Utazás 2019. augusztus 05.

Irány Lappföld! 4 szuper program nem csak családoknak

Szponzorált tartalom Utazás 2019. augusztus 05.
Vannak, akik nem hisznek az Igazi Mikulásban. A Tensinél valószínűleg remekül szórakoznak rajtuk, hiszen ő él és virul, sőt, még a mobilszáma is megvan nekik, nem vicc!

A számot sajnos nem oszthatják meg veled, ám mi most adunk pár indokot, amiért ettől függetlenül sem fogsz tudni ellenállni, és mindennél jobban el akarsz majd utazni a Tensivel Lappföldre, a Mikulás valódi otthonába!

Lappföld ugyanis csupa csoda, ahol rengeteg mesével és legendával találkozhatsz.

Megismerkedhetsz a manókkal, akik segítik a Mikulás munkáját. Találkozhatsz a rénszarvasaival is, akik szívesen húznak téged pár kört a szánjukon. Ha pedig mindig az volt az álmod, hogy inkább kutyaszánozz, Lappföldön még azt is kipróbálhatod, cuki huskyk társaságában!

MANÓTÁNC AZ ERDŐBEN csoportos utazás

2019. november 27-30. / 3 éj. Repülő, szállás tradicionális finn faházakban, félpanzió, magyar nyelvű idegenvezetés, városnézés Helsinkiben, kirándulás Mikulásfalvára, Manóiskola, gyerekeknek ajándék minihómobilozás.

Hirdetés

 

Nem fogod elmulasztani, hogy Joulupukkit meglátogasd a munkahelyén, Mikulásfalván, ahonnan a Mikulás pecsétjével ellátott képeslapokat küldhetsz haza, ami óriási meglepetés lesz a szeretteidnek, hiszen valódi leveleket szinte már sehonnan nem kap senki, Lappföldről meg pláne!

Ha csatlakozol, úgy arra a titkos, erdei rénszarvas farmra is elvisznek, ahol csak a Tensis gyerekek kedvéért jelenik meg, hogy személyesen adhassa át nektek ajándékait. Itt készíthetsz vele fotót, amit majd megmutathatsz azoknak a barátaidnak, akik eddig esetleg kételkedtek a létezésében. Ez az a kép, ami biztos ki fog kerülni a Facebook és Insta oldalaidra is, és sanszos, hogy minden eddiginél több lájkot generál majd neked! Mi szóltunk.

ADVENTI CSILLAGOK csoportos utazás

2019. december 1-4. / 3 éj. Repülő, szállás városi hotelben, reggeli, magyar nyelvű idegenvezetés, kirándulás Mikulásfalvára, Manóiskola, gyerekeknek ajándék minihómobilozás.

Hirdetés

 

Amikor pedig épp nem vele randizol, hómobilozhatsz a végtelen havas lankákon, és ha szerencséd van, gyönyörködhetsz a sarki fényben, ami élőben sokkal szebb, mint ahogy azt a filmekben láttad!

Ha már ilyen messzire eljöttél, megismerheted a helyi sámánt, aki kotájában, a tűz körül melegedve meséli el neked a lappok legendáját, és bizony életedben először még az Északi Sarkkört is átlépheted!

A Tensis gyerekek jókedvéről magyar nyelvű amimátorok gondoskodnak, akik esténként játékos foglalkozásokat szerveznek az egész családnak. Ha beiratkoztok a világ legrövidebb és legviccesebb iskolájába, a Tensi Manóiskolába, az utazás végére igazi manókká váltok, amit egy névre szóló bizonyítvány tesz hitelessé.

Lesz manópékség, barkácsműhely, kiderül hogy készül az iglu mécses kockacukorból és a kis manómeteorológusok, hogy varázsolnak havat . Így biztos lehetsz abban, hogy egyetlen unatkozni való perced sem lesz majd!

LESD MEG A MIKULÁST! csoportos utazás

2019. december 4-7. / 3 éj. Repülő, szállás városi hotelben, reggeli, magyar nyelvű idegenvezetés, kirándulás Mikulásfalvára, Manóiskola, gyerekeknek ajándék minihómobilozás.

Hirdetés

 

Ha a mesék ropogós hóval borított földjén vagy, válogathatsz különleges, vagy csak egyszerűen elbűvölő szállások közül.

Lakhatsz az erdőben, szaunás faházban, skandináv design szálláshelyen, vagy akár olyan üvegfalú szobában, ahol az ágyban fekve kémlelheted, hogy felbukkan-e végre a sarki fény.

Utazz Finnországba, a Tensi egyik legnépszerűbb útjára, amelyet több, mint 27 éve szerveznek! Ne késlekedj, csatlakozz csoportos a lappföldi programokhoz és éld át mindazt, amit a csodálatos finn táj, a hó és a jég birodalma nyújtani tud.

JÓKEDVŰ JANUÁR! csoportos utazás

2020. január 10-14. / 4 éj. Repülő, szállás tradicionális finn faházakban, félpanzió, magyar nyelvű idegenvezetés, kirándulás Mikulásfalvára, Manóiskola, gyerekeknek ajándék minihómobilozás.

Hirdetés

 

Hidd el, Lappföldhöz semmi sem hasonlítható, ennél a programcsomagnál nincs jobb ajándék, ha Mikulásra, vagy akár karácsonyra szeretnél családi élményt ajándékozni a szeretteidnek.

Ez az az út, amit valójában felnőttként pont annyira fogsz élvezni, mint egy gyerek. A gyerekeket csak indokként viszed majd el, mert még magadnak sem mered bevallani, hogy igazából te vagy az, aki igazán vágyik arra, hogy meglátogassa a Mikulást.

Keresés az oldalon