Egészség 2020. március 17.

Zsírégetés home office-ban - így is lehet

Fatima Egészség 2020. március 17.
Önkéntes karantén, home office? Nem gond! Egy praktikus eszköz segítségével letudhatjuk a munkát és a mozgást egyszerre az asztalunknál ülve is.

Karantén idején nem tanácsos edzőterembe sem járni, sokan home office-ban tudnak dolgozni. Igen ám, de hogyan iktassuk be a napirendbe a megfelelő testmozgást? 

Nos, erre már szerencsére rengeteg lehetőség adott, így például a Cubii Jr. is segíthet ebben. Ez ugyanis az a gép, ami lehetővé teszi, hogy a nap bármely szakában, más feladatok végzése közben mozgasd át magad. 
 
Fotó: Cubii

A munkahelyen íróasztalnál ülve, egy kanapén könyvet olvasva, tanulás vagy filmnézés közben, esetleg egy családi társasozás vagy beszélgetés alatt megmozgathatjuk a lábunkat, alsótestünket ezzel a kicsi elliptikus készülékkel, ami kifejezetten ülés közbeni használatra készült. Az eszköz beépített monitorral rendelkezik, ami valós időben követi az edzéseket, ezáltal folyamatosan figyelhetjük a megtett távolságot, az elégetett kalóriákat, a fordulatszámot és a lépések számát.

A Cubii Jr. nagy előnye, hogy az ergonómiai kialakításnak köszönhetően még ülőhelyzetben is különböző izomcsoportokat aktivál és javítja a testtartást: átmozgatja a lábszárakat, combokat, térdeket, csípőizületet, ráadásul nyolc ellenállási szint közül választhatunk, milyen sebességgel és erősséggel akarunk pedálozni. 

Fotó: Cubii

Rendkívül halk, tehát senkit nem zavarna a tekerés-taposás, könnyű és pillanatok alatt összeszerelhető – mindössze négy csavar kell hozzá, éppen ezért alkalmas arra, hogy tényleg egész nap veled legyen. 

Cubii Jr. elliptikus tréner

Körülbelül 73 ezer forintot kóstál ez a pici edzőgép.

Hirdetés

Keresés az oldalon