hirdetés
 

Napi horoszkóp

Kedves Oroszlán!


A mai nap eseményei egymás után bizonyítják be számodra, hogy sokkal több önbizalomra lenne szükséged. Nem lenne szabad hagynod, hogy a belső kételyeid befolyásolják a viselkedésedet. Ma még arra is láthatsz példát, hogy nálad rosszabb képességű emberek nagyobb önbizalommal sokkal többet érnek el, mint te. Gondolj bele, mire lennél képes, ha hinnél magadban!

Kedves Ikrek!


A biztonság iránti vágyad megnő Hétfőn. Ma extra fontosnak ítéled meg, hogy jól bezárd az ajtót, többször ellenőrzöd, hogy eloltottad-e a gyertyákat és hogy nem felejtettél-e bekapcsolva valamilyen háztartási gépet. Nyugodj meg, nem lesz semmi baj, nem kell százszor visszalépned az ajtóból, és nem kell mindent újra és újra ellenőrizned. Hidd el, rutinból is jól csinálod a dolgokat.

Kedves Nyilas!


A hétfői feladatod az, hogy tanulj egy kis türelmet. Pontosabban az, hogy fogadd el az élet ritmusát. Fogadd el azt, hogy a dolgoknak különféle ideje van. Lehet, hogy úgy érzed, túl lassan haladsz a céljaid felé, de ez a tempó a legideálisabb most a számodra. Nézz magadba, és kérdezd meg magadtól: Mit tanít nekem ez a lassúság? Mivel lassítom magamat?

Kedves Kos!


Hétfőn fogadd el a meghívásokat minden társasági eseményre! Ha ki akartad hagyni a baráti karácsonyi bulit, akkor gondold át újra, és inkább mondj igent! A partikon és összejöveteleken sokkal jobban fogod magadat érezni, mint ahogyan azt gondoltad, és olyan kapcsolatokra tehetsz szert, amelyek később aranyat érnek majd. Ha nincs munkád, akkor érdemes az új ismerőseidtől megkérdezni, ők hallottak-e valamilyen lehetőségről.

Kedves Bak!


Ülj le, ne rohanj sehová! Hétfőn fölösleges lesz rohanni. Épp olyan felesleges, mint aggódni. Ma koncentrálj az életed szép oldalára. Ha pedig az az első reakciód erre, hogy: „Az én életemnek nincs olyanja!” akkor van a legnagyobb szükséged erre. Ma szedd össze azokat a jó dolgokat, amelyek már megtörténtek veled!

Kedves Bika!


Bárki is akar meggyőzni arról, hogy rosszul csinálsz valamit, ma kezeld fenntartásokkal. A Csillagok szerint ugyanis ő látja rosszul a helyzetet és neked kellene ragaszkodnod az igazadhoz. Az igazadhoz ragaszkodni ugyanakkor nem jelenti azt, hogy feltétlenül vitatkoznod kell. Hallgasd meg a véleményét, és mosolyogva fogadd el. Hiszen ez is csak egy vélemény, de semmiképp sem parancs.

Kedves Rák!


Jó tanács hétfőre: Mindent csinálj meg azonnal! Ma ne késlekedj, ne halogass, és ne tologasd a teendőidet! Ez talán reggel még a nehezedre esik, de délután már hálás leszel magadnak azért, ha keményen ragaszkodtál ehhez az elvhez. Így olyan lehetőségeket ragadhatsz meg, amelyeket a halogatás megsemmisített volna.

Kedves Szűz!


Kicsit mellőzöttnek érzed magadat. Olyan, mintha nem kapnád meg a megfelelő figyelmet azoktól, akik a legközelebb állnak hozzád. Feltehetőleg a karácsonyi előkészületek miatt nem tudnak rád koncentrálni, neked azonban jobban esne, ha most hallgatnának meg, ha most figyelnének rád és nem máskor. Bátran és szeretettel mondd ki, hogy mit szeretnél!

Kedves Mérleg!


A hónap vége (és az ünnepek) közeledtével ideje felülvizsgálnod a havi költségvetésedet. Ellenőrizd, hogy mennyit költöttél eddig, és azt is, hogy mi mindent kell még beszerezni karácsonyig. Nem baj, ha nincs kedved ehhez a számolgatáshoz, a lényeg, hogy elvégezd. Utána tisztábban látsz majd, és jobban tudsz tervezni az ünnepekre.

Kedves Vízöntő!


Itt az ideje, hogy a családodban a kezedbe vedd az irányítást. Elkezdtek a fejedre nőni, ezért mutasd meg nekik, hogy ki a főnök. Persze ne gondolj semmi agresszív megnyilvánulásra! Sőt! Ma a kedvesen, és szeretettel megfogalmazott kérések sokkal hatékonyabbak, mint a látványos hatalom fitogtatások. Ha az erődet akarod demonstrálni, azzal csak nevetségessé teszed magadat.

Kedves Skorpió!


Nőiességed lesz az erősséged hétfőn. Ma igazi díva vagy, a kisugárzásod csábító, ne lepődj meg, ha olyanok is flörtölni kezdenek veled, akik máskor gyakorlatilag átnéznek rajtad. Ha csak keresed a szerelmet, használd ki a hétfői nap energiáit, és add meg a telefonszámodat legalább három embernek. Ma annyit mosolyogsz, hogy ennél jóval többen szeretnék majd elkéri az elérhetőségeidet.

Kedves Halak!


Beszélj! Mondd el mindazt, ami a szívedet nyomja! Ez most nemcsak remek terápia a számodra, de a többieknek is szükségük lesz arra, hogy valaki más dolgaival foglalkozzanak. A környezetedben mintha mindenki arra várna, hogy te vigasztald meg őket, és te mutass nekik irányt valamiben. Ha igazán jó tanácsokat akarsz adni, akkor a szíved szavát közvetítsd másoknak!

Kristályjóslás

Gondolkodás nélkül válassz egy követ, amelyik pillanatnyilag a leginkább vonzó számodra!

Színjóslás

Válassz egyet a színek közül!

Monogram kalkulátor

Monogram számisztika
Azt a 2 vagy 3 betűt vedd figyelembe, amelyből a monogramod áll. Lehet, hogy az eredmény ellentmondásos, hiszen összetett személyiségek vagyunk.