Ezzel a kábellel még a telefon töltése közben is ünnepi hangulatot varázsolhatunk a szobába

Pitz Dániel
Megérkeztek az ünnepi USB-kábelek, amelyek nem csak töltik a telefont, de szép, színes világítást is adnak a karácsonyfához.

Ki nem szereti karácsonykor legalább egy kicsit feldíszíteni az otthonát? Az év vége közeledtével szinte valamennyi otthonban felgyúlnak az apró ünnepi fények. Ezt most már akkor sem kell nélkülöznünk, miközben a telefonunkat töltjük.

Ünnepi fények telefontöltés közben

Az ünnepekre hangolódva most még a töltőkábelünk is karácsonyi hangulatot varázsolhat a szobánkba, ugyanis megérkeztek a közel egy méter hosszúságú ledes vezetékek – szúrta ki a Best Products. A kábelen 10 darab kis égő található, piros, zöld, fehér és sárga színekben. 

Az Amazon Primeon iPhone és Android telefonokkal kompatibilis kábelt is találunk, így mindenki magával viheti az ünnepi fényeket a nappalijába vagy akár az irodájába.

A használata egyszerű, az USB végű kábelt csak be kell dugni egy laptopba vagy egy USB töltőfejbe és már is felgyulladnak a kis led lámpák. De akár az asztalt is kidekorálhatjuk vele, ugyanis egy power bank segítségével bárhol fényre gyúlhat az égősor.

USB töltős karácsonyfa fények

Hirdetés

Ez a töltőkábel kiváló ajándék lehet azoknak a családtagjaidnak vagy irodai munkatársaidnak, akik imádják a karácsonyt.