Egészség 2019. április 02.

A legjobb cuccok konditermes edzéshez

bubba Egészség 2019. április 02.
Táskából, pulzusmérő órából, kulacsból és törölközőből is eláruljuk, melyeket válaszd.

Sokan a napsütéses, jó időben is a konditerem falai között szeretnek edzeni. Jól felépített, rendszeres edzésmunkával szálkás izomzatot építhetünk, ez bárkinek sikerülhet, csak kitartás kell hozzá!

Te is konditerembe jársz? Ugye ezeket beszerezted?

Mibe pakoljak?

Szeretünk felkészülten érkezni bárhová, munkahelyi értekezletre vagy prezentációra éppen úgy mint a napi edzésre. Reggel már összekészítve vár minket az edzőcuccunk. Vannak, akik egy nagy hátizsákba tuaszakolnak be mindent a laptopjuk mellé, mások stílusához a tornazsák jobban passzol, van akik a kis sporttáskára esküsznek. Fontos szempont lehet, hogy a táska ne legyen erős vázas, így könnyen be lehessen nyomni a sokszor kicsi konditermi rekeszekbe.

Pulzusmérő óra

A megfelelő hatékonysághoz és a biztonsághoz szükséged lesz pulzusmérő órára. Ezek többsége ma már okosórával kombinált, így nem is kell kivinned magaddal a mobilodat az edzőterembe: ha véletlenül fontos esemény történik, az órád úgyis mutatja majd. A pulzusszám az egyik legérzékenyebb mutatója szervezetünk fizikai teljesítőképességének. Jól monitorozható vele, hogy mennyit fejlődtünk, testünk hogyan reagál a különböző edzésformákra.

Kulacs

A kulacsok ma már nem csak az edzések, hanem a mindennapok kedvelt kiegészítői. Feldobják a hangulatunkat és ha velünk vannak, valóban több vizet fogyasztunk edzés közben. Bár szeretjük a környezettudatos üvegpalackokat, a konditerembe mindenképp a könnyű és törhetetlen kulacsokat ajánljuk.

Mikroszálas törölköző

A legtöbb edzőteremben méregdrágán lehet törölközőt bérelni, ami nem is annyira higiénikus megoldás, ezért jobb, ha viszel magaddal saját törölközőt.

Szintén leegyszerűsíted a dolgod, ha beszerzel egy olyan törölközőt, amit csak te használsz és kizárólag edzések alkalmával. Itt is érdemes a könnyebb, kis helyet foglaló darabokat keresni, de figyeljünk rá, hogy ez ne menjen a nedvszívóképesség rovására. Remélhetőleg, lesz mit magukba szívniuk a kemény edzés során.

Keresés az oldalon