hirdetés
 

Napi horoszkóp

Kedves Oroszlán!


Szívesen hibáztatsz másokat akkor, ha nem minden úgy alakul, ahogyan azt elképzelted. Lehet, hogy azt hiszed, igazad van. Lehet, hogy azt hiszed, valóban mások tehetnek a mai helyzetről. Tudnod kell, hogy ez a helyzet csak akkor oldódik meg, ha a kezedbe veszed az irányítást, és elkezdesz intézkedni. Minden más esetben csak a felesleges bosszankodás marad.

Kedves Ikrek!


Talán túl sok szót vesztegetsz másokra. Talán túl sok szót pazarolsz arra, hogy valakit meggyőzz az igazadról, de teljesen feleslegesen teszed mindezt. Jobb lenne, ha figyelmen kívül hagynád, jobb lenne, ha szó nélkül hagynád. Figyeld meg: Ha nem szólsz hozzá egy vitához, ha nem akarod győzködni a vitás feleket, sokkal előbb megnyugszanak a kedélyek, mintha segíteni akarnál.

Kedves Nyilas!


Mi kellene ahhoz, hogy szabadon szárnyalhass? Mire lenne szükséged ahhoz, hogy megint te lehess az, aki másokat a szabadságra tanít, és aki megmutatja, hogy a világ sokkal tágasabb, mint ahogyan azt hiszik? Fontos, hogy szerdán megtaláld magadban a belső szabadságodat. Azt a vad és megzabolázhatatlan szabadságot, amelyből tudsz adni másoknak is.

Kedves Kos!


Értened kellene az idők szavából szerdán. Az idők változnak, és a változások a te életedben is megjelennek. Ez ellen nem tehetsz semmit. Nem tehetsz semmit annak az érdekében, hogy minden a régibe maradjon. A legnagyobb korlátod az a régihez való ragaszkodásod, és az, hogy nem látod be: Az új néha sokkal jobb, előnyösebb és hasznosabb, mint a régi.

Kedves Bak!


itt az ideje annak, hogy kihívj egy szerelőt. Vagy legalábbis bevigyél valamit a szervizbe. Úgy tűnik, hogy néhány műszaki cikked mostanában nem működik olyan jól. Nem érdemes tovább húznod-halasztanod a javíttatást. Ha pedig időszerűvé vált, hogy valamiből újat szerezz be, azt is ma tehetnéd meg. Nem érdemes tovább arra várnod, hogy megtaláld a számodra legjobb eszközt.

Kedves Bika!


Ideje lenne listába foglalnod, hogy mi minden az, amit mindenképp meg akarsz tenni ma. Tudnod kell, hogy a listának nem igazán érsz a végére. De ha van listád, akkor tudod, hogy milyen sorrendben érdemes haladnod, és lehetsz nagyon hatékony. Ha azonban nincs listád sem, akkor az átláthatatlan káoszban sokkal több dolog marad el, mintha szisztematikusan haladnál.

Kedves Rák!


Őrizd az álmodat, őrizd meg a vágyaidat! Úgy tűnik, hogy szerdán valaki azt akarja elhitetni veled, hogy az álmaid értéktelenek, hogy a vágyaid értéktelenek, és hogy nincs értelme hinned ezekben az álmokban. Tudnod kell, hogy ő téved. Itt az ideje annak, hogy megnézz néhány motivációs videót, és elkezdj beszerezni néhány önsegítő könyvet. Ezek ma jót tesznek neked.

Kedves Szűz!


Valaki olyan mély szeretettel tölti meg a szívedet, hogy a legszívesebben elsírnád magadat. Tudnod kell, hogy sokkal több szeretet, lelkesedés és béke van a szívedben, mint ahogyan azt eddig gondoltad. Tudnod kell, hogy a környezetednek, a családodnak, a munkatársaidnak, a barátaidnak szükségük van erre a szeretetre. Tudnod kell, hogy jogod van kimutatni a szeretetedet.

Kedves Mérleg!


Lehet, hogy ma nem sikerül olyan jól elvégezni a dolgodat, mint ahogyan azt szeretnéd. Tudnod kell, hogy nem kell mindig maximális teljesítményt nyújtanod. Néhanapján meg kell engedned magadnak azt, hogy csak közepes teljesítményed legyen. Ez a teljesítmény talán nem az, amire vágysz, de másoknak pont elég jó, és így neked is marad némi energiád önmagadra.

Kedves Vízöntő!


Állj ki magadért, és végre képviseld a saját érdekedet. Fontos, hogy tudd, ki az, aki ellen képviselned kell a valódi értékeidet: Ez te magad vagy. Fontos, hogy megértsd: Nem elég, ha tudod, hogy neked mi lenne a jó, meg is kell tenned azt. Nem elég, ha azt hiszed, hogy majd egyszer szánsz időt magadra, vagy a fontos dolgokra. Ha mindig csak halogatod, hogy magadra figyelj, az sohasem történik meg.

Kedves Skorpió!


A testvérviszályok és a testvérharcok elsimításának napja lesz a szerda. Ma a testvéreddel (és a barátnőiddel) is könnyedén békét köthetsz. Mindegy, hogy milyen valóságos, és milyen mély volt a köztetek lévő harag, azt ma feloldhatjátok, elengedhetitek. Mindegy, hogy milyen sokat bántottátok egymást, ma ismét megtalálhatjátok magatokban a szeretetet.

Kedves Halak!


Nyugalomra van szükséged szerdán. Ma egész nap érdemes arra koncentrálnod hogy megnyugodj, hogy lazíts. Ma talán nem tudod elkerülni a stresszt. Semmi baj. Ha kell nyugodtan állj bele a nehezebb helyzetekbe is, de minden ilyen helyzetben válassz valamilyen technikát, ami segít megnyugodni neked. Fontos, hogy tudd: A lelki béke nem adomány, hanem olyasmi, amiért minden nap, minden percébe megdolgozol.

Kristályjóslás

Gondolkodás nélkül válassz egy követ, amelyik pillanatnyilag a leginkább vonzó számodra!

Színjóslás

Válassz egyet a színek közül!

Monogram kalkulátor

Monogram számisztika
Azt a 2 vagy 3 betűt vedd figyelembe, amelyből a monogramod áll. Lehet, hogy az eredmény ellentmondásos, hiszen összetett személyiségek vagyunk.