Otthon 2018. december 22.

Karácsonyfadíszek, melyektől egyedi lesz a karácsonyfánk

bubba Otthon 2018. december 22.
Adunk néhány ötletet, hogy milyen díszekkel tehetjük igazán különlegessé idén a karácsonyfánkat.

Családi események

Diplomaosztó, eljegyzés, házasságkötés, új közös otthon vagy egy kisbaba első karácsonya? Mindenféle családi eseményről megemlékezhetünk ezekkel az egyedi üveggömbökkel, amelyeket akár névre szólóan is megrendelhetünk. Tökéletes ajándék lehet családtagoknak, de akár egy várva várt eseményt is bejelenthetünk ezekkel a különleges díszekkel, például egy eljegyzést az örömszülőknek. 

Mr. and Mrs üveggömb

1500 Ft-tól, számtalan mintával és felirattal rendelhető.

Hirdetés

Fényképes karácsonyfadísz

Karácsonykor együtt a család – akár a fenyőfán is. Számtalan helyről rendelhetünk egyedi, fényképes karácsonyfadíszeket különböző formában és méretben. Ehhez nincs másra szükség, csak a kívánt fotó beküldésére. 1500-3000 forinti áron már hozzá lehet jutni.

Fényképes dísz

2190 Ft/db.

Hirdetés

 

Fényképes dísz, felirattal

2795 Ft/db.

Hirdetés

Retro karácsonyfadíszek

Ha valaki igazi, békebeli karácsonyfára vágyik, akkor sem kell elcsüggednie: a számtalan tömeggyártott műanyag gömb mellett még lehet kapni hagyományos mintákat és figurákat idéző díszeket. Egy-egy darabot, vagy akár egész szetteket is beszerezhetünk, de ezek természetesen jóval drágábbak, mint a szupermarketekben is kapható díszek.

Harlekin csoport

23.040 forint.

Hirdetés

 

Nyitható üveg aranydísz

5590 Ft.

Hirdetés

Őrült, bájos, cuki ötletek

Hotdog, dinoszaurusz, robot, ananász, dobszett, busz, tornacipő és még mikulásruhába öltözött, bicikliző krokodil is van a Butlers idei, figurális karácsonyfadísz-kollekciójában, de találhatunk egyszerűbb díszeket, például szívecskéket mindenféle formában és színben is. Ha idén szeretnénk igazán őrült fát, vagy csak szeretnénk az egyéniségünkre szabni a díszítést, rengeteg figura közül válogathatunk 1000-1500 körüli darabáron.

HANG ON szív, filc golyókból

905 Ft.

Hirdetés

Különleges fényfüzérek karácsonyra

A klasszikus fehér vagy színes égősorok mellett ma már számtalan variációban lehet LED-es fényfüzeket kapni. A visszafogottabb formák kedvelői maradhatnak a világító csillagoknál, hópihéknél vagy gömböknél, de a gyerekek például biztos imádni fogják a hóemberes verziót. A fényfüzérekkel a karácsonyfa mellett a szobabelsőt vagy az ablakokat is díszíthetjük.

Tündérfény hóemberrel

1500 Ft.

Hirdetés

 

Napelemes LED-es virág alakú fényfüzér

3290 Ft.

Hirdetés

 

Androméda fényfüzér

1500 Ft.

Hirdetés

Keresés az oldalon