Nincs karácsony Lego Kevin nélkül: méregdrága a Reszkessetek, betörők! szett

Balázs
A kultikus Reszkessetek, betörők! első részének házával lephetjük meg magunkat karácsonyra betörőstül, Kevinestül.

A LEGO Ideas lehetőséget ad a rajongóknak, hogy a következő ünnepi szezonban újra átélhessék a teljes Reszkessetek, betörők! élményt.

A 3 955 darabból álló készlet hűen rekonstruálja a McCallister családnak a klasszikus karácsonyi filmből ismert házát. Az egész LEGO otthon tee lett szórva filmes utalásokkal és részletekkel, mint például a csapdák, a Vizes Banditák furgonja, öt minifigura – Kevin McCallister, Harry Lime, Marv Murchins, Kate McCallister és a hólapátos Marley – több fejjel és jelmezzel, valamint a faház a kötélpályával, hogy csak néhányat említsünk.

Az egész ház babaházként kinyitható, hogy az egyes szobákba be lehessen jutni, így a rajongók újraalkothatják az egyes jeleneteket.

A borsos 249,99 USD áron (Kb. 75 000 Ft) kapható, masszív készlet mérete 27 x 34 x 37 cm, és egy levehető hátsó rész is tartozik hozzá a híres pizzafutár-jelenethez (ha innen nem ugrana be, akkor csak annyit mondunk, hogy “tartsd meg az aprót, te mocskos állat”). A Reszkessetek,betörők! házat és a figurákat november 1-jétől rendelhetitek meg a LEGO honlapján.

Reszkessetek betörők LEGO ház
Reszkessetek betörők LEGO ház (Forrás: LEGO)

(Via)