjóslás

Gondolkodás nélkül válassz egy követ, amelyik pillanatnyilag a leginkább vonzó számodra!

Színjóslás

Válassz egyet a színek közül!

Monogram kalkulátor

Monogram számisztika
Azt a 2 vagy 3 betűt vedd figyelembe, amelyből a monogramod áll. Lehet, hogy az eredmény ellentmondásos, hiszen összetett személyiségek vagyunk.