hirdetés
 

Napi horoszkóp

Kedves Oroszlán!


Tudod, mi a legnagyobb értéked? Na az anyagi világra gondolj, mert nem ott találod a legfontosabbat. A legnagyobb értéked az a hited, a benned ragyogó remény. Az a remény ami akkor sem hunyt ki, amikor igazán nehezek voltak a körülmények. Ma őrizd meg a reményt, és hagyd, hogy a benned ragyogó remény bevilágítsa az ismerőseid életét is.

Kedves Ikrek!


Azok az ismerőseid mosolyogtatnak meg a legjobban, akiktől erre nem is számítottál volna. Lehet, hogy egy nagyobb vitára, vagy egy nehezebb beszélgetésre készültél, a vége mégis felszabadult kacaj, jókedv és sok-sok öröm lesz. Pénteken nyugodtan vállald be azokat a találkozókat, amelyek máskor csak elrontanák a kedvedet.

Kedves Nyilas!


Sajnos nincs annyi pénzed, amennyit szeretnél. Ez azonban nem ok arra, hogy keseregj. Valójában rengeteg eszközöd van arra, hogy beoszd a kevesebbet is. emlékezz vissza: Régebben volt, amikor még ennyi sem adatott. Régebben volt, amikor egyáltalán nem volt pénzed, mégis boldog voltál. A boldogságod most sem függ a pénzedtől!

Kedves Kos!


Ne lustálkodd el a napot! Ma a legszívesebben álmodozással és fejben tervezéssel (ez az álmodozás munkahelyen is elfogadható megnevezése) töltenéd, de ez nem tűnik nyerő ötletnek. Fontos, hogy tenned is kellene ma. Fontos, hogy ne csak a fejedben cselekedj, de a valóságban is tudd és akard megtenni azt, amit lehet.

Kedves Bak!


Tudom, milyen fontosnak tűnik mindaz, ami körülötted zajlik, és azt is tudom, hogy nagyon szeretnél tenni valamit. Ma azonban mégsem az a megoldás, hogy a kezedbe ragadod az irányítást. Sőt! Pénteken sodródj az árral. Azt ez energiát pedig, ami így felszabadul fordítsd arra, hogy megvizsgáld: Mi az, amire valójában a szíved vágyik ebben a helyzetben.

Kedves Bika!


Nem vagy túl kitartó pénteken. Ma szívesen feladod azt, amibe belekezdtél, ha az nem túl sikeres. A sikerek azonban nem jönnek ma gyorsan, és talán nem jönnek könnyen sem. Érdemes lenne egy kicsit jobban ragaszkodnod az elképzeléseidhez pénteken. Ma ne adj fel semmit sem ma, és ma legyél kitartó amellett, amire vágysz.

Kedves Rák!


A szerelmed sokkal többet tud segíteni az életedben, mint azt gondolnád. Most olyasmiben is a segítségedre lehet, amiben eddig még sohasem kértél tőle segítséget. Lehet, hogy a munkahelyi és a gyereknevelés ügyeket is érdemes lenne megbeszélnetek, a karácsonyi ajándékozást pedig egész biztosan egyeztetnetek kell.

Kedves Szűz!


Valaki nem tiszta szándékkal közeledik hozzád. Ez nem jelenti azt, hogy feltétlenül ártani akarna neked, de azt nagyon is határozottan jelenti, hogy ez a nő nem avat be abba, hogy mit is akar tőled valójában. Ha most szeretnéd megismerni a valódi szándékait, akkor ne a szavaira figyelj, hanem a tetteire, mert azok könnyen leleplezik majd.

Kedves Mérleg!


Ha eddig a körülmények rabjának hitted magadat, akkor pénteken kellemes meglepetésben lesz részed. Azok a körülmények, amelyek eddig látszólagos börtöncellába zártak, most megmutatják neked a szabadulás útját. Ha már unod ezt a képzeletbeli börtönt, akkor ragadd meg a lehetőséget, és szökj meg az éj leple alatt a celládból!

Kedves Vízöntő!


Élvezed a változásokat, és nem esik a nehezedre az újdonságok elfogadása. Vagy legalábbis ezt a képet szereted sugallni magadról. A valóságban azonban még mindig nem tudtál elfogadni egy pár héttel, néhány hónappal ezelőtti változást. Ma érdemes lenne a szeretet és az elfogadás szemszögéből megvizsgálnod a dolgokat, és megbocsátanod a változást.

Kedves Skorpió!


Tudod, hogy ki a legfontosabb ember az életedben? Ez, bármilyen furcsán is hangozzék, valójában te magad vagy. Gondolj bele: Ha te jól vagy, akkor mindazok jól vannak, akik kapcsolódnak hozzád. Ha ma megoldod a te problémáidat az azt jelenti, hogy megoldottad a gyerekeid, a szerelmed, a szüleid, a barátaid, a munkatársaid és az ügyfeleid gondját is.

Kedves Halak!


Van néhány hivatalos ügy és papírmunka, amiket folyton tologatsz magad előtt. Érdemes lenne pénteken ezeket a papírmunkákat elvégezned. Érdemes lenne rávenned magadat a hivatalos ügyek elintézésére. Ma menj a hivatalokba, ma nyújtsd be a kéréseidet, ma fogalmazd meg a reklamációs leveleket, és ma intézz el minden hivatalos ügyet!

Kristályjóslás

Gondolkodás nélkül válassz egy követ, amelyik pillanatnyilag a leginkább vonzó számodra!

Színjóslás

Válassz egyet a színek közül!

Monogram kalkulátor

Monogram számisztika
Azt a 2 vagy 3 betűt vedd figyelembe, amelyből a monogramod áll. Lehet, hogy az eredmény ellentmondásos, hiszen összetett személyiségek vagyunk.