Kutyajó játékok! – Az öt kedvenc kutyás kiegészítő a piacon

Turi Dániel
A legtöbb kutyatartó életében egyszerűen nincs olyan, amit ne tenné meg azért, hogy a kedvence a lehető legjobban érezze magát. Ma már egyre több olyan eszköz és kiegészítő közt válogathatnak a kétlábúak, amik egyszerre könnyítik meg a gazdák életét és okoznak örömteli perceket az ebeknek. Mutatunk 5 abszolút kedvencet.

A kutyatartás hatalmas felelősség és ezt minden gazdi jól tudja. Így nem is csoda, hogy a lehető legtöbb odafigyelés, a minőségi táplálék és az elegendő mozgás mellett a kutyatartók most már extra kiegészítőkkel is feldobhatják az állatok mindennapjait. Most összegyűjtöttünk öt olyat, ami tökéletes lehet gazdinak és kutyának egyaránt!

Játék a falatért – Activity Flip Board

A szellemi frissesség a kutyáknak is legalább olyan fontos, mint az embereknek, aminek a karbantartására ez a játék tökéletesen megfelel. Az Activity Flip Board lényege az, hogy az eszközben több helyre jutalomfalatot helyezhet a gazdi, amit aztán

a kedvencének kell kiszagolnia, megtalálnia és változatos technikákkal hozzájutnia.

A játékon több eltolható és lehajtható fedél található, illetve két golyó is és mindezekkel lehet nehezíteni, illetve könnyíteni a kedvencünk dolgát a falat megtalálásában. A készítők szerint a Flip Board fejleszti a kutyák koncentrációs és problémamegoldó készségeit, miközben a jutalommal garantálja, hogy egy pillanatra se unja meg.

Activity Flip Board kutyáknak

A játék egyszerre fejleszti a koncentrációs készségét a kutyáknak, miközben jutalmaz is.

Hirdetés

„Póker” haladóknak – szellemi tréning a kutyának

Az Activity Poker Box meglehetősen hasonlít az Activity Flip Board-ra, a játék tervezői és a szakértők szerint

ez a játékos eszköz sokkal inkább a ma már tréningezett, haladó kutyusoknak nyújthat valódi szórakozást.

A Poker Box négy különböző dobozból áll, amelyek többféle módon nyithatók. Természetesen ezekbe ugyanúgy helyezhető jutalomfalat, hogy motiváljuk a kedvencünket, de ez akár el is hagyható, hiszen anélkül is lefoglalja majd a kedvencünket az, hogy megpróbálja kinyitni őket.

Activity Poker Box

Az izgalmas játék akár órákra képes lefoglalni a kedvencünket.

Hirdetés

 

Szórakoztató tányér kölyökkutyáknak

Talán egy kiskutyát a legnehezebb nyugalomra, egy helyben maradásra bírni és azt sem egyszerű elérni náluk, hogy amikor esznek, a padló ne legyen tele mindenféle maradékkal. Erre nyújt tökéletes megoldást a kifejezetten kölyökkutyák számára kialakított kutyatál, aminek az apró mélyedéseibe bármilyen eledelt helyezhetünk, sőt, a nyári hőségben akár le is fagyaszthatjuk az egészet. A tányér legnagyobb előnye az, hogy

a kis kedvencünk csak lassan, nyugodtan képes enni belőle – ezzel elkerülhető, hogy felpuffadjon,

vagy rosszabb esetben fulladás legyen az étkezés vége. A gazdik nagy örömére pedig akár mosogatógépben is tisztítható.

Kutyatányér kölyökkutyáknak

A legkisebb kedvenceink nyugodtan, biztonságosan használhatják a tálat

Hirdetés

Játékos fekvőhely

A Trixie cég úgynevezett szimatszőnyege

egyszerre nyújt remek pihenési lehetőséget a kedvenceinknek, miközben játékos módon szórakoztatja is őket.

A szőnyeg kialakítása miatt tökéletesen alkalmas arra, hogy kisebb-nagyobb falatokat rejtsenek el benne a gazdik, akik utána nyugodtan, hátradőlve élvezhetik, ahogy a kutyájuk megpróbálja megtalálni őket. A szőnyeg alján található egy kivehető műanyag lap is, ami megakadályozza, hogy felgyűrődjön, a kétlábúak legnagyobb örömére. Többféle színben készült, így nem csak praktikus, de esztétikus is lehet egy kutyás otthonban.

Szimatszőnyeg - játék és pihenés egyben

A szőnyegbe különböző falatokat is elhelyezhetünk a kutyák örömére

Hirdetés

Interaktív kutyacsont

Ez a tartós polikarbonátból készült csont minden aktív, játékos kutya kedvence lehet. A játékot összesen kilenc különböző módon lehet beállítani és egy applikáción keresztül irányítani. Beállítható rajta egy úgynevezett interaktív mód is, amiben a játék teljesen magától működik és reagál a kutya reakcióira is. A tervezők az eszközt kifejezetten

azoknak a kutyásoknak álmodták meg, akik a nap folyamán sok időt töltenek a kedvencük nélkül

és tartanak tőle, hogy a kutya unalmában kárt tesz az otthoni  berendezésbenezzel a játékkal garantált az egész napos szórakoztatás! A kiegészítőhöz USB-töltő is jár, de ezt szerencsére csak viszonylag ritkán kell használatba venni, ugyanis a játék sima üzemmódban majd három hónapig bírja töltés nélkül.

 

Interaktív kutyacsont

A játék kilenc különböző módon szórakoztatja a kedvencünket

Hirdetés