hirdetés
 

Napi horoszkóp

Kedves Oroszlán!


Nagyon szeretnél bizonyítani kedden. ma azt akarod bebizonyítani valakinek, hogy megérdemled a szeretetét, megérdemled a támogatását, megérdemled a figyelmét. Talán te magad is felismerted már, csak félsz kimondani: Ez a szeretet koldulása. Ez az, amely sehova sem vezet. Az egyetlen személy, akinek hinnie kell benned, és akinek szeretnie kell téged az te magad vagy!

Kedves Ikrek!


Néha az az érzésed támad, hogy mindig tudod előre mi fog történni. A kedd is olyan nap, amikor pontosan látod előre, hogy ki mit tesz, vagy nem tesz, és mit mond, vagy hallgat el. Ebben az intuíciód is a segítségedre van, de az az igazság, hogy ma az eszed is úgy vág, mint egy borotva, ezért te már mindenki előtt ki tudod találni mások következő lépéseit, mások tetteit, és mások gondolatait.

Kedves Nyilas!


Itt az ideje annak, hogy megtegyél néhány óvintézkedést. Úgy tűnik, hogy mostanában nagyon lazára vetted a hozzáállásodat, és a nagy lazaságban nem tűnt fel, hogy közel férkőzött hozzád valaki, akinek nem teljesen őszinték a szándékai. Fontos, hogy értsd: Ő nem bántani akar téged, de neki sokkal fontosabb saját maga, mint te, vagy a neked fontos személyek.

Kedves Kos!


Milyen könnyen mondasz nemet a lényegtelen dolgokra, és milyen könnyen mondasz nemet akkor is, amikor valójában nem ez a megfelelő válasz. Kedden érdemes lenne átgondolnod, hogy mi lenne akkor, ha igent mondanál ott, ahol a nem kívánkozik ki belőled. Talán attól félsz, hogy ez hosszú távon az irányítás elvesztéséhez vezet, pedig valójában ez az, ami hosszú távon is felszabadít.

Kedves Bak!


Minden tevékenységet felhasználhatsz arra, hogy fejleszd magadat, és hogy jobb jövőt teremts magadnak kedden. Ez nem azt jelenti, hogy teszem azt főzés közben a főzésben kell fejlesztened magadat. De bármit is csinálsz, a gondolataid járhatnak azon, hogy hogyan tudnád jobbá tenni az életedet. Kedden ehhez kapsz számtalan inspirációt az életed minden területén.

Kedves Bika!


Figyelj oda arra, hogy miről álmodozol! Figyelj oda arra, hogy mire vágyakozol! Figyelj oda arra, hogy milyen vágyaid, álmaid, belső képeid vannak. Ezek a belső vágymozik azok, amelyek megmutatják, hogy mit és hogyan érdemes tenned. Ezek a belső vágymozik azok, amelyek átvezetnek téged a keddi napod sűrűjén, és amelyek segítenek megtartanod a célokat a szemed előtt.

Kedves Rák!


Szükséged van a tudatosságra, szükséged van a tudatos visszafogottságra. Az elméd most szívesen előreszaladna, és szívesen gondolná túl a dolgokat. De neked most pont arra van szükséged, hogy elcsendesítsd az elmédet, és ne azon agyalj, hogy ki mit és miért tett vagy nem tett meg. Hidd el: Az események mögött a leggyakrabban nincsenek ellened szőtt összeesküvések.

Kedves Szűz!


Nehéz és bonyolult matematikai műveletek kiszámolására vállalkozol kedden. Ma úgy gondolod, hogy lehet számszerűsíteni olyasmit is, amit valójában szinte lehetetlen leírni a matematika nyelvén. Jó ötlet, ha tervezel, jó ötlet, ha megpróbálsz számolni minden eshetőséggel. De ne lepődj meg azon, ha nem tudsz mindent pontosan és hatékonyan kiszámolni előre.

Kedves Mérleg!


Itt az ideje annak, hogy megvizsgáld, kinek a hatására vetted át az új gondolatai mintáidat, kiről másoltad az új szokásaidat. Mindannyian másolunk, ez teljesen természetes emberi szokás. Az azonban ne mindegy, hogy kit miért és hogyan másolsz. Lehet, hogy most olyan negatív gondolatok és tévhitek kerültek a rendszeredbe, amelyeket gyorsan ki kellene gyomlálnod.

Kedves Vízöntő!


Néha nem a sok szó segít, néha a hallgatás a leggyógyítóbb erő. Kedden érdemes a hallgatást választanod. Kedden érdemes azt választanod, hogy gyógyító csendbe burkolódzol, és hagyod, hogy ez a gyógyító csend feloldja azt a feszültséget, ami már egy ideje gyűlik közted és valaki más között. Lehet, hogy ideje lenne annak is, hogy végre ő is a csendet válassza, mert a közös hallgatás még mélyebb gyógyulást hoz.

Kedves Skorpió!


Olyan nehéz feladatot vállalsz magadra kedden, amivel igazán lehet bizonyítani. Ahelyett, hogy most teljes egészében betemeted magadat ezekkel a feladatokkal érdemes lenne segítséget hívnod. Olyan segítséget, aki nem hagy téged magadra ezzel a problémával, és akivel nyugodtan megoszthatod a félelmeidet és a feladataidat is. Ez a segítség már most ott van a közeledben.

Kedves Halak!


Ha az utolsó pillanatban jössz rá arra, hogy valamit nem éppen a legjobban oldottál meg, akkor még mindig módosíthatsz. Az utolsó pillanatban még mindig van arra lehetőséged, hogy megváltoztass mindent, és újraírd a keddi napod meséjét. Igen, a meséjét, hiszen most azzal segítesz a legtöbbet magadnak, ha meseként tekintesz az életedre. Egy olyan meseként, amelyet te írsz, és amelyet te meg is változtathatsz.

Kristályjóslás

Gondolkodás nélkül válassz egy követ, amelyik pillanatnyilag a leginkább vonzó számodra!

Színjóslás

Válassz egyet a színek közül!

Monogram kalkulátor

Monogram számisztika
Azt a 2 vagy 3 betűt vedd figyelembe, amelyből a monogramod áll. Lehet, hogy az eredmény ellentmondásos, hiszen összetett személyiségek vagyunk.