A hónap meglepetése: sminkkészlet Ozzy Osbourne-tól

Turi Dániel
A Black Sabbath hetvenhárom éves énekese egészen váratlan meglepetéssel állt elő: Ozzy ugyanis saját smink kollekciót dobott piacra, ami ugyanolyan ijesztő és polgárpukkasztó, mint ő maga.

A halloween közeledtével a szórakoztatóiparban dolgozók ontják magukból a félelmetes, horrorisztikus elemeket tartalmazó termékeket, a mozikat elárasztják az ijesztőbbnél ijesztőbb filmek, de annál rémisztőbb az idei halloween alkalmával biztosan nem lesz, mint hogy Ozzy Osbourne saját smink kollekciót dobott a piacra.

Ozzy smink kollekciója huszonegy darabos
Fotó: rockandrollbeauty.com

Az utóbbi időben egyre több, első látásra meglepő híresség száll be a szépségiparba, elég csak Brad Pittre gondolni, aki nemrég mutatta be saját arcápolási termékeit. Arra viszont talán tényleg senki nem számított, hogy a legendás rocker, Ozzy Osbourne lesz a következő, aki sminket dob a piacra. A Designtaxi értesülései szerint a hetvenhárom éves énekes a Rock and Roll Beauty nevű márkával közösen alkotta meg a kifejezetten a halloweeni időszakra megálmodott sminkkészletet. Az Ozzy nevével fémjelzett kollekció természetesen pont olyan, mint maga a botrányos híresség: sötét, kiszámíthatatlan és kicsit polgárpukkasztó.

A darabok egy része koporsó formájú, de van olyan paletta is, amit egy denevér alakú dobozban rejtettek el.

A 21 darabos kollekcióban találunk szemhéjfestékeket, szájfényeket és rúzsokat egyaránt, természetesen mindet az ikonikus denevér motívummal ellátva.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Rock and Roll Beauty (@rockandrollbeauty) által megosztott bejegyzés

 

A színek alapvetően ahhoz képest, hogy Ozzy-ról van szó, meglehetősen visszafogottak, bár mondjuk az éjfekete rúzst nyilván nem mindenki vállalná be. A zenész és a márka közreműködésében egyébként nem csupán sminkeket találunk. Az Ozzy kollekcióban három különböző illatú gyertya is fellelhető, amik csak megkoronázzák az egyébként is horrorfilmbe illő hangulatot.

Emellett egy régi nagy kedvenc is visszaköszön: az Ozzy-féle lemosható tetoválások.

A harminc különböző motívumot tartalmazó készletben találunk eltérő formájú és nagyságú halálfejeket, denevéreket, sírköveket és koporsókat, valamint köztük van a legendás zenész mára világszerte ismert logója is.

A paletták Ozzyhoz méltóan denevér alakban érkeznek
Fotó: rockandrollbeauty.com

Annak ellenére, hogy nem vagyunk biztosak benne, hogy Ozzy tevőlegesen is részt vett a kollekció kitalálásában és megalkotásában, az biztos, hogy a halloween közeledtével ennél találóbb és jobb sminkkészletet elképzelni sem tudok. Ráadásul, ahhoz képest, hogy a leírások alapján prémium minőségű termékekről van szó, az áruk sem tűnik olyan vészesnek: a tizennégy színt tartalmazó paletta például tizenegyezer forintért a miénk lehet.