Otthon 2020. július 14.

Black Friday a Vivrénél: akciós kerti bútorok és sok más vár gazdára

Fatima Otthon 2020. július 14.
Hatalmas akciókkal vár a Vivre! A megjelölt termékeket akár 85 százalékos kedvezménnyel is megszerezhetjük, ha elég gyorsak vagyunk.

Black Friday – az a nap vagy időszak, amikor az emberek a gigaakciók láttán még azt is megveszik, amire igazából nincs szükségük – ez leginkább az elektronikai kütyükre és a ruhákra vonatkozik. Ugyanakkor ezek a hatalmas akciók hozzásegítik a vásárlókat ahhoz, hogy olyan háztartásban nélkülözhetetlen dolgokat is jó áron vegyenek, amit egyébként talán nem, vagy csak nagy spórolások árán engedhetnének meg maguknak.

Black Friday
Fotó: Getty Images

A Vivre a napokban tartja ezt a “shopping ünnepet”, egészen pontosan július 15-én 13 óráig. Az egyes termékcsoportok akciós áron való elérhetősége különböző lehet, ezért érdemes lecsapni mihamarabb. Összegyűjtöttük a kedvenc kerti termékeinket, amikkel te is könnyen szerelembe eshetsz.

Kerti garnitúrák

A nyári szezonban a kert és udvar szépítése előtérbe kerül, amihez elengedhetetlen egy mutatós és kényelmes kerti garnitúra. Legyen szó akár asztalról és székekről, akár dohányzóasztalról, ülőgarnitúráról vagy padról, a Vivrén ki lehet fogni jókat, jó áron, például az örökzöld vas asztalkát két székkel, ami hozzájárul a kert hangulatához, akárcsak a fémből készült pad, amire azért ajánlott egy vékonyabb matracot is venni a kényelem érdekében.

 

Kültéri szék és asztalka

Ár: 74 490 Ft.

Hirdetés

 

Lisa Brown Pad

Ár: 46 390 Ft.

Hirdetés

 

Ha a család együtt fogyasztaná a reggelit az udvaron, vagy a barátok átjönnének egy délutáni kávéra, kell egy-egy olyan garnitúra, melyen kényelmesen el lehet férni. A Vivianne szettje egyszerű és olcsó, míg a két Haiti egy látványosabb, különlegesebb, ugyanakkor drágább darab.

 

Vivianne 4 darabos kültéri bútor garnitúra

Ár: 123 990 Ft.

Hirdetés

 

Haiti 4 darabos Kültéri bútor garnitúra

Ár: 569 990 Ft.

Hirdetés

 

Akit inkább az étkező része érdekelne, neki is mutatunk egy olcsóbb és egy “enyhén szólva” drága szettet. 

 

Elice Kültéri asztal és 4 db szék

Ár: 107 490 Ft.

Hirdetés

 

Atlantic 7 darabos Kültéri bútor garnitúra

Ár: 949 890 Ft.

Hirdetés

 

Dekoráció minden mennyiségben

Nemcsak kerti bútorokat kínálnak akciós áron, hanem kerti dekorációt is, a virágtartóktól kezdve a hangulatfényeken át, egészen a madáretetőkig és szobrocskákig. A mi kedvencünk a lenti polcegység, amit kaspóban lévő növényekkel lehetne feldobni kint az udvaron vagy akár a teraszon – de fel is lógathatjuk a virágokat a pillangós tartóban.

 

Polcegység

Ár: 53 790 Ft.

Hirdetés

 

Butterfly Yellow Felfüggeszthető virágcseréptartó

Ár: 6390 Ft.

Hirdetés

 

Földbe szúrható kerti díszek is akadnak szép számban, például nagy népszerűségnek örvend az antikolt felületű kis virág alakú szélmalom.

 

Flower Burst

Ár: 11 690 Ft.

Hirdetés

 

Az estéket beragyogó dekorációkról sem szabad megfeledkezni.

 

Kültéri fénydekoráció

Ár: 31 490 Ft.

Hirdetés

 

Fényfüzér

Ár: 10 090 Ft.

Hirdetés

 

Mi a kerti holmik közül szemezgettünk, de IDE kattintva rengeteg további akciós termékre lelhetsz, akár beltéri bútorok, drapériák, benti dekorációk közül, de jó kozmetikumok, ruhák és kütyük is keresik új gazdájukat.

Keresés az oldalon