hirdetés
 

Napi horoszkóp

Kedves Oroszlán!


Szerdán erős lesz a kísértés arra, hogy lustálkodással töltsd a napodat. Nem mondom, egy extra adag alvás ebben a nyomott tavaszi időben jót tehet neked. De az nem lesz a legjobb megoldás, ha végig ásítozod, és végig lustálkodod a napodat. Tudod, hogy mi töltene fel energiával? Az, ha ma sportolnál, mozognál valamit. Egy jógaóra, vagy egy felpörgetős aerobik jót tesz a testednek, a lelkednek és az energiarendszerednek is.

Kedves Ikrek!


Van benned némi irányítási vágy szerdán. Ez az irányítási vágy azonban úgy tűnik, hogy nem vezet semmi jóra sem, és pusztán annyit érsz el vele, hogy a végén önmagadat hibáztatod majd a fejleményekért. Épp ezért ma az irányítás helyett inkább hallgass meg másokat, oszd meg a feladatokat másokkal, és egyszerűen hagyd, hogy a csapatmunka meghozza az eredményét!

Kedves Nyilas!


Tudnod kell elengedned egy-egy feladatot, vagy munkadarabot. Tudnod kell letenned a félbehagyott munkákat, és tudnod kell azt mondani: Majd csütörtökön folytatom. Ma teljesen felesleges túlóráznod, és teljesen felesleges túlvállalnod magadat csak azért, mert valamivel még nem végeztél. Egész egyszerűen vegyél egy mély levegőt, kapcsold ki a gépeket, és menj haza. Nem kell mindig túlteljesítened a feladatokat.

Kedves Kos!


Vagányságra van szükséged szerdán. Most egy kis csibészség, egy kis vagányság megfűszerezi a napodat, és abban is segít, hogy sokkal sikeresebb és eredményesebb legyél. Fontos, hogy a vagányságoddal ne bánts meg senkit, és ne árts másoknak! Az már nem is vagányság lenne, hanem valami romboló magatartás, ami nem vezet jóra. Az azonban, ha vagányan értelmezed a helyzeteket, és vagányan kiállsz magadért sokat segít majd neked.

Kedves Bak!


Szerdán érdemes elengedned mindazt, ami már nem szolgál téged. Ma azt kell tudatosítanod magadban, hogy nem kell tovább ragaszkodnod a rossz dolgokhoz, és nem kell olyasmibe kapaszkodnod, aminek már nincs semmi pozitívuma a számodra. a mai nap alkalmas arra, hogy leltározz, és megszabadulj a felesleges tárgyaktól, és szituációktól. Ha pedig közbe arra jössz rá, hogy néhény barátod már nem s a barátod, ezeket a kapcsolatokat szeretettel, megbocsátással és elengedéssel gyógyíthatod.

Kedves Bika!


Ne menj bele szócsatákba szerdán! Ma ugyanis megnyersz minden szócsatát, de milyen áron nyered meg azokat. A megnyert szócsaták után marad egy magalázat, magát rosszul érző ellenfeled, és te is rosszul érzed majd magadat, mivel azt éled majd meg, hogy megaláztad szegény ellenfeledet. A megoldás tehát az, ha nagyvonalúan kikerülöd a szócsatákat. Ha szeretnéd közben azért tudatosíthatod magadban, hogy úgyis neked van igazad valójában.

Kedves Rák!


Itt az ideje, hogy a szerelmi életeddel, a szerelmeddel foglalkozz egy kicsit. Most érdemes arra időt szánnod. hogy átgondolod a kapcsolatodat a pároddal. (Ha most nincs párod, akkor az előző kapcsolatod végiggondolása fog segíteni neked.) Ha őszintén ránézel a kapcsolatodra, látni fogod, hogy időről időre elköveted ugyanazokat a hibákat. Itt az ideje, hogy kilépj eből a hibaspirálból, és elkezdj máshogy reagálni.

Kedves Szűz!


Ma igazán alapos, és igazán előrelátó vagy. Szerdán jó alaposan felkészülsz minden mondatra, és minden cselekedetre. Szerdán az előkészítésben, az alaposságban és a pontosságban hiszel. Ezek pedig olyan jó alapot adnak mindennek amit teszel, hogy ma több dicséretet és több elismerést is bezsebelhetsz másoktól. Még az is lehet, hogy ma kapsz valamilyen díjat, vagy oklevelet, emlékérmet, egyéb elismerő jutalmat.

Kedves Mérleg!


Szerdán olyan mély vágy él benned arra, hogy pontosan és szabatosan fejezd ki magad, hogy szinte mindent kétszer-háromszor is körülírsz. Talán azt hiszed, hogy a jelzők és a fogalmak halmozása, a végtelen felsorolások teszik kifejezővé a beszédedet. De ez egyáltalán nem igaz. Sőt! A túl hosszú felsorolások csak összezavarnak és elbizonytalanítanak. Ezek helyett jobb lenne, ha az érzelmeidről, a saját érzéseidről beszélnél.

Kedves Vízöntő!


Hidd el, hogy rengeteg támogatás, és szeretet van körülötted. Lehet, hogy néha nem érzed ezt. Lehet, hogy néha magányosnak, vagy elhagyatottnak érzed magadat. Lehet, hogy úgy érzed, jó lenne, ha valaki megszorítaná a kezedet, és magához ölelne. Ma észreveheted, hogy milyen sokan vannak körülötted, akik pont erre vágynak. Sokan vannak körülötted, akik fogni szeretnék a kezedet, és a szeretetükről akarnak biztosítani.

Kedves Skorpió!


Lassan eljön a jól megérdemelt pihenés ideje. Már csak az a kérdés, hogy ki dönti el, hogy mikor „jól megérdemelt” egy pihenés és mikor „érdemtelen”? A válasz természetesen az, hogy te magad. Egyedül te magad vagy az, aki a saját pihenésedet jól megérdemeltnek vagy teljesen jogtalannak nyilváníthatod. Így a jól megérdemelt pihenés ideje pontosan akkor jön el, amikor te úgy döntesz. Ma úgy dönthetnél.

Kedves Halak!


Szánj időt az ünneplésre! Hogy mit ünnepelhetsz meg szerdán: Bármit! Ez benne a szép. Ma bármiben megtalálhatod az okot az ünneplésre, és hogy őszinték legyünk, jól is teszed, ha így teszel. ha a mai napot ünneppé varázsolod, az segít abban, hogy jobb kedvre derülj, segít abban, hogy élvezd az életet, és segít abban, hogy megértsd: az életed akkor lesz szép, jó és szórakoztató, ha te azzá teszed. Ugye azzá teszed?

Kristályjóslás

Gondolkodás nélkül válassz egy követ, amelyik pillanatnyilag a leginkább vonzó számodra!

Színjóslás

Válassz egyet a színek közül!

Monogram kalkulátor

Monogram számisztika
Azt a 2 vagy 3 betűt vedd figyelembe, amelyből a monogramod áll. Lehet, hogy az eredmény ellentmondásos, hiszen összetett személyiségek vagyunk.