Kreatív ajándékötletek anyák napjára

Startlap Bubba
Idén május 5-én lesz anyák napja. Az édesanyákat már az ókori görögök is évente megünnepelték, de Magyarországon csak 1928 után terjedt el ez a szokás. Május első vasárnapján megajándékozzuk őt, aki a világra hozott minket. E cikkünkben most olyan anyukáknak gyűjtöttünk tippeket, akik elsősorban a lakberendezés és a főzés szerelmesei, és szeretik az egyedi megoldásokat.

Akik szeretetüket egy személyre szabott, egyedi és kreatív ajándékkal szeretnék kifejezni édesanyjuk felé, azoknak adunk pár ötletet, hogy merre keresgéljenek. Mivel általában jól ismerjük anyukánkat, sok olyan dolgot tudunk számára vásárolni, aminek örül, de biztosan akkor lesz a legboldogabb, ha olyan ajándékot kap, ami senki másnak nem értékes a világon, csak neki.

1. Romantikusoknak: fényképkeret

Látszólag klisé ajándék, hiszen mindenkinek vannak otthon fényképkeretei, de ebből a tárgyból még sincs soha elég.

Egy antik stílusú képkeret stílusában passzol az idősebb generációhoz, de egy modern lakásban is el tudjuk képzelni, mivel nagy trend az antik és modern irányvonalak keveredése. 

Multi White Fényképtartó 4 képnek

4330 Ft

Hirdetés

 

Ha az antik stílus kevésbé passzol anyukádhoz vagy a lakás stílusához, akkor is rengeteg különböző fényképkeret közül lehet válogatni. Akár rusztikus, vagy Shabby Chic, a lényeg az, hogy a legszívhezszólóbb képek kerüljenek majd bele!

 

Fa képkeret (4 fénykép)

3990 Ft

Hirdetés

 

Shabby Chic stílusú képkeret

Kb. 4700 Ft

Hirdetés

 

Madrid Gallery 30x40 ezüst

2290 Ft

Hirdetés

 

2. Azoknak, akik imádnak főzni: fakanál

A te édesanyád a legjobb szakács a világon? Adj neki ajándékba olyan fakanalat, amiről mindig eszébe fogsz jutni, amikor főz! Azok a legjobb ajándéktárgyak, amiket tényleg nap mint nap használhatunk. Ez esetben sem az érték számít, viszont ha egy szép gondolatot íratunk a fakanálra, biztos könnyeket csalunk anyukánk szemébe.

Bambusz fakanál villával

Kb. 1200 Ft

Hirdetés

 

Gravírozott fakanál egyedi mintával

1120 Ft

Hirdetés

3. Művészlelkeknek: vászonkép a falra

Igazán nem egy elcsépelt ajándék, mert még mindig nem sok otthon falát díszítik ezek a vászonra nyomtatott fényképek. Minél nagyobb méretet rendelünk belőlük, annál nagyobb lesz a hatás is. Vásárolhatunk több kicsi képet is, amit aztán összeilleszthetünk, de egymás mellé tehetjük saját kisgyermekkori képünket is a gyermekeink fényképeivel. A lehetőségek tárháza végtelen, ez az ajándék még az igazi aktakukacokból is előhozza a kreativitást.

Anyák napi vászonkép

10 990 Ft

Hirdetés

 

Személyes ajándékkép

10 090 Ft-tól

Hirdetés

 

4. Lustálkodóknak: reggeli az ágyba!

Vidd ágyba anyukádnak a számára készített reggelit anyák napján egy kimondottan neki dekorált tálcán! A virág és a finom reggeli bekészítése mellett ráírhatod a kedvenc idézetét, vagy akár rajzolhatsz is rá.

 

Amour 2 db Szervírozó tálca

7790 Ft

Hirdetés

 

Olyan típust is választhatsz, amelyről szintén öröm elfogyasztani az anyák napi reggelit, és még dolgozni sem kell felkelni az ágyból, hiszen a laptop is elfér rajta:

Reggelizőtálca laptoptartóval

Kb. 10 000 Ft

Hirdetés

 

5. Sütéshez, főzéshez egyedi kötényt!

Ma már nagyon gyakran nyomtatunk pólóra, nem is lehet nélküle elképzelni egy családi ünnepet sem.

De tudtátok, hogy szinte bármire lehet nyomtatni, így az édesanyák körében olyan népszerű ruhadarabra is, mint a konyhai kötény?

Szerintünk ez esetben ne fényképet tegyél rá, inkább valami vicces vagy szívet melengető szöveget. A kötény lehet fehér, de választhatsz akár egy sötétebb színt is, végtére is ennek a tárgynak az a rendeltetése, hogy bepiszkolódjon.

Egyedi kötény nyomtatás

Fehér kötény, nyomtathatsz rá bármilyen tetszőleges szöveget. Mérettől függően 3 590 Ft-tól.

Hirdetés

 

Persze választhatsz egyéb mintájú kötényt is. Mi ezt a sütiset imádjuk: 

Sütis kötény

100 százalék pamut. Kb. 3600 Ft

Hirdetés