hirdetés
 

Napi horoszkóp

Kedves Oroszlán!


Szánj időt arra, hogy szépen felöltözz. Szánj időt arra, hogy megcsináld a hajadat, a sminkedet. Talán a manikűrnek is eljött az ideje. Ma különösen fontos a számodra a külsőd, és – bár ezt talán rossz leírva látnod – a megjelenésed határozza meg a közérzetedet. Ha ma van elég időd arra, hogy összeszedd magadat, akkor úgy érzed, hogy mindenkit képes vagy lenyűgözni. És valóban le is nyűgözöl mindenkit és valóban meg is győzöl mindenkit.

Kedves Ikrek!


Olyan jó vagy a kommunikációban, hogy azon néha magad is meglepődsz. Igazán könnyen befolyásolod a szavaiddal az embereket. De most egy szinttel feljebb kellene lépned: ne befolyásold az embereket, hanem segítsd őket. Abban segítsd őket, hogy találják meg azt, ami őket boldoggá teszi. Ha abban támogatod az embereket, hogy kibontakoztassák a képességeiket, az neked is segít abban, hogy megvalósítsd a vágyaidat.

Kedves Nyilas!


Fontos, hogy észrevedd: Hol tartasz most? Hol vagy az itt és most pillanatában? Tudom, ez a legnagyobb ezoterikus toposz, mindenki azt hajtogatja, hogy legyél a mostban. Ma azonban megértheted, hogy ez mit jelent. Megértheted, hogy a múlt és a jövő helyett a jelenre koncentrálni milyen hatalmas lehetőség. Gondolj bele: ki lennél a múltad fájdalmai és a jövőd képzelt kudarcai nélkül? Gondolj bele: ki vagy a jelenben?

Kedves Kos!


Itt az ideje elszakadnod mások véleményétől. Ami pedig még ennél is fontosabb, az az, hogy szakadj el mások másolásától. Az eredeti véleményed, az eredeti gondolatod lesz a nyerő. Ne felejtsd el: a Kosokról mindenkinek az önfejűség és az önállóság jut az eszébe. Annak azonban nincs értelme, hogy mások terveit másold önfejűen. Menj a saját fejed után, és azt valósítsd meg, amit te akarsz, ne pedig azt, amiben mások sikeresek.

Kedves Bak!


A barátaiddal, barátnőiddel lenni gyógyító erejű a számodra. Bármilyen elakadásod, nehézséged van ezekben a napokban, a barátaid jelenléte meggyógyítja azt. Nem kell azt kérned, hogy segítsenek. Nem kell megkérdezned, hogy mi a tanácsuk. Egyszerűen csak találkozz velük. Öleld meg őket. Hallgasd meg őket. Beszélgess velük bármiről. A jelenlétük, az energiájuk az, ami meggyógyítja a helyzeteidet és segít továbblépned.

Kedves Bika!


Nincs helye a mai napon a sietségnek. Hétvége van, olyan időszak, amikor végre lassítanod kellene, nem felpörögni. Igen, tudom, hogy két napba akarod belepréselni mindazt, amit önmagadnak és a családodnak szeretnél elintézni. De a rohanásnak nem az lesz a vége, hogy mindent megcsinálsz, hanem az, hogy mindent elrontasz. Épp ezért most lassíts. Mindenre szánj időt, mindennek add meg a módját. Még akkor is, ha mások siettetnének.

Kedves Rák!


Nincs helye az életedben a szomorúságnak szombaton. Ma extra érzékeny vagy, és különösen a szomorúságot nagyítod fel magadban. Ezért fontos, hogy vidám és boldog helyzeteket keress szombaton. Kerüld a szomorú könyveket, a szomorú történeteket, és a filmeknek is legyen happy end a vége. Azzal pedig ne foglalkozz, ha valaki szerint butaság csupa pozitív történettel körülvenni magadat.

Kedves Szűz!


Lehet, hogy megpróbálkozol azzal, hogy tudatosan irányítsd ma az eseményeket. Van egy elképzelésed az ideális programról, arról, hogy mire mennyi időt kell szánnod, és így tovább. A gyerekek azonban felülírják ezt. Meg a felnőttek is. Úgy is mondhatnánk, hogy a szeretteid felülírják ezt. Úgy is mondhatnánk, hogy a körülötted lévő világ felülírja mindezt, és megváltoztatja az eseményeket ahhoz képest, ahogyan tervezted.

Kedves Mérleg!


Kapcsolj ki, és kapcsolódj ki. A szombat szó szerint a kikapcsolódásról szól. Arról, hogy kikapcsold a számítógépedet, a telefonodat, a tévét. Csökkentsd magad körül a zajt, és csendesedj el. A mai nap a befelé figyelés napja. Az a nap, amikor észreveheted, hogy a zaj, a rengeteg vizuális inger és a feléd áradó töméntelen információ milyen fárasztó a számodra. A valódi pihenést, a valódi felüdülést az jelenti a számodra, amikor végre csend (és információcsend) van.

Kedves Vízöntő!


Igazi kreatív ötletrohamban telik a szombatod. Mintha ma az agyad kapcsolóját valaki kreativitásra állította volna. Egész egyszerűen mindenről egy kreatív ötlet jut az eszedbe. Bárki bármit mond, abból te inspirálódsz. Ha látsz valamit a tévében – azonnal inspirál valamire. Ha valami nem sikerül, azonnal megoldod, és a megoldás is újabb jó ötleteket ad majd. Ma minden pillanatban ezer ötlet jut az eszedbe, csak valósítsd is meg ezeket!

Kedves Skorpió!


Igenis tehetsz valamit. Igenis megvan a lehetőséged arra, hogy tegyél valamit abban az ügyben, amelyben azt hiszed, hogy tehetetlen vagy. Hogy mit tehetsz? Erre fogsz rájönni ma. Csak arra van szükséged, hogy magadévá tedd a gondolatot: lehet mit tenni. Ha elengeded a kétségbeesést, és ha a konstruktív szemléletet választod, akkor ma az egész világ összefog az érdekedben. Ma az egész világ azt akarja, hogy előrelépj, és az egész világ segít is ebben.

Kedves Halak!


Nagyon fontos felfedezést teszel szombaton: az élet áramlása mindig a jó irányba visz. Neked még csak annyit sem kell tenned, hogy mész ezzel az áramlással. Egyszerűen csak annyi a dolgod, hogy ne akadályozd ezt az áramlást. Csak hagyd, hogy áramoljanak az események körülötted, veled. Ha minden pillanatban a jelenben felmerülő lehetőségre reagálsz (elfogadod, vagy sem), és nem a múlt lehetőségeinek hiányán keseregsz, az életed megváltozik majd.

Kristályjóslás

Gondolkodás nélkül válassz egy követ, amelyik pillanatnyilag a leginkább vonzó számodra!

Színjóslás

Válassz egyet a színek közül!

Monogram kalkulátor

Monogram számisztika
Azt a 2 vagy 3 betűt vedd figyelembe, amelyből a monogramod áll. Lehet, hogy az eredmény ellentmondásos, hiszen összetett személyiségek vagyunk.