hirdetés
 

Napi horoszkóp

Kedves Oroszlán!


Azon gondolkozol, hogy hogyan lehetne a legjobb és a legnyugalmasabb a mai napod. Lehet, hogy itt az ideje annak, hogy bevállalj végre egy kis internetböjtöt. Próbáld ki azt, hogy 24 órára kikapcsolod az internetet. Olvass könyveket, színezz színezőket, menj ki sétálni a szabadba, és találkozz a barátaiddal. rengeteg csoda vár rád az internet világán kívül is.

Kedves Ikrek!


A legnagyobb kihívás, amit mára be kellene vállalnod, az pusztán annyi, hogy megpróbálod szórakoztatni a körülötted lévőket. Azzal, ha mosolyt csalsz mások arcára, és azzal, ha örömet szerzel másoknak máris jobb hellyé tetted ezt a világot. Lehet, hogy ez mára túl kicsi kihívásnak tűnik, de nem szabad lebecsülnöd a jókedv és az öröm gyógyító erejét!

Kedves Nyilas!


A szombat alkalmas arra, hogy elvégezd a heti összegzésedet. Most érdemes áttekintened, hogy mi mindent értél el, vagy valósítottál meg ezen a héten. Érdemes sorra venned a heti teljesítményeidet, és a heti kudarcaidat is. Ez utóbbiakat nem azért, hogy keseregj felettük. Épp ellenkezőleg. A kudarcok számbavételének pontosan az az oka, hogy ezeket a kudarcokat kijavíthasd.

Kedves Kos!


Szombaton egy kicsit figyelmetlenebb vagy a szokásosnál, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy ne vállalhatnál mára felelősségteljes feladatokat. Ha ma felelősségteljes akarsz lenni annak az a legjobb módja, ha azzal kapcsolatban, amit elvállalsz elkészítesz egy listát, amelyben lépésről lépésre vázolod a mai teendőidet. Ezután már csak a listát kell követned.

Kedves Bak!


Hajlamos vagy arra, hogy szombaton mindenkit kifaggass, és mindenkitől meg akarod tudni a nagy titkaikat. Persze egyáltalán nem biztos, hogy mindenkinek vannak olyan titkai, vagy titkos módszerei, amelyekre te kíváncsi vagy. Igen könnyen lehet, hogy olyanokat is faggatsz, akik azért nem válaszolnak, mert nem tudnak mit válaszolni. Épp ezért engedd meg azt is az embereknek, hogy passzolják a válaszadást.

Kedves Bika!


Ma valaki úgy érzi, hogy ellentmondásba keveredtél önmagaddal. Valaki azt hiszi, hogy rajtakapott egy igen komoly hazugságon. Pedig a valóság mindössze annyi, hogy ma igen árnyalt és bonyolult a véleményed a dolgokról. Talán olyan bonyolult, hogy azt mások nem is tudják, vagy nem is akarják megérteni. Ezért jó lesz felkészülnöd arra, hogy ma sokat kell magyaráznod mindenfélét.

Kedves Rák!


Ideges kapkodásba fordulhat a szombat, és ennek a leginkább az az oka, hogy nem tudsz (vagy nem mersz) úrrá lenni egy kellemetlenségen. Az lenne a legjobb, ha a mai napodat azzal kezdenéd (vagy azzal folytatnád, ha nem reggel olvasod ezt), hogy bátran rendbe teszed azt a kellemetlenséget, amivel eddig nem tudtál mit kezdeni. Ha most ezt megteszed, azzal elkerülheted az idegeskedést is.

Kedves Szűz!


Szívesen vágod nagy fába a fejszédet szombaton. Persze az egyáltalán nem biztos, hogy ezt a fát pont ma kellene elkezdened kivágni. Ne felejtsd el, hogy az időzítés milyen nagyon fontos. Próbáld meg ma a lehető legjobban időzíteni a döntéseidet és csak abba menj bele, amibe feltétlenül szükséges. Lehet, hogy néhány mai tervedet érdemes lenne a jövő hétre halasztanod.

Kedves Mérleg!


Túl bonyolultak a terveid szombatra. Olyan sok mindent bele akarsz zsúfolni ebbe a napba, amilyen sok mindent biztosan nem fog sikerülni. Jó lenne, ha egy kicsit szelektálnál. Abban, hogy kiválaszd: Mit csinálsz meg valójában, és mit halasztasz holnapra a helyszínek fontos szerepet játszanak. Érdemes olyan programokat választanod, amelyekhez nem kell különösebben sokat utaznod.

Kedves Vízöntő!


Szeretnél felfejteni egy ügyet, és emiatt jó ötlet lenne, ha visszafelé haladnál. Ha most meg akarsz érteni valamit, akkor kezd a végén, és azt kövesd visszafelé, hogy milyen lépésből milyen lépés következett. Ha így visszafelé vizsgálod az eseményeket könnyen megértheted, hogy minek mire volt hatása. Ez pedig segít abban, hogy legközelebb jobban a kezedben tarthasd a dolgokat.

Kedves Skorpió!


Nem biztos, hogy mindig tudod követni azt, ami a környezetedben történik, és nem biztos, hogy mindig képes vagy arra, hogy kövesd mások gondolatmenetét. Tudod mit? Nem is kell neked mindig mások gondolatmenetével tisztában lenned. Egyszerűen megteheted azt, hogy csak a dolgok végeredményére figyelsz. Nem kell mindig tudnod azt, hogy ki milyen módon jutott oda, ahol most van.

Kedves Halak!


Talán túl nagy energiákat mozgatsz meg magad körül. Talán az a baj, hogy mindenbe olyan sokat adsz bele, hogy végül neked, nálad semmi sem marad. Lehet, hogy itt lenne az ideje annak, hogy egy kicsit csökkentsd az energiáidat, és egy kicsit másra koncentrálj. Egy kicsit most lazíthatnál, és foglalkozhatnál olyasmikkel, amik látszólag teljesen feleslegesek.

Kristályjóslás

Gondolkodás nélkül válassz egy követ, amelyik pillanatnyilag a leginkább vonzó számodra!

Színjóslás

Válassz egyet a színek közül!

Monogram kalkulátor

Monogram számisztika
Azt a 2 vagy 3 betűt vedd figyelembe, amelyből a monogramod áll. Lehet, hogy az eredmény ellentmondásos, hiszen összetett személyiségek vagyunk.