Black Friday a Vivrénél: akciós kerti bútorok és sok más vár gazdára

Fatima
Hatalmas akciókkal vár a Vivre! A megjelölt termékeket akár 85 százalékos kedvezménnyel is megszerezhetjük, ha elég gyorsak vagyunk.

Black Friday – az a nap vagy időszak, amikor az emberek a gigaakciók láttán még azt is megveszik, amire igazából nincs szükségük – ez leginkább az elektronikai kütyükre és a ruhákra vonatkozik. Ugyanakkor ezek a hatalmas akciók hozzásegítik a vásárlókat ahhoz, hogy olyan háztartásban nélkülözhetetlen dolgokat is jó áron vegyenek, amit egyébként talán nem, vagy csak nagy spórolások árán engedhetnének meg maguknak.

Black Friday
Fotó: Getty Images

A Vivre a napokban tartja ezt a “shopping ünnepet”, egészen pontosan július 15-én 13 óráig. Az egyes termékcsoportok akciós áron való elérhetősége különböző lehet, ezért érdemes lecsapni mihamarabb. Összegyűjtöttük a kedvenc kerti termékeinket, amikkel te is könnyen szerelembe eshetsz.

Kerti garnitúrák

A nyári szezonban a kert és udvar szépítése előtérbe kerül, amihez elengedhetetlen egy mutatós és kényelmes kerti garnitúra. Legyen szó akár asztalról és székekről, akár dohányzóasztalról, ülőgarnitúráról vagy padról, a Vivrén ki lehet fogni jókat, jó áron, például az örökzöld vas asztalkát két székkel, ami hozzájárul a kert hangulatához, akárcsak a fémből készült pad, amire azért ajánlott egy vékonyabb matracot is venni a kényelem érdekében.

 

Kültéri szék és asztalka

Ár: 74 490 Ft.

Hirdetés

 

Lisa Brown Pad

Ár: 46 390 Ft.

Hirdetés

 

Ha a család együtt fogyasztaná a reggelit az udvaron, vagy a barátok átjönnének egy délutáni kávéra, kell egy-egy olyan garnitúra, melyen kényelmesen el lehet férni. A Vivianne szettje egyszerű és olcsó, míg a két Haiti egy látványosabb, különlegesebb, ugyanakkor drágább darab.

 

Vivianne 4 darabos kültéri bútor garnitúra

Ár: 123 990 Ft.

Hirdetés

 

Haiti 4 darabos Kültéri bútor garnitúra

Ár: 569 990 Ft.

Hirdetés

 

Akit inkább az étkező része érdekelne, neki is mutatunk egy olcsóbb és egy “enyhén szólva” drága szettet. 

 

Elice Kültéri asztal és 4 db szék

Ár: 107 490 Ft.

Hirdetés

 

Atlantic 7 darabos Kültéri bútor garnitúra

Ár: 949 890 Ft.

Hirdetés

 

Dekoráció minden mennyiségben

Nemcsak kerti bútorokat kínálnak akciós áron, hanem kerti dekorációt is, a virágtartóktól kezdve a hangulatfényeken át, egészen a madáretetőkig és szobrocskákig. A mi kedvencünk a lenti polcegység, amit kaspóban lévő növényekkel lehetne feldobni kint az udvaron vagy akár a teraszon – de fel is lógathatjuk a virágokat a pillangós tartóban.

 

Polcegység

Ár: 53 790 Ft.

Hirdetés

 

Butterfly Yellow Felfüggeszthető virágcseréptartó

Ár: 6390 Ft.

Hirdetés

 

Földbe szúrható kerti díszek is akadnak szép számban, például nagy népszerűségnek örvend az antikolt felületű kis virág alakú szélmalom.

 

Flower Burst

Ár: 11 690 Ft.

Hirdetés

 

Az estéket beragyogó dekorációkról sem szabad megfeledkezni.

 

Kültéri fénydekoráció

Ár: 31 490 Ft.

Hirdetés

 

Fényfüzér

Ár: 10 090 Ft.

Hirdetés

 

Mi a kerti holmik közül szemezgettünk, de IDE kattintva rengeteg további akciós termékre lelhetsz, akár beltéri bútorok, drapériák, benti dekorációk közül, de jó kozmetikumok, ruhák és kütyük is keresik új gazdájukat.