hirdetés
 

Napi horoszkóp

Kedves Oroszlán!


Ma dönthetsz. Tudom, ez jó hír, mert szeretsz dönteni. Két döntési lehetőséged is van. Úgy gondolj ezekre, mintha egy speciális tévékészüléked lenne, amin csak két csatorna fogható (mint a régi időkben). Az egyik csatorna a siker és boldogság csatornája, a másik csatorna viszont az igazad csatornája, de ezen sajnos az igazadon kívül más műsort nem adnak. Azaz ma eldöntheted, hogy boldog leszel vagy megharcolsz az igazadért, és mindenki azt ismeri el.

Kedves Ikrek!


Van benned némi értetlenség akkor, amikor másokat figyelsz. Ma valahogy nem látod át, hogy másoknak miért jó az, amit tesznek. Különösen igaz ez a hangoskodókkal, a kirívó esetekkel, és mindenkivel, aki agresszíven furcsa – azaz ma azokkal azonosulsz nehezen, akik feltűnősködnek. Ennek természetesen meglesz az a hátulütője, hogy ma te is nagyon visszafogott, már-már visszahúzódó vagy. A megoldás az lenne, ha te is és a környezeted is megtalálnátok az arany középutat.

Kedves Nyilas!


Ma nehezen viseled a zajokat. Mintha egy kicsit érzékenyebb lenne a füled. Vagy mintha egy kicsit hangosabb lenne a szomszédod. Esetleg egy nyári zenetábor kezdte meg a működését a szomszédodban? Vagy egy dobsuli nyílt ugyanott? Bármilyen zajokból és zenékből is van eleged, ma ne felejtsd el: kommunikációval minden helyzet megoldható. Tehát ne a falon dörömbölj át, hanem menj oda, mosolyogj, legyél kedves, de határozott.

Kedves Kos!


Most van vége a munkahétnek, te pedig úgy érzed, hogy most van itt az ideje rákapcsolnod, és most vagy tele energiával. Töltsd hasznosan ezt az energikus napot! Persze megértem, ha a hasznosan töltés nem pont a munkahelyi túlórázást jelenti neked. Sőt! Könnyen lehet, hogy most a hasznosan töltési terveid azok lesznek, hogy valamilyen saját projektbe fogsz. Sok Kosnak fog ma az eszébe jutni egy saját vállalkozás elindítása.

Kedves Bak!


Úgy szeretnéd, ha valaki végre a sok blabla és mellébeszélés helyett konkrétumokat mondana neked. De a konkrétumokról tudnod kell valamit. A konkrétumok legfontosabb szabálya, hogy amíg nem vagy felkészülve a meghallásukra, amíg nem beszéled azt a nyelvet, ami a megértésükhöz kell, addig minden, ami róluk szól, csak blablának hallatszik. Tehát ha eleged van a blablából, nem a beszélőnek kell mást mondania, hanem neked kell máshogy hallgatnod.

Kedves Bika!


Ma igazán remek vagy abban, hogy a jeleket értelmezd. No nem az univerzum nagy és misztikus jeleire gondolok (bár azokat is könnyen értelmezheted), sokkal érdekesebb, hogy a környezeted jeleit és jelzéseit tudod elemezni és megérteni. Igen, ez azzal is jár, hogy néhányan azt gondolják: de hát te gondolatolvasó lettél. Pedig ez nem igaz, egyszerűen csak a viselkedésükből le tudod vonni a megfelelő következtetéseket.

Kedves Rák!


Felkészültél a csodára? Mindannyiunkkal történhetnek csodák, de ezek annyira rettenetesen rosszul észrevehetőek, hogy ha nem figyelünk oda, mindannyian képesek vagyunk elmenni a saját csodáink mellett. Azaz a csodáinkat csak akkor kapjuk meg, ha megnyílunk rájuk, ha hajlandóak vagyunk kinyílni arra az eshetőségre, hogy ezek a csodák megtörténnek velünk. És hogy mik a mai csodáid? Ha kész vagy rájuk, már érkeznek is.

Kedves Szűz!


Igen, itt a munkahét utolsó napja, itt a szabadság és a nagy kérdés: mihez kezdesz a szabadságoddal. Tényleg, mihez kezdesz vele? Tényleg, mi az, amit most el akarsz mondani, meg akarsz mutatni az embereknek a szabadságról? Nem véletlenül kérdezem ezt, hiszen ma sokan fordulnak hozzád szabadsággal kapcsolatos kérdésekkel. Igen széles skálájuk van ezeknek a kérdéseknek. Íme a két véglet: Hol töltsem a szabadságomat? Mit áll szabadságomban megtenni, és mit nem?

Kedves Mérleg!


Úgy érzed, hogy itt az ideje váltanod. Úgy érzed, hogy már mindent megtettél, amit itt egy helyben állva meg lehetett tenni, ezért indulnál tovább. Teljesen igazad van, a helyzet megérett a váltásra, változtatásra. De azt is tudod, milyen irányba szeretnél módosítani? Amíg ezt nem tudod, addig nem érdemes előre szaladnod. Amíg ezt nem tudod, addig nem érdemes azzal sietned, hogy változtass. Szóval még egy pici türelem, és utána lehet belehúzni.

Kedves Vízöntő!


Miközben mindenki arról beszél körülötted, hogy az élet milyen egyszerű, egyre inkább arra hajlasz, hogy ők tévednek, és az élet nehéz. Sőt! Egyre nehezebb. Ha statisztikai alapon nézzük, minden ismerősöd nem tévedhet, tehát valószínűleg igazuk van. Akkor azonban te leszel az, aki változtatni tud a helyzeten. Azaz ma érdemes lenne végre arra figyelned, hogy az életed valóban egyszerű legyen, és ne bonyolultabb. Fontos, hogy ma egyszerűsíts, ne bonyolíts.

Kedves Skorpió!


Itt a soha vissza nem térő alkalom! Na jó, ez a mondat egy kis magyarázatra szorul: nincs olyan, hogy soha vissza nem térő alkalom. Ha valami a te lehetőséged, a  te alkalmad, akkor az addig tér vissza hozzád, amíg észre nem veszed, amíg nem élsz vele. Ez azt jelenti, hogy érdemes megragadnod minden alkalmat, de ha valamit nem használsz ki, nem szabad bánkódnod rajta. Tehát helyesen: itt az újra visszatérő alkalom, amit akár most is figyelmen kívül hagyhatsz. De miért tennéd?

Kedves Halak!


Ma a legszívesebben tanítóvá avanzsálnál, és kiállnál az emberek elé, hogy tanítsd őket. Nagyon szép vágy, érdemes figyelned rá, mert arról beszél, hogy sok olyan mondanivalód van, amelyek másoknak is érdekesek lehetnek. Egyelőre azért ne hirdesd meg a saját életvezetési tanfolyamodat, de érdemes elgondolkodnod, hogyan segíthetsz a környezetedben lévőknek. Talán egy nagy beszélgetéssel, vagy egy saját blog indításával adhatsz erőt a barátaidnak, és persze magadnak is.

Kristályjóslás

Gondolkodás nélkül válassz egy követ, amelyik pillanatnyilag a leginkább vonzó számodra!

Színjóslás

Válassz egyet a színek közül!