Kütyü 2020. október 13.

Az Apple megerősítette: az új frissítés miatt merül gyorsan az akkumulátor

Fatima Kütyü 2020. október 13.
Nemrégiben új frissítések váltak elérhetővé az iPhone-okra, ám néhány felhasználó a frissítést követően azzal találta szembe magát, hogy a telefonja rendkívül gyorsan lemerült...

Egy Twitter-felhasználó arról számolt be, hogy az iOS 14 frissítése után egy óra alatt 90% -ról 3-ra csökkent a telefon akkumulátora, nem sokkal később az Apple megerősítette: a gyors merülése a legújabb frissítéshez köthető. Egy blogbejegyzésben megosztotta, hogy azok a felhasználók, akik iOS 14.0-ra és watchOS 7.0-ra frissítettek, megnövekedett akkumulátor merülést tapasztalhatnak iPhone-on vagy Apple Watch-on. A technológiai vállalat azt is kijelentette, hogy a frissítés befolyásolhatja az egészségügyi alkalmazást és a GPS-képes edzéseket – írja a Designtaxi.

Illusztráció: Getty Images

Az Apple azonban gyorsan megoldja ezeket az akkumulátorproblémákat. A vállalat azt javasolta az érintett felhasználóknak, hogy az iCloudon keresztül készítsenek biztonsági másolatot, mielőtt szétválasztanák órájukat és telefonjukat. Ezután azt javasolják, hogy töröljék a tartalmakat és a beállításokat, mielőtt kikapcsolnák készülékeiket. Ezután visszaállíthatják eszközeiket az iCloud biztonsági másolatán keresztül.

Keresés az oldalon