hirdetés
 

Napi horoszkóp

Kedves Oroszlán!


Miért félsz időt és energiát tenni a neked fontos dolgokba? Miért félsz attól, hogy eredményeket érsz el azon a területen, amely neked igazén fontos. Hétfőn érdemes ránézned a félelmeidre, a rettegéseidre és mindazokra a helyzetekre, amelyekben eddig nem mertél önmagad lenni. Ez a nap alkalmas arra, hogy elengedd a félelmeidet.

Kedves Ikrek!


Egy nagy és bátor lépésre szeretnéd elszánni magadat hétfőn. Ne felejtsd el, hogy a bátorság és a megfontoltság kéz a kézben járnak. Ha ismeretlen helyzetekbe veted bele magadat, akkor legfeljebb vakmerő lehetsz. Bátor pedig akkor vagy, ha ismered a kockázatokat és ennek ellenére is vállalod ezt a lépést.

Kedves Nyilas!


Ha szeretnél váltani vagy változtatni, akkor a legjobb helyen és időben vagy. Hamarosan felbukkan majd az a lehetőség, az a téma, amely sokkal jobban érdekel téged mint az, amivel eddig foglalkoztál. Már ne kell sokat várnod arra, hogy válthass. Ha pedig szereted a jelenlegi munkádat, akkor a körülményeken tudsz hamarosan javítani.

Kedves Kos!


Itt az ideje megengedned magadnak a változást és a változtatást. Ha ma megváltoztatsz valamit, ha ma máshogy csinálsz valamit, mint ahogy szoktad, biztos lehetsz abban, hogy minden máshogyan alakul majd, mint ahogy szokott. Legyél elég bátor és kíváncsi ahhoz, hogy merj változtatni, és ne csak azt ismételd, amit eddig tettél.

Kedves Bak!


Szívesen ajánlasz könyveket a szeretteidnek olvasni, de úgy tűnik, hogy ők most jobban örülnek neki, ha nem csak ajánlod ezeket a könyveket, de meg is veszed őket. Ma add ajándékba a kedvenc és fontos könyveidet! Ezzel segíthetsz másoknak, és ráadásul örömet is szerzel azoknak, akiknek könyvet ajándékozol.

Kedves Bika!


Valakit nagyon zavar az, hogy nem tud meggyőzni téged. Valaki nagyon szeretné, ha végre beadnád a derekadat, és ha végre igent mondanál neki (vagy nemet mondanál másnak). Nem biztos, hogy nincs igaza ennek az illetőnek. De az sem biztos, hogy neked most hallgatnod kellene rá, Vizsgáld meg alaposan a helyzetet, mielőtt döntést hozol.

Kedves Rák!


Elég egy apró ötlet ahhoz, hogy megváltoztassa az életedet. Elég egy apró kreativitás-szikra ahhoz, hogy felcsillanjon a fény az alagút végén. Ma merj kreatív lenni, és merj megkérdőjelezni mindent, ami megszokott, mindent, ami hagyományos, mindent, ami jól bejáratott. Kísérletezz és bátran játssz el mindenféle gondolattal.

Kedves Szűz!


Van valaki a környezetedben aki szó szerint a harcostársad egy ügyben. Van valaki, aki veled harcol a sikerért, és most neki nagy szüksége van a segítségedre. A harcostársad számít rád, ezért érdemes most megkérdezned tőle, hogy mit tehetnél érte. Meg fogsz lepődni azon, hogy mennyire egyértelmű és magától értetődő az, amit mondani fog.

Kedves Mérleg!


Hagynod kellene, hogy az események a maguk útján haladjanak. Tudom, szereted azt hinni, hogy minden sokkal jobb, ha te tartod kézben a dolgokat, de ez azért nem teljesen fedi a valóságot. A valóságban nem biztos, hogy minden attól lesz jobb, ha te irányítasz. Tegyél egy próbát, és ma sodródj az áramlattal!

Kedves Vízöntő!


Egy kicsit zavar az, ha mások tudatlanságát neked kell eloszlatnod. Pedig pont azért figyelsz fel ezere a butaságokra, mert az Univerzum téged küldött azért hogy kijavítsd ezeket. Ma őrizd meg a nyugalmadat, őrizd meg a mosolyodat, és a lehető legkedvesebben magyarázd el másoknak, hogy mi, hogyan működik a valóságban.

Kedves Skorpió!


Van olyan megoldás ami minden érintett félnek jó. Igen, elhiszem, hogy ez onnan, ahonnan most nézed a helyzetet még nem látszik. Elhiszem, hogy azt hiszed, valaki veszíteni fog, valaki pedig nyerni. De ez nem kell, hogy így legyen. Most szánj időt és türelmet arra, hogy felbukkanjon a fejedben az a megoldás, ami mindenkinek jó.

Kedves Halak!


Pontosan tudod, hogy mit kellene tenned, de eddig valami megakadályozta, hogy megtedd azt. Hétfőn mintha elfújták volna ezt az akadályt. Egyszerűen, mintha valaki eltüntette volna azokat a láthatatlan falakat, amelyek olyan szilárdnak tűntek. Használd ki ezt a lehetőséget, és tedd meg azt, amit eddig nem tudtál!

Kristályjóslás

Gondolkodás nélkül válassz egy követ, amelyik pillanatnyilag a leginkább vonzó számodra!

Színjóslás

Válassz egyet a színek közül!

Monogram kalkulátor

Monogram számisztika
Azt a 2 vagy 3 betűt vedd figyelembe, amelyből a monogramod áll. Lehet, hogy az eredmény ellentmondásos, hiszen összetett személyiségek vagyunk.